Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

illayla

pomocy! muszę schudnąć do Wakacji!

Polecane posty

Na marginesie - babka z tego lina post wyżej jest świetna :) robie z nią ćwiczenia po ciąży, na brzuch, na ręce i na nogi. Ja jeszcze kręce hula hopem bo działa na brzuch, biodra nogi i rece. supr sprawa. Co do kawy to poprostu blokuje ona łaknienie. Po kawie nic nie przełkne :) ale oczywiście bez tłustego mleka :P

Imili, fajny link podałaś, jak chodziłam na BPU to podobnie instruktorka tłumaczyła brzuszki. Ja zawsze miałam kłopoty, żeby docisnąć część lędźwiową do podłogi (widocznie taki mam kręgosłup), mój mąż poradził mi,żebym uniosła zgięte nogi do góry (można trzymać je w powietrz lub oprzeć o np. łóżko, krzesło), mi pomogło, a robienie brzuszków w ten sposób wymaga większego wysiłku- więc chyba też jest skuteczniejsze? Co do kawy to jest to mój jedyny nałóg :) i piję codziennie 2-3 rozpuszczalne z mlekiem i cukrem, z tego nie zamierzam rezygnować :) a czytałam, że kawa z cukrem jest zdrowsza; Dziś zrobiłam jak na razie jedą serię brzuszków, bo maluchy na więcej nie pozwoliły, ale że właśnie mają drzemkę, to spróbuję zrobić jeszcze kilka

Tak mi też tłumaczyli brzuszki żeby robic z uniesionymi nogami w górze, ponoc lepszy efekt:)

Z moich wielkich planów nic nie wyszło, dzieci przerywają mi zwykle ćwiczenia, a jak śpią to i tak po 15 minutach tracę zapał... Jak chodziłam na fitness to było łatwiej, bo widząc, że inni robią np. 20 powtórzeń starałam się dotrzymać im kroku Zresztą mój apetyt na smażone jedzenie jest niezwykle silny :( Jutro wybieram się do dietetyka, ale cóż bez silnej woli i konsekwentnego dążenia do celu ciężko to widzę...

Cześć dziewczyny ;) widzę, że forum sie ruszyło hehe ;) myślałam, że nikt tu nie zagląda. Ja jestem z Tarnowa tak jak pisałam wcześniej. jestem już miesiąc i tydzień na Dukanie, z wagi 80kg spadłam już do 74kg.. ale wczoraj bardzo bolała mnie nerka przestraszyłam się że to od tej diety. ale piję bardzo dużo płynów więc wykluczałam to. wymasowałam się wczoraj na łóżku Ceragem nie wiem czy znacie, i wygrzewałam potem na macie wygrzewającej, dziś już nie boli.. ;)

Hej, ja też jestem z Tarnowa :) I też pasowałoby mi schudnąć, bo niestety od porodu apetyt mi dopisuje :O Podziwiam, że tak długo wytrzymałaś na Dukanie, ja kiedyś próbowałam i wytrzymałam aż 1 dzień :P Nie mam silnej woli i jedynym poświęceniem z mojej strony może być niejedzenie kolacji i jakieś umiarkowane ćwiczenia :P Mam 174 cm wzrostu, przed ciążą ważyłam 58-59 kg, po porodzie 62, a teraz niestety 68 kg - efekt braku ruchu i obfitych kolacji..

Gość nestea........
Mnie tez czeka mega odchudzanie po porodzie, czyli tak od konca kwietnia, bo sporo przytylam a w czerwcu ide na wesele i chce zrzucic jak najwiecej. U mnie niestety z dietami nigdy nie wychodzi i jedyna dieta, ktora sie sprawdza to po prostu mniej zrec. I staram sie calkowicie nie rezygnowac ze slodyczy, bo wiem, ze po kilku dniach niejedzenia rzuce sie na slodkie i efekt bedzie odwrotny. U mnie najlepiej sie sprawdza, ze jem wszystko, a po 18-19 juz nic i do tego musze duzo sie ruszac. Do tego duze ilosci wody. Mam zamiar chodzic na dlugie spacery z dzieckiem i do tego cwiczyc przynajmniej 30 min dziennie (w zaleznosci jak mi dziecko na to pozwoli) :)

