madzius18 0 Napisano Styczeń 8, 2012 chlopak pracuje ja koncze szkole w tym roku ;) wiec bedzie dobrze w razie czegos xd Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość A BEDZIESZ MIALA Napisano Styczeń 8, 2012 TAA i myslisz ze ta jego wyplata wystarczy? :O pewnie mieszkanko w domu na garnuszku rodzicow hahahaha Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
moniak 0 Napisano Styczeń 8, 2012 no świetnie będzie, będziesz miała skonczone liceum, szok i niesamowita perspektywa na zycie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość A BEDZIESZ MIALA Napisano Styczeń 8, 2012 moniak dobre:P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
madzius18 0 Napisano Styczeń 8, 2012 niee .. mamy juz mieszkanie od jego kumpla :) taki domek ^^ nie bede mieszkac z mamą. Pozatym skonce zawodowke jest wieksza szansa na prace Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość A BEDZIESZ MIALA Napisano Styczeń 8, 2012 Pozatym skonce zawodowke jest wieksza szansa na prace taaa zawodówce napewno:D:o bedziesz miala duze szanse hahahaha ahhh dziewczyno ty jeszcze zycia nie znacz Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
moniak 0 Napisano Styczeń 8, 2012 domek utrzymacie za jedną pensję? eh dobra nie bede sie wtrącać, sama mam koleżankę która urodziła jak miala gdzies 18 lat, szybki ślub te sprawy i już nie jest z tym kolesiem, mimo że wcześniej byli wzorową parą, z klasycznej wpadki małolatów szczęścia nie bedzie i tyle Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość A BEDZIESZ MIALA Napisano Styczeń 8, 2012 Pozatym skonce zawodowke jest wieksza szansa na prace taaa zawodówce napewno:D:o bedziesz miala duze szanse hahahaha ahhh dziewczyno ty jeszcze zycia nie znacz Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
madzius18 0 Napisano Styczeń 8, 2012 Znam życie. Wiem jakie jest trudne.A pozatym chcemy dziecko i wiemy że jest to nowe doświadczenie w życiu. Każdy człowiek potrafi sie z tym poradzić. Wy tylko sie potraficie śmiać. A jest wielu ludzi , którzy umią i wiedzą jakie jest życie jak ciezko zarobic w tych czASACH .Ja zdaje sobie z tego sprawe. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość A BEDZIESZ MIALA Napisano Styczeń 8, 2012 znasz zycie hehehehehee dobre Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
moniak 0 Napisano Styczeń 8, 2012 wydaje Ci sie ;) też miałam 18 lat, teraz mam 22 i z perspektywy czasu widze że uważałam się za najmądrzejszą z calej wsi a miałam pstro w głowie ;) sam fakt że uważasz iż nic sie nie stanie jak zajdziesz teraz w ciażę to potwierdza - ledwo skonczone wykształcenie, jedna pensja, domek i dziecko na utrzymaniu, ale nie, noł problem Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość pozyjemy zobaczymy Napisano Styczeń 8, 2012 madzius18 ja mam 30 lat i uwierz zycie nie jest takie kolorowe jak ci sie wydaje Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach