Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość saeco

hahaha sposób na faceta z forum !!!!!!!!!

Polecane posty

Gość saeco

słuchajcie, ostatnio przeglądałam tu forum gdzie jedna z osób napisała, że najlepszym rozwiązaniem jeśli pokłócimy się z facetem i mu nie przechodzi tylko dalej stroi fochy jest spakowanie się i wyjazd gdzieś na kilka dni, oczywiście bez żadnego kontaktu z nim :-) ja tak zrobiłam ze swoim,ostatnio jak się pokłóciliśmy( 2 dni miał focha i wielce obrażony, chociaż wina była jego ) wyszłam z domu o 23, wsiadłam w auto i do widzenia. Pojechałam spać do hotelu :) on odchodził od zmysłów, szukał mnie :-) na drugi dzień przyjechałam i wszystkie fochy mu przeszły, i w ogóle ta radość jak mnie zobaczył - widok bezcenny :-) jakbym miała więcej czasu wolnego to bym pojechała, ale nad morze i to na kilka dni, wtedy by zobaczył :-) telefonu też nie wzięłam, tylko kasę i dokumenty :)

Gość saeco
chociaż pierwszy raz porady z kafe do czegoś się przydały :-)

Gość zrob tak pare razy
na jednym z nich nie bedzie czekal tylko nawet go nie zastaniesz. bo jak ty mozesz odwrocic sie doopa i isc sobie przeczekac jego fochy on moze isc na doopy by sie wyszumiec :P

Gość saeco
to nie mój pomysł, tylko jeden kobity z forum :-) tyle że ona wyjechała gdzieś na 2 tygodnie :-) ja miałam już dość, facet nie chciał się pogodzić, tylko dalej się unosił dumą, to ja mu pokazałam gdzie jest jego Ego :-) ok, rozumiem, jakby to była moja wina, to co innego, przepraszałabym go i w ogóle, ale to on zawinił :)

Gość saeco
do zrób tak pare razy a niech idzie, ja nikogo na siłę nie będę trzymała, zresztą on już mi się właśnie w tej kłótni odgrażał, że się na drugi dzień wyprowadzi :-)

Gość c6h6
może on tez zacznie stosować tą metode? poza tym za pierwszym razem mógl byc nie przygotowany na takie zachowanie ale pewnie zdąży sie jeszcze nad tym zastanowic i kto wie czy nastepnym razem bedzie na ciebie czekał;) poza tym takie coś działa tylko raz, tzn tylko raz sie przestraszy że cos ci sie stało itp. nastepnym razem juz bedzie wiedział ze to twoj rodzaj focha i tyle, zamiast sie martwić zajmie sie czyms innym🖐️

Gość saeco
c6h6 wiem, że to mogło być jednorazowe, ale poskutkowało przynajmniej !!! bo do niego nic nie docierało, nie chciał rozmawiać, odnosił się chamsko, nie wykazywał żadnej inicjatywy pogodzenia, tylko powiedział że się wyprowadza , ha to ja do niego proszę bardzo i do widzenia :-) byłam po prostu zła na niego, że jest takim idiotą, ja do niego próbowałam wyjąć rękę a on dalej zachowywał się jak cham. No ale cóż pomogło, a tak to pewnie dzisiaj dalej by się ciągło