Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

co ja robie tu?

ciagle tesknie za kims, kogo tak naprawde nie znam

Polecane posty

oja, to bylo w pazdzierniku, spotkalam sie ze znajomymi, dopiero si poznawalismy. rozmowy, alkohol, pozniej zabawa w klubie i pac, zaiskrzylo cos miedzy mna a pewnym facetem. calowlaismy sie wtedy i przytulalismy i bajka. mialam nadzieje na cos wiecej w naszej relacji, ale kilka smsow i kontakt ustal. co za dno. przestalalam a jais czas o nim myslec i teraz znow wraca to do mnie. dlaczego tak ciezko znalezc odwzajemnione uczucie, wiecznie albo to ja nie chce kogos, albo ktos mnie. chce pojsc dalej, a ciagle marzeo jego pocalunkach-nigdy takowych nie zaznalam:P

Gość hamlet z pasztetu
"calowlaismy sie wtedy i przytulalismy i bajka" vs "a ciagle marzeo jego pocalunkach-nigdy takowych nie zaznalam" skleroza czy alzhaimer?

Gość hamlet z pasztetu
to lizałaś się z nim czy nie? Czy masz rozdwojenie jaźni?

Przelizał ją jak pijaną puszczalską i teraz nie chce znać, bo nei szanuje.

Gość ja dzis do ciebie
ale dziwni ludzie...podnosicie swoja wartosc piszac takie bzdety??nie szkdoa wam czasu? a do Ciebie autorko;) Moze napisz cos do niego, spotkaj sie z nim, poznaj go?nie czekaj z zalozonymi rekoma...skoro caly czas o nim myslisz to moze warto?a moze to tylko wyobrazenie?moze dlatego ciagle o nim myslisz bo nei poznalas go dobrze

mysle, ze to wyobrazenie. chcoiaz staram sie nie idelaizowac go, to pewnie przypisuje mu jakies tam cechy, wiadomo. ja bym sie z nim chetnie popstykala, bo intereusje mnie, ale co z tego. ja jego juz nie, po tym wszystkim kontakt nam sie zupelnie urwal, nie spotykamy sie juz we wsplnym gronie, tzn nie jestem zapraszana, pewnie boi sie zkalopotania. a ja wykazalam zainteresowanie, on niby tez, ale slablo, wiec jakby chcial i nie chcial. wiem,z enigdy nikogo nie mial i niby jest niemsialy, ale w ogole tego po nim nie widzialam, no ale widywalismy sie na jakis domowkach,to tez inaczej. pech!:)