Zdesperowana Domowa Żona 0 Napisano Styczeń 8, 2012 dostalam wlasnie zaczyn i instrukcje wykonania.. ciekawa jestem efektu koncowego? zjadliwe to bedzie wogole??? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Robiłam 15 lat temu Napisano Styczeń 9, 2012 Ciasto bardzo smaczne aczkolwiek boje sie tych bakterii które przechodzą z domu do domu nigdy nie wiesz kto co tam dodał od siebie .... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Józek spod ósemki 0 Napisano Styczeń 9, 2012 ale że niby poczęstujesz mnie tym ciachem i mnie uszczęśliwisz? :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość ja podobnie jak Napisano Styczeń 9, 2012 obiłam 15 lat temu - jadłam, było smaczne, ale drugi raz już bym się nie skusiła.... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość zdesperowana domowa zona z kom Napisano Styczeń 9, 2012 no tak, tez mialam takie mysli :) chociaz w piekarni piekarze tez moga cos dodac od siebie a ty i tak kupisz tam chleb. Ba... Nawet w mace kupowanej w sklepie tez moze byc cos od siebie, w kazdym wyrobie ktore sobie sama nie wyhodowalas od samego poczatku moze cos byc. Lepiej tego po prostu nie wiedziec. No na pewno nie umre :) tesciowa zrobila i nic jej nie jest, wygladala na zadowolona, a ja mialam zaczyn od niej wiec raczej bede zyc :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość roladinia Napisano Styczeń 10, 2012 przeszłam przez to ciasto szczęścia paręnaście lat temu , jak je upiekłam to mi pokażna baba wyrosła , jedliśmy je parę dni za to szczęście mam do dziś :):) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Domowa Zona z Komorki 0 Napisano Styczeń 10, 2012 mam nadzieje ze mi tez przyniesie szczescie :) do mnie dotarlo dopiero teraz :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach