Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jkyukykykui

macie odwage nosisz czerwone szminki?

Polecane posty

Gość jkyukykykui

strasznie lubie sie malowac i dobrze sie czuje z czerwonymi ustami, chcialabym na co dzien nawet, ale mam obawy. wiem, ze potrafie sie malowc dobrze. macie takie same obawy? bo ja przez to czesto sie nie maluje tak, jakbym chciala. wiem, ze to strasznie glupie, ale jednak, pracuje z ludzmi, nie chcialabym sie poczuc smieszna.

Gość jkyukykykui
no wlasnie czesto ja tez, a chcialabym na ustach

Gość genialna słodka uwodzicielka
Jak masz białe zęby to możesz się tak malować. Ja niestety nie mam super białych :( więc tak się nie maluję, wolę różową, pasuje do blond włosow.

Gość spinster spinster
ja czasem, głównie na wieczór. ale jestem brunetką z wyrazistą urodą, że się tak wyrażę :P więc to się nie rzuca w oczy tak, jak np. u subtelnych blondynek ;)

Gość Bleeeeeeeeeeeeeeeeeh
Ja nie używam szminek , po co zjadac chemie i truc własny organizm.

Gość jkyukykykui
"genialna słodka uwodzicielka Jak masz białe zęby to możesz się tak malować. Ja niestety nie mam super białych więc tak się nie maluję, wolę różową, pasuje do blond włosow." zalezy od odcienia szminki! probuj, musisz znalezc odpowiedni. raczej w cieplych odcieniach szukaj. malutka w szpileczkach: mam jasna karnacje, ciemne oczy, ciemna oprawa oczu, ciemne wlosy i mi pasuja czerwienie.

Gość jkyukykykui
zebow co prawda sniezbialych, jak hollywodzka gwiazda nie mam :D ale zolte nie sa. zreszta nie usmiecham sie zbyt często :O

A ja maluje się czerwona szminką:)Takim ciepłym odcieniem:)Mam ciemne włosy i wygląda to super:)Ważne by odpowiednio "dobrać" resztę makijaży żeby całość nie wyglądała wulgarnie i zbyt wieczorowo