Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość wiem bo wiem

polscy faceci to brudasy!!!

Polecane posty

Gość wiem bo wiem

polscy faceci to brudasy!!! jeden z nich skasował moj temat--smierdzi nim na kilometr!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Gość wiem bo wiem
polscy faceci to brudasy!!!smierdzą nie myją sie,śmierdzace przepocone ciuchy,niedomyte krocze,brudne paznokcie,śmierdzące nogi ,zepsute uzębienie ------------------jeden wielki smród!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Gość wiem bo wiem
Faceci myślą, że jak nie wezmą prysznica i nie wypracują ciuchów, to nikt nie zauważy. Faceci miewają wąsa, smalec na głowie, "długowłosych łysych" nie brakuje, brzucholi do dźwigania na taczce Na 10 facetów spotkasz może 0,5 normalnego- czyli nie ciotkę i nie flejtucha ze wsi. to zdania kafeterianek!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Gość pseudo-naukowc HSAeu
pjerdole to! ŻYJĘ PO SWOJEMU Koorwa do chooja złodzieja yebanego!

Gość wiem bo wiem
smierdzisz?????????????????????

Gość wojti65
Sorry jestem facetem ale dla tego ze nie jestem brudasem i śmierdzielem to czasem mam kłopoty z męskim otoczeniem bo jestem czyścioch co ich dziwi i dokuczają. Ale mam to gdzieś. To tylko u nas w polsce, bo od paru lat mieszkam w niemczech i tu nie ma zdziwienia że facet może nie capić jak kupa gnoju i brak nadmiernego owłosienia też nie jest postrzegany jak zboczenie tylko jak coś naturalnego w XI wieku pozdrawiam