Gość nestea........
acha swietny tez jest basen, wiec jak macie taka mozliwosc to chodzcie jak najczesciej. bo plywajac ruszamy wszystkimi miesniami no i woda dziala tez ujedrniajaco.

scarlett - a skad jesteś dokładnie;> hee ja po porodzie po cc też dużo schudłam ale potem zaczęłam jeść wszystko bo karmiłam małą tylko dwa tyg potem nie mogłam jej karmić i jadłam już wszystko.. do tego zazywałam Cilest(tabletki anty)i po nich ogromnie mnie wybuliło :( przed Sylwestrem już obiecałam sobie że się za siebie wezmę, a co do silnej woli to ja też nigdy jej nie miałam, naprawdę.. bardzo mi ciężko coś rzucić np. papierosy podchodziłam już do tego mnóstwo razy i zero efektu. na dukanie piersze 4 dni były najgorsze.. słodkiego mi się bardzo chciało :( ale dałam radę i dalej na nim jadę, choć wczoraj byłam u rodziców i zjadłam trzy Hit ciasteczka bo nie wytrzymałam hehe, w tłusty czwartek zjadłam 2 pączki. i to były moje jedyne grzeszki które popełniłam na Dukanie, a tak to dalej śmiało będę na nim szła do przodu. tylko jeśli te nerki mi znów zaczną dokuczać (bo myślę że poprostu mnie zawiało) to chyba przejdę na inną dietę. Nestea- zaczerń się, bo pomarańczki są podejżane ;)

Ja jestem z XXV a Ty? :) Ja rzuciłam papierosy jak zaszłam w ciążę, 21 marca będzie rocznica, jak nie palę. Bardzo, ale to bardzo mnie ciągnie do palenia, ale wiem, że jak zapalę chociaż jednego papierosa, to już będę palić :( Jeśli chodzi o diety, to dla mnie nie ma optymalnej, bo nie umiem zrezygnować z pieczywa. Po prostu muszę jeść chleb i koniec. Będę tu jeszcze zaglądać, teraz uciekam bo moja młodsza pociecha właśnie się obudziła.

hej ja sie dolaczam;) chce zrzucic kg po ciazy, wreszccie zaczac dobrze czuc sie sama ze soba, potrzebuje wsparcia;) pzdr

O widzę coś się ruszyło. A już miałam usunąc temat z ulubionych;-P Ja jestem z Głowackiego. Mamy z Tarnowa tak nie w temacie, ale chodzicie gdzieś do lumpeksów, jest w Tarnowie jakiś godny pójścia i znalezeinia czegoś taniego i fajnego, zwłaszcza dla dziecka? Mieszkam tu od niedawna. Ja mam 164 cm i ważę 65kg;/ Chciałabym wrócić do formy sprzed ciąży, nie wiem jak ja ubiorę strój kąpielowy na wakacjach? :-(

Mamiooo - ja właśnie często chodzę, do takiego dużego koło Shella stacji benzynowej na szujskiego wiesz gdzie?? tylko że tam się ludzie biją o ciuchy hehe ,ale naprawdę poświęcić całe przed południe to można bardzo dużo fajnych rzeczy znaleść. a jakich ciuszków potrzebujesz bo ja mam dwa wory ciuszków i dla dziewczynki i dla chłopca do sprzedania, wystawiam ciągle na Tarnowiaku i tablicy.pl ale tylko ktoś napisze i potem zero odzewu. może u mnie byś coś znalazła a ceny mam takie jak w Armanichhh (lumpeksach) hehe ;) ja jestem na Dukanie już ponad miesiąc i ważę 73kg już. a wazyłam 80kg też po porodzie. staram się by móc właśnie wyjść w stroju na plaże;D

Chodzi mi głownie o rozmiar od 80, synek ma 14 miesięcy:-) wiem gdzie to jest, raz tam byłam ale już zamykali. Ja nie potrafię wziąć się za siebie, w ćwiczeniach nie wytrwam, nie ma silnej woli na tyle, by zrobić chociaż 10 brzuszków dziennie:-( A jedzenie to moje hobby;-) Jak przestanę karmić to mam nadzieję, że waga ruszy w dół, od porodu, a sporo czasu już minęło nie drgnęło ani trochę;-(

Gość wesoła mrówa
wściekła mrówa, ja też popieram kręcenie hula hoopem, fajna frajda a do tego modeluje ciało :) Poza tym według mnie każda kobieta zasługuje na trochę relaksu dla duszy i ciała więc uważam, że bez wyrzutów sumienia raz na jakiś czas powinno wybrac się odpocząc do jakiegoś spa. Mnie spodobało się to, co ma do zaoferowania Primavera, fajnie brzmi oferta wczasów odchudzających u nich, tutaj jest link http://www.primaveraspa.pl/odchudzanie.html co o tym myslicie? Na 3 dni można by wyskoczyć raz na parę miesięcy.

Gość Fabryka Formy
Szanowni Państwo, latem najczęściej dostrzegamy niedoskonałości naszej sylwetki. Jeśli przed wyjazdem na urlop codzienne zajęcia uniemożliwiły nam przygotowanie ciała do sezonu letniego i słonecznych kąpieli, to jeszcze nic straconego. Odpowiednie ćwiczenia i odrobina samozaparcia pozwolą osiągnąć wymarzoną figurę. Sporą popularnością cieszą się zabiegi z wykorzystaniem programu SlimBelly. Pomagają one w spalaniu tłuszczu i zmniejszeniu obwodu brzucha. Stosowanie takiego przyrządu pozytywnie wpływa także na jędrność skóry i jej wygląd. To dobry pomysł na wsparcie codziennych treningów. Jeśli brakuje nam odpowiedniej motywacji, warto pomyśleć też o skorzystaniu z pomocy trenera personalnego, z którego coraz częściej korzystają nie tylko sportowcy, ale także gwiazdy. Wspólne określenie realnych celów, dopasowanie ćwiczeń, odpowiednia intensywność aktywności fizycznej i wysoki poziom motywacji na pewnie pozwolą osiągnąć oczekiwane efekty. Fabryka Formy

Gość gość
Z autopsji polecam bardzo dobre Zioła Tybetańskie, efekt 10-15kg pewny.

Gość gość
No i prawie co roku mam ten sam problem, że muszę zrzucić to , co wrzuciłam przez zimę :( Ale tym razem będzie łatwiej, bo kupiłam sobie w aptece naturalny suplement diety figura błonnik i zarejestrowałam się na ich stronce zaskoczfigura.wp.pl, gdzie dostałam plan treningowy i mam wiele porad jak się z głową odchudzać.

Gość gość
Ja rok temu wykupiłam fajna dietę przez neta. Do tego ćwiczyłam i schodziłam z wagi jak zamierzałam 1kg na tydz. A później zaszłam w ciążę i szlag trafił moje odchudzanie. Urodzenia i zabawa od nowa

Gość Tiffanny80
Ja kiedyś stosowałam dietę 1300 kalorii od dietetyka ale to dość długo trwa zanim zrzuci się wagę. W tym roku postawiłam na szybkie efekty i wybrałam odchudzanie z Therm Line fast. Narazie stosuję go od 2 miesięcy i zjechałam 5,5 kg. Jest super bo chudnę szybko i bez wysiłku :)

Gość kamila_garowisko
Zapraszam na mojego bloga - pokaże Ci jak stracić lub przybrać na wadze. Nie próbój kolejnej diety, po której jest efekt jo-jo. Zmień nawyki żywieniowe i ciesz się nie tylko figurą, ale przede wszystkim zdrowiem! garowisko.pl

Gość gość
Uwaga szybki i niezawodny sposób na zrzucenie zbędnego tłsuzczu (nawet 12 kg!) Sama sprawdział na sobie i zrzuciłąm 8kg, a moja przyjaciółka 12! JEżeli wam się pali to szybko wejdzecie na www.dietoholicy.pl/dieta-21-dni i poznajcie najszybszą metodę na gubienie tłuszczu do wakacji! Pozdrawiam i trzymam za was kckuki

Gość gość
Jest tylko jedna dobra i sprawdzona metoda. Dieta 21 dni! Przetestowałam i schudłam 11,6kg w ciagu 21 dni. Przestan szukać cudów i czym prędzej wejdz tutaj http://dietoholicy.pl/dieta-21-dni i zacznij jak ja cieszyć się smukła sylwetką!