Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość lkmewl;mew

dzisiaj w warszawie z nudow obserwowalam mezczyzn i kobiety na ulicy

Polecane posty

Gość olifj2oifjo2
ja bym chciala lubie miskow;P

Gość jjjjjkjkjkjjkj
no pewnie że są dziewczyny co takich lubią, sa też faceci którzy od figury chudych modelek wola zeby dziewczyna "miała na czym siedzieć" ale są też osoby co wymagaja czegos innego i wymagaja zarówno mezczyzni jak i kobiety wiec nie mozna mowic ze tylko mężczyźni wymagaja a od nich "nie wymaga się";)

Gość pseudo-naukowc HSAeu
chcecie zobaczyć mojego siwego chooja starego?

Gość refleksyjna elżbieta
Może źle powiedziałam, że nie wymaga się. Wymaga się (i to dużo) w innych kwestiach- żeby był silny i odważny, żeby bronił swojej kobiety. Ale jak facet ubiera się źle albo ma straszną fryzurę to kobieta w go nie skreśla, tylko stara się to zmienić. A facet wybiera spośród super zadbanych. Popatrz wokół siebie i policz kobiety i facetów ubierających się strasznie... A jeśli chodzi o mnie, to może chciałabym "kawał chłopa":) O ile nie wygląda to niezdrowo, to nawet wolę takiego, niż napakowanego

Laski samotne wpitalają sałatki i popijają wodą, bo chcą podnieść atrakcyjność zrzuceniem 2 kilo. Idą do fryzjera, kupują nową kieckę. Czy któryś z facetów tak robi? No nie.

Gość ej no cooo tyyy
racja!! Ela masz rację

Gość c6h6
myśle że są tacy co tak zrobili, co np chodzą na siłownie nie żeby być górą miesni tylko żeby sie podobać kobietom, nie wiem jakie sa wasze doswiadczenia z mężczyznami ale kategoryczne twierdzenie że nie ma takich którzy staraja sie dobrze wyglądać (i przy tym nie są gejami) nie jest prawdziwe

A mi się wydaje, że chodzą na siłownię, żeby rywalizować pomiędzy innymi facetami. (Nie mówię, że tak jest, tylko tak mi się wydaje:D) A może chodzi o to, żeby spełnić ten jedyny warunek, jakiego od faceta się wymaga- żeby był silny i był w stanie obronić kobietę

Gość c6h6
no, o kobietach też tak mówią że stroją się, malują itp żeby zrobić wrażenie na innych kobietach i zyskać nad nimi przewagę;)