Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość sex z 49-50-latkiem

sex z 49-50-latkiem

Polecane posty

Gość sex z 49-50-latkiem

Jak może wyglądać sex z 49-50-latkiem? Czy Panowie w takim wieku dają jeszcze radę? :)

Gość takaZWYCZAJNAkobita
taki to ma już ze starości twardego

Gość gdy nie będe już mógł
strzelę sobie w łeb

Gość sex z 49-50-latkiem
No więc co Panowie? dajecie radę w tym wieku? Panie - miałyście kontakty z Panami w tym wieku? jak było?

Gość nie zawsze
Ja kiedys skończyłam w łóżku z takim gościem i po pierwszym numerku (od razu się spuścił) musiałam czekać prawie godzinę aż mu stanie. Potem sam powiedział, że 3 razy pod rząd to nie a jego siły... Generalnie odradzam takich partnerów w łóżku

Gość niekonieczny
nie trzeba trzy razy pod rząd, wystarczy jeden raz długo i panna parę razy odleci. W każdym wieku zdażaja sie tacy co szybko kończą, to nie wiek tylko model:)

Gość ale idiotka ja nie mogę
to że gośc ta kim wieku mógł dopiero po godzinie to źle, dla mnie to dobry wynik

Gość 50latek+
mogę 2 razy w ciagu nocy + intensywne minety i palcówki + mój najwazniejszy atut: doświadczenie i znajomość ciała kobiety

Gość ja ci w powiem incognito
on - lat 53, ja 39, razem 11 lat. problemow ze staniem nie ma. dlugosc ruchania jest dluga. nie spuszcza sie szybko jak malolat. jest bardzo dobry rowniez w lizaniu. jest czuly, mily, odpowiedzialny, bardziej dba o moja przyjemnosc niz swoja. z wygladu jest szczuply i wysoki, z charakteru mlodziezowy.

Gość Ona

Jest cudownie. Nigdy nie miałam tak wspaniałego seksu jak właśnie z facetem 50 lat (ja mam 32). Jest czuły, delikatny i nie myśli tylko o sobie. Mamy romans, musimy się ukrywać ale to chyba dodatkowo potęguje nasze emocje. Uwielbiam Go i uwielbiam się z Nim kochać. Nie żałuję.