Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość principal

kobiety z Irlandii odezwijcie sie

Polecane posty

Gość principal

Hej wszystkim :) jak Wam zyje się na wyspie? Jak spedzacie wolny czas? Piszcie co i o czym tylko chcecie :)

Mieszkam na wyspie prawie 17 lat. Zyje mi sie dbrze, skoro tak dlugo wytrzymalam i nawet potraktowalam Irlandie jako ojczyzne z wyboru. Zyje sobie w miare spokojnie. Zainteresowan mam wiele i realizuje je w miare wolnego czasu. Zajmuje sie wyrobem rekodziela artystycznego. Mam zbyt. Do pogody przywyklam.

Gość multimedia
ja tez juz tu dobrych kilka lat. do Polski nie chce mi sie juz wracac, bo nikogo wlasciwie juz tam nie mam. teraz ciezko finansowo, ale to bylo do przewidzenia, ze to, co bylo kilka lat temu w koncu sie posypie... ech, chcialabym zalapac nawet jakies sprzatanie, by nie siedziec w domu poza tym nie narzekam syn dobrze sie tu czuje, swietnie radzi sobie w szkole jedynie brak mi troche znajomych i pracy

Gość principal
Czesc dziewczyny :) super że ktos się odezwal :) ja zyje tu dopiero 4 lata :) oneill co dokladnie robisz bizuteria,kartki,a moze szydelkujes?ja szkicuje troche maluje ale wszystko do szuflady.multimedia ja też nie mam pracy ale jak narazie siedze w domu ma 2malych szkrabow i jakoś mam problem zostawic je z obca osoba :/ ale od przyszlego roku chcę dac ich do przeczkola i zastanawiam się nad otwarciem dzialalnosci.pozdrawiam i piszcie:)

Gość principal
Czesc dziewczyny :) super że ktos się odezwal :) ja zyje tu dopiero 4 lata :) oneill co dokladnie robisz bizuteria,kartki,a moze szydelkujes?ja szkicuje troche maluje ale wszystko do szuflady.multimedia ja też nie mam pracy ale jak narazie siedze w domu ma 2malych szkrabow i jakoś mam problem zostawic je z obca osoba :/ ale od przyszlego roku chcę dac ich do przeczkola i zastanawiam się nad otwarciem dzialalnosci.pozdrawiam i piszcie:)

Gość asiorke45
hej ja wyjezdzam wlasnie po koniec lutego do siorki . szukac tam roboty bo wujscia nie mam w pl j anie lubie niepodoba mi sie irlandia ale moz e jaka prace na sprzatanku chodz znajde