Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość anekskuchenny

kobiety mają fajnie... im nigdy nie brakuję sexu i nie wiedzą co to samotnosć

Polecane posty

Gość anekskuchenny

ehh czasem sobie mysle, ze lepiej by bylo byc kobietą one nie znaja pojecia - nuda, nie narzekaja na brak towarzystwa płci przeciwnej i przede wszystkim mają sex na zawołanie, nie to co my :/

Gość sdfg
a wy biedaki nie macie na zawołanie

Gość bez dnia
nie znasz w takim razie kobiet...

Gość zammmmkinapiasku
taka prawda ale warto dodac ze to tyczy kobiet ktore są choc troche atrakcyjne fizyczne bo grube pasztety maja tak samo przejebane jak niskie, chude lamusy :D

Gość brzydkie maja tak samo
wiec nie pierdol. moja sasiadka to skrzyzowanie giertycha z macierewiczekiem i miala juz dwoch facetow plus ma zajebiscie meski glos 🖐️

Gość zielloniutka
oj myślisz się bardzo ja (w opinii innych, nie mojej) jestem zajebistą laską, zarówno z charakteru jak i z wyglądu ale za mało się udzielam towarzysko i nie ma szans kogoś poznać lat 24 (właściwie rocznikowo 25) , 2 lata w samotności i 2 lata bez seksu

Gość no to nie jestes taka fajna
z charakteru skoro nie jestes towarzyska

Gość zielloniutka
czytaj uważnie, mało udzielam się towarzysko tzn. nieczęsto wychodzę do klubów, nie imprezuję co tydzień. Chodzę na siłownię, spotykam się ze znajomymi, wspinam się na ściance, pomagam innym i wiele innych - i dlatego fajna jestem - w opinii innych i swoim

tiaa, bo ja tylko wyjde z domu i juz na mnie wskakuje 50facetow. tez siedzialam rok w celibacie, wczoraj sie zgadalam ze znajomym, zrobilismy to 5 razy! nigdy nie bylam tak spokojna:P

Gość vjuo78ty
jestem kobieta al e mi nie brak a mam 32lta bo ja seksu nie lubie, moj maz wyjechal i nareszcie mi dobrze bo udawac nie musze:) sex n to jedna wielka papranina nie dla mnie, ja dziekuje

tylko że zapominacie żę kobiety w większości myślą inaczej niż faceci... co z tego że moge mieć seks na zawołanie jak z jakimś obcym fagasem nie miałabym przyjemności i czułą sie wykorzystana albo jak wywłoka i z tym towarzystwem też nieprawda jak ktoś jest nudny to czy to facet czy baba nie będzie duszą towarzystwa

ja obecnie biore jak leci, jestem zdesperowana:P i nie czuję się jak szmata, jestesmy ugadani-tylko seks, ale on sie chyba zakochuje...:O też mam prawo do przyjemnośći

Gość hjhhjhjhjhjhjhjhj
faceci mają fajnie..nie mają okresu,są silniejsi fizycznie,nie muszą się depilować,rodzić,nie cierpią przez uczucia i kobieta prędzej bedzie im wierna według społeczeństwa więcej im wypada

"nie cierpią przez uczucia" cierpią ale nie wolno im tego okazać, inaczej są ciotami w oczach innych facetów i kobiet 🖐️ " i kobieta prędzej bedzie im wierna" Dobre sobie 🖐️ "według społeczeństwa więcej im wypada" Według społeczeństwa facet musi o wiele więcej niż kobieