Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość i co terazzz

czy nie uwazacie że przesadziłam?

Polecane posty

Gość i co terazzz

bylam na randce z chlopakiem na którym mi zależy, niestety odezwała sie we mnie moja wredna natura i podłożyłam mu noge tak, ze sie przewrócił, pobrudził spodnie i zranił się, a ja sie tylko śmiałam go nie przeprosilam, potem poszlismy do restauracji on zamówił zupke, jak poszedł do ubikacji to dosypalam mu mnóstwo soli do tej zupy i strasznie śmiałam się z niego jak nie mógł jej zjeśc, robił mi wyrzuty że zmarnował 10 zł na ta zupe(dla niego to duzo, jest studentem i nie pracuje) a ja nazwałam go biedakiem z etiopii, potem jak mnie odprowadzał do domu do powiedział ze chce mi dać prezent i dal mi fajną bomboniere z czekoladkami a ja mu powiedzialam ze ja tez mam dla niego prezent i mu dałam jednego Zozola którego miałam w kieszeni od kilku dni, no i ogólnie przez cała randke dogadywałam mu i dokuczalam a on był dla mnie miły :-o teraz mam wyrzuty sumienia, on jest wrazliwy, moze sie przejął:-o? moze mysli że ja go nie chce i poszłam z nim na randke "dla jaj"?

Gość i co terazzz
jest tu jakiś wrazliwy chłopak? co bys sobie pomysląl, wrazliwy chłopaku jakbym tak sie zachowywała? :-o

Gość bo dwie to za malo
gowniara, choc i tak podejrzewam, ze bajkopisarska

Gość i co terazzz
nie wiem po co to piszesz, ja chce innej odpowiedzi, ale dobrze, ze chociaz podniosłas ten temat :P

Gość bo dwie to za malo
zebys miała zagadke idiotko :O

Gość i co terazzz
i po co od razu obrażać :-o co za chamka.

Gość wkelj zdjęcia tych ciuchów na
ale durne prowo

Gość i co terazzz
domyslam sie ze masz takie nudne zycie, ze to co opisałam uwazasz za cos niemozliwego i prowo, ale raczej wolałabym o bardziej sensowne odpowiedzi 🖐️

Gość ja bym zgwałcił a później
oderżnął łeb na żywca :classic_cool: