Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

madzius18

Ciąza

Polecane posty

Gość A BEDZIESZ MIALA
TAA i myslisz ze ta jego wyplata wystarczy? :O pewnie mieszkanko w domu na garnuszku rodzicow hahahaha

no świetnie będzie, będziesz miała skonczone liceum, szok i niesamowita perspektywa na zycie

Gość A BEDZIESZ MIALA
moniak dobre:P

niee .. mamy juz mieszkanie od jego kumpla :) taki domek ^^ nie bede mieszkac z mamą. Pozatym skonce zawodowke jest wieksza szansa na prace

Gość A BEDZIESZ MIALA
Pozatym skonce zawodowke jest wieksza szansa na prace taaa zawodówce napewno:D:o bedziesz miala duze szanse hahahaha ahhh dziewczyno ty jeszcze zycia nie znacz

domek utrzymacie za jedną pensję? eh dobra nie bede sie wtrącać, sama mam koleżankę która urodziła jak miala gdzies 18 lat, szybki ślub te sprawy i już nie jest z tym kolesiem, mimo że wcześniej byli wzorową parą, z klasycznej wpadki małolatów szczęścia nie bedzie i tyle

Gość A BEDZIESZ MIALA
Pozatym skonce zawodowke jest wieksza szansa na prace taaa zawodówce napewno:D:o bedziesz miala duze szanse hahahaha ahhh dziewczyno ty jeszcze zycia nie znacz

Znam życie. Wiem jakie jest trudne.A pozatym chcemy dziecko i wiemy że jest to nowe doświadczenie w życiu. Każdy człowiek potrafi sie z tym poradzić. Wy tylko sie potraficie śmiać. A jest wielu ludzi , którzy umią i wiedzą jakie jest życie jak ciezko zarobic w tych czASACH .Ja zdaje sobie z tego sprawe.

Gość A BEDZIESZ MIALA
znasz zycie hehehehehee dobre

wydaje Ci sie ;) też miałam 18 lat, teraz mam 22 i z perspektywy czasu widze że uważałam się za najmądrzejszą z calej wsi a miałam pstro w głowie ;) sam fakt że uważasz iż nic sie nie stanie jak zajdziesz teraz w ciażę to potwierdza - ledwo skonczone wykształcenie, jedna pensja, domek i dziecko na utrzymaniu, ale nie, noł problem

Gość pozyjemy zobaczymy
madzius18 ja mam 30 lat i uwierz zycie nie jest takie kolorowe jak ci sie wydaje