Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość lkmewl;mew

dzisiaj w warszawie z nudow obserwowalam mezczyzn i kobiety na ulicy

Polecane posty

Gość lkmewl;mew

czemu kobietki wygladaja w wiekszosci jak lalki a mezczyzni jak wsiury?:o jestem kobieta:o

Gość odrzywół
co to znaczy 'wsiury' ?

Gość refleksyjna elżbieta
Faceci myślą, że jak nie wezmą prysznica i nie wypracują ciuchów, to nikt nie zauważy. A baby przesadzają w drugą stronę- w Wawie wydaje się majątek na ciuchy, żeby wyglądać modniej od najmodniejszej na ulicy obcej baby

blurb mlask blurb mlask blurb mlask blurb mlask blurb mlask blurb mlask Ela z ustami pelnymi nasienia Creatyd by HMS Petard. All rights reserved

Gość dsfgdsfsd
bo się ubierają dla siebie a nie dla ciebie

Hłe hłe ktoś się musi wirtualnie spuścić bo na realu nie umie:D

Gość HMS..DRSS...Petard
Nigdy nie byłem na Realu. Może kiedyś tam wyjdę

Gość ej no cooo tyyy
bo babi ubierają się i stroją dla innych bab, a faceci nie zwracają uwagi na ubiór inych specjalnie i nie jest to dla nich wyznacznikiem tego, czy ktoś jest "kimś" .. Ale ja uważam tak samo- tzn faceci w wieku 40 lat :/ Ty oglądasz w Warsawie- a ja mam to samo we Wrocławiu- kobiety- zadbane i faceci - czarna wiejska rozpacz.

Jaki dowcipek, boki zrywać, sam wymyśliłeś czy przeczytałeś na innym temacie?:D

Ja tak patrząc po ludziach odnoszę wrażenie, że wszyscy wyglądają tak samo. Zwłaszcza laski, każda wylaszczona- a wyglądają identycznie

Gość HMS..DRSS...Petard
Przeczytałem tłuku to co napisałaś i grzecznie odpowiedziałem

Gość amerczyk
a ja odnosze wrazenie ze Polki wygladają słabo

Męska rzecz- coś w tym jest:D Ale jak to jest, facet nie lubi być wystrojony? Czy żal mu kasy/czasu?

blurb mlask blurb mlask blurb mlask blurb mlask blurb mlask blurb mlask blurb mlask blurb mlask blurb mlask blurb mlask blurb mlask blurb mlask blurb mlask blurb mlask blurb mlask blurb mlask blurb mlask blurb mlask

Gość lkmewl;mew
no dobrze ale nie oklamujmy sie wiekszosc narzuca kobietom idealny wyglad, szczuplosc itp a sam:o

Gość ej no cooo tyyy
ej, autorcew chodzi o to, ze kobiety- w większości się depilują, miewają kopmplet zębów, czyste włosy itp. Faceci miewają wąsa, smalec na głowie, "długowłosych łysych" nie brakuje, brzucholi do dźwigania na taczce. Na 10 kobiet spotkasz ze dwie masakry, no, może 3. Na 10 facetów spotkasz może 0,5 normalnego- czyli nie ciotkę i nie flejtucha ze wsi. A tak na marginesie, to Polki sie ubioerają słabo i nie mają kultury- zawsze się gapią na inne dziewczyny, lustrują od stóp do głów

Gość odrzywół
no dobrze, zróbmy pewien test pokażcie dziewczyny chociaż jeden, jeden jedyny sklep z odzieżą męską w Polsce, gdzie są albo były wyprzedaże choćby 10 procent i gdzie facet może kupić ciuchy trochę taniej dla kobiet jest wszystko i moda na świecie jest produkowana pod kątem kobiet i kobiety się stroją a facet nie musi, więc moda o facetach zapomniała i to jest rozwiązanie zagadki :)

No właśnie, facet nie weźmie sobie laski przepasanej worem albo z 10-kilową nadwagą, nawet jeśli ma ładną twarz. A od faceta wymaga się tylko, żeby nie straszył

Gość lkmewl;mew
to sie zgodze ze wiekszosc podobnie ubrana ale ubierz sie inaczej a beda cie palcem wytykac ale ponawiam pytanie czemu mezczyzni wymagaja od kobiety idealnego wygladu a sami... zeby to jeszcze dobrze zarabialo ale nie...teraz to zonka tez musi tyrac:o

Gość ej no cooo tyyy
odrzywół!!! Prawda!

Gość seksowny tadeusz.
a ja tam co jakis czas wyskrobie sobie ser spod napleta i starczy :-O

Gość jjjjjkjkjkjjkj
"A od faceta wymaga się tylko, żeby nie straszył" akurat;) no chyba że ty byś brała np grubasa i oceniasz że wszystkie mają takie niskie wymagania:D ale pewnie byś tego grubasa nie brała i powtarzasz tylko bzdury że "od faceta sie nie wymaga":o

Gość pseudo-naukowc HSAeu
zdrowi są od zapjerdalania w pracy!

Gość faceci po prostu w większosci
gustu nie mają

No wiesz, solidne grubasy straszą. A facet z kilkoma kilo więcej to "kawał chłopa", "silny" i tak dalej. Faceci wypominają swoim kobietom czekoladkę, a sami chcą, żeby kłaść przed nimi trzydaniowe obiady. I to nie ja to wymyśliłam, po prostu tak jest.

Gość lkmewl;mew
ano:o

Gość odrzywół
zapomniałyście o jednej ważnej sprawie jeszcze kilka lat temu typowo męskie były - oficerki - muszkieterki - rzymianki - kozaki - kowbojki a teraz w tego rodzaju butach chodzą kobiety i gdyby jakiś facet pokazał się publicznie w takich butach to zostałby opluty na ulicy a takie przykłady można mnożyć :(

Gość jjjjjkjkjkjjkj
a czy ty byś chciała takie "kawał chłopa"? bo jesli nie to dalej twierdzenie że od facetów sie nie wymaga jest bzdurą;)