Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

lniania laleczka

Szwagierka - kto też ma z nimi problem???

Polecane posty

Nie trawię siostry mojego narzeczonego. Czy są tu kobiety które też mają dość siostrzyczek swoich facetów? Gdybym mogła wydrapałabym oczy, kiedy tylko zaczyna się temat tej dziewczyny budzi się mnie potwór...już mam dość kłotni z facetem o jej osobę.... :/

Gość ala małaa
a teściowa potwór tez może być ?

O teściowej tego nie mogę powiedzieć, to wyrozumiała, ciepła i rodzinna kobieta. A poza tym bardzo dobry człowiek tylko ta siostrunia mnie do szału doprowadza...

Gość mam czarny nickkkkkkkkkkkkkkkk
mam identycznie niestety nie bedzie lepiej i coz z tego, ze tesciowa ok, skoro szwagierka ja i tak nastawi przeciwko, to przeciez jej corka.

Narzeczony twierdzi że zna ją lepiej, nie jest taka jaką siebie pokazuje i ble ble ble ble...A co mnie to kurna obchodzi? Ja na spotkaniach widzę wysoko noszącą się panienkę, która ma się za nie wiadomo kogo, udaje wielka inteligentke itd a nic w życiu nie osiągnęła. A do tego jej zachowanie jest na poziomie gimnazjum a ma 28 lat... Nie strasz mnie że nastawi teściową przeciwko mnie, bo wtedy chyba dam jej po prostu w pysk... Jak na razie teściowa jest miła za każdym razem i nieba próbuje uchylić, zobaczymy jak będzie po ślubie...

Gość tez wiem cos na ten temat :/
Najwspanialsza, ma najlepszy gust, slucha najfajniejszej muzyki, nie lubi polskiej kuchni, ma szeroki swiatopoglad, dlugo by wymieniac..

ja kiedys lubialam... do momentu az nie dorosla i nie zaczela uwazac ze jest pepkiem swiata

Moja troche przystopowala, bo sie jej nie dalam ale czasami jaccos palnie to krolowa elzbieta by sie zawstydzila

Gość ja tam wczoraj
z moją szwagierka ostro i spontanicznie poimprezowalam :)

Gość lubie male lemury
Ja nie mam problemu ze szwagierka tylko ona że mną...tzn Ja ją próbowałam lubić tylko że ona kombinuje strasznie. Zawsze próbowała zeswatac mojego faceta ze swoimi koleżankami :O Babka ma 36 lat, jest singlem tak jak tłum jej kolazanek. I nadal zaprasza mojego faceta samego na imprezy z nimi Ja mam 23 lata i mam w dupie te gierki, a facet jej bie znosi bo już mu jeden związek rozwalila

Gość balamautka
a ja przez siostre mojego narzeczonego sie z nim rozstalam, bo po 3 latach zwiazku i powaznych planach ona nadal byla dla niego najwazniejsza. lecial na kazde jej skinienie a ja zawsze bylam na drugim miejscu. W sumie to czego sie spodziewac po starej pannie ktora nie ma wlasnego zycia i rzadzi. planuje bratu i mowi mu jak ma wychowac swoja przyszla zone.

Gość balamautka
i zeby nie bylo watpliowosci nie winie niedoszlej szwagierki tylko eksa za to ze nie byl facetem tylko trokami od kaleson

Gość lubie male lemury
Moja w ogole odradzala mojemu facetowi nasz związek bo jestem za młoda i tak go zostawię lub zdradzę... To mówi kobieta której najdłuższy związek trwał 6 miesięcy. Na szczescie mój jej nie posłuchał i jesteśmy już kilka lat.

Gość balamautka
teraz juz wiem ze dobrze sie stalo eks byl strasznym materialista. siostrzyczka byla niezle ustawiona finansowo zabierala go na zagraniczne wakacje beze mnie:) na zakupy w firmowych sklepach itd. on nie potrafil z tego zrezygnowac dla mnie. Zachowywali sie jak malzenstwo, tylko do splodzenia dzieci mnie potrzebowal

Moja na szczęście niczego mojemu nie planuje bo mieszkamy na drugim końcu Polski, ale za każdym razem kiedy się widzimy jest wojna. Ja się długo nic nie odzywałam dla dobra sprawy, ale jej pieprzenia po prostu nie da się spokojnie słuchać. Ona wiem najlepiej, jest najmądrzejsza a tak naprawdę to ciągnęła kasę od mojego dłuuugi czas bo nie miała roboty. Wielka księżniczka który ma się za super laskę, bo udało jej się schudnąć z 10 kg i teraz się nosi i stroi jak jajko na wielkanoc. Wcześniej ją zazdrość zżerała że mam dobrą pracę, wygląd i fajnego faceta, czyli jej brata a teraz próbuje chyba sobie wszystko odbić...Na szczęście nie będzie świadkową na ślubie, tylko jeszcze o tym nie wie...szukuje się kolejne starcie...

Gość balamautka
badz twarda i stawiaj na swoim. ja za pozno zaczelam sie buntowac i wszystko przepadlo. Teraz poszukam sobie faceta ktory nie bedzie mial siostry ani matki ;-P

Gość hdkdbdijdb
Siostry są zazdrosne :) A mnie śmieszy Moja bratowa. Myśli że jestem jakimś zagrożeniem dla niej chyba. Nigdy nie byłam zazdrosna, nigdy nie próbowałam wpieprzac się w ich zycie. A wyszło tak że już od początku rozsiewala poty na mój temat. Popsula wieloletnią znajomość z moim kolegą. Cokolwiek jej powiedziałam ( a wiedziałam że powiedziałam to TYLKO jej) docierało do mnie zupełnie zmienione tak że Wychodzilam na sukę Najlepsze jednak że ona brzydka jak noc a podnieca się każda zaczepka na ulicy i opowiada że szczegółami mojemu BRATU jak to wszyscy się w niej kochają, podrywaja i mówią że jest super laska. Mój brat zakochany ale żali mi się że ona ciągle mu to opowiada i on czuje się niepewnie.

Gość balamautka
ja tez mam brata i zawsze staralam sie byc mila dla bratowej nawet kiedy bylam jeszcze gowniara. mimo ze wiele rzeczy mi sie nie podobalo nie wtracalam sie wazne ze oni sie dogadywali. a potem jak sie okazalo ona mu jakies glupoty opowiadala jak to jej robie na zlosc.

Gość hdkdbdijdb
No właśnie a wiadomo że zakochany facet uwierzy dziewczynie a nie siostrze. Że mnie też zrobiła czarownice a Ja naprawdę myślałam że będę miała w niej przyjaciółkę

Ja mimo wszystko staram sie utzymywac dobre stosunki, w koncu to rodzinagzies na ta kawe trzeba jechac, tym bardziej ze moja siostra zagranica..