Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ZakuPy

Co kupujecie w Lidlu?

Polecane posty

Gość ZakuPy

Bardzo lubię chodzić do sklepów Lidl, bo mają tam oryginalne produkty i panuje tam miła atmosfera. Uwielbiam żelki brzoskwiniowe, kawę mrożoną w butelce, twarożek z ananasem, batony muesli, lody w polewie czekoladowej z kawałkami migdałów, chleb z ziarnami i kiełbasę polską surową. A Wy co lubicie kupować w Lidlu?

Gość kaf
zelki kwasne ala spagetti:) o smaku cola

Gość ZakuPy
Muszę spróbować tych żelek o smaku coli. ;)

Gość Oczywiście że
kupuję tam wszystko.Bo jak tanio to warto.Najbardziej cierpią moje dwa psy bo mają potworną nadwagę.Ale co tam,tanio to się opłaca.

Gość pseudo-naukowc HSAeu
kupuje w biedronce smudę i błaszczykowskiego!

Gość ZakuPy
Ja w Biedronce to widziałam książkę Rusin i Cichopek.

Gość chleb drwalski mój ulubiony
słodycze są dobre, gumy do żucia, parówki za 1,59 bardzo mi smakują (mimo że są niestety z MOMu, ale jak ktoś nie ma pieniędzy to wybiera niestety), odzież jest niezłej jakości. Niezła jest też chemia. Wspomniany twarożek też bardzo dobry, ale już jogurty Pilos mi nie smakują. I fajne dania gotowe w słoikach (zwłaszcza fasola z kiełbasą). Natomiast zawsze dokładnie oglądam pieczywo i warzywa, bo kilka razy zdarzyło mi się zepsute. Mrożone warzywa mogą być, ale nie mrożone frytki i półksiężyce ziemniaczane (bardzo dużo z czarnymi miejscami). Odradzam Rucolę - za 3 zł z groszami jest koszyczek, który kupiłam dwa razy i dwa razy po połowie dnia zaczął śmierdzieć.

Gość nic nie kupujemy
bo to niemiecki sklep sprzedający niemieckie produkty wyprodukowane u nich przez co Polacy nie maja pracy i klepią biedę. Ale większość jest głupia i kupuje w zagranicznych sklepach, Niemiec ma coś takiego jak patriotyzm gospodarczy i dlatego jest bogaty.

Gość galaretki wisniowe w czekoladz
czasem skarpetki,bielizne dla dziecka,getry,bluzki bawelna dobrej jakosci,sliwki w puszce,ser zolty ,lody w czekoladzie podobne do magnum a w zupelnie innej cenie,chemia gosp

Gość jkyukykykui
zdarza mi sie kupowac wafle ryżowe, przecież pomidorowy, warzywa czesto maja takie wygladajace na swieze, konserwy rybne. to chyba tyle, czasem cos ze slodyczy, ale nie czesto jadam, chyba ze dla innych kupuje. zabawki dla dzieci maja fajne czasem, wlasnie z rzeczy do domu czy ubran czasem warto. a z innych to na pewno papier toaletowy lubie tam kupowac, platki kosmetyczne, proszek do prania itp chemie do domu, uwazam ze jest niezla i dosc niedroga.

Gość ej no cooo tyyy
ser żółty- holenderska gouda- bardzo polecam, sery pleśniowe, mrożone filety rybne panierowane (800g paczka)- kiedyś były 3 rodzaje panierki- meksykańska, zwykła i cytrynowo- pieprzowa. Teraz jest tylko jeden rodzaj:/ Sok pomidorowy- pyszny, czasami likier a'la baileys- jest dla mnie mniej słodki - wolę ten Queen Margot czy ajkoś tak się nazywa. Dżemy w prostokątnych paczkach. Odradzam wędliny- drogie i niedobre- lepsze są "schab z wędzarni i szynka z wędzarni" z biedronki- robione przez sokołów. Polecam też herbaty zielone z Lidla- ale te droższe wersje. Waniliowa i cytrynowa- rewelacja

Gość jkyukykykui
"nic nie kupujemy bo to niemiecki sklep sprzedający niemieckie produkty wyprodukowane u nich przez co Polacy nie maja pracy i klepią biedę. Ale większość jest głupia i kupuje w zagranicznych sklepach, Niemiec ma coś takiego jak patriotyzm gospodarczy i dlatego jest bogaty." nie jest prawda to co piszesz, na pewno nie do konca. wiele produktow jest produkkowanych w innych krajach unii, nie tylko w niemczech, w tym w polskie produkt tez tam są.

Gość nic nie kupujemy
Marketing Lidla dzisiaj jest w robocie? :classic_cool: Te wpisy sa do siebie takie podobne :D

Gość ej no cooo tyyy
nic nie kupujemy- tak tak dymamy do osiedlowego spożywczaka, po stary ser i nieświeże mięso. Serek za jedyne 28 zł kilo, 26 schab, szynka 39 (lepsza w biedronce np za 28). Dajemy ochoczo zarobić modemu fagasowi- co rodzice sklep kupili. Fagas wozi dziwki terenówką i się bawi, my kupujemy bułki za 80 groszy, pracownice harują za 1100. Pierdolę wasze osiedlaki

Gość nic nie kupujemy
Wiesz co, w lidlu sa oczywiscie produkty wyprodukowane w Polsce ale naprawde mało. tak patrzac po polkach to mam wrazenie jakby to było z 10%... co by nie mowic o takiej biedronie to tam chociaz z 90% jest produkcji krajowej. To juz nawet w tesco tez nie jest zle jesli chodzi o krajowe produkty. Zaden naród i panstwo nie dorobiło sie na imporcie produktów niskoprzetworzonych:classic_cool: Co innego importowac jakies zawansowane maszyny, urzadzenia, surowce

Gość nic nie kupujemy
A czy ja mowie ze masz isc do osiedlowego?? A idz sobie do zuzego sklepu ale kupuj produkty produkowane u nas a nie jak w lidlu ze prawie wszystko z niemiec

Gość ej no cooo tyyy
ekhhmmm... To ja poprosze marketing z Lidla o przywrócenie do sprzedaży- ryby w panierce meksykańskiej i cytrynowej. Poproszę też o przywrócenie gąbek metalizowanych do naczyń- tej srebrnej i złotej. I krem czekoladowo-orzechowy XXL tez chcę, aha i chipsy jakieś nowe smaki- oraz chipsy chillii falowane- dostępne za granicą u nas nie. I sok żurawinowy na stałe też. I więcej kuchni świata! Przestałam do was łazić, bo macie nachalne reklamy! Wstrętne, głupie, monotonne i wszechobecne! Nie ma już np. kuchni amerykańskiej. BUUUU Marketigowcy lidla- daliście dupyyyyyy

Gość napisz do nich na maila
to moze sie wykaza hehe :D

Gość ej no cooo tyyy
ale pło cło na maila jak na kafe siedzą:)

Gość ja tam wczoraj
czekolady są zajbiste. taka zielona z orzechami i niebieska mleczna

Gość ej no cooo tyyy
i z migdałami całymi 200g

Gość trelemoreleeeee
srodki do czyszczenia W5. tylko ichnego zelu do kibla nie polecam bo nie czysci wcale i jeszcze smierdzi takim wczorajszym sikiem :D

Gość marcelina1983
ja w lidlu kupuję chipsy i czekolady :D czasami też z promocji jakieś inne produkty spożywcze, ale najczęściej śledzę gazetki promocyjne online: http://lidl.okazjum.pl/

Gość żę tak powiem
A ja nie przepadam za lidlem, najbardziej wkurza mnie to że na opakowaniu bardzo często nie ma polskich nazw, często trzeba odwrócić opakowanie i dopiero małym druczkiem pisze co to jest.

Gość bendek_P
Ja to staram się być na bieżąco jeśli chodzi o promocje w Lidlu. Już sobie tam kupiłam kiedyś spodnie do bieganie i buty jak robili taką sezonową wyprzedaż sportową. Fajnie jakby coś mieli z takich rzeczy dla majsterkowicza w najbliższym czasie, bo bym kupiła mężowi w prezencie taki kuferek z narzędziami. Wiem, że swego czasu sprzedawali coś takiego. Póki co sprawdzam ich okazje na stronie www.lidl.okazjum.pl . Tu jest wszystko uaktualniane, także trzymam rękę na pulsie.

Gość ewelina321
Słodycze są naprawdę dobrej jakości, spory wybór u mnie. Chemia też jest w porządku np. Płyn do płukania, płyn do prania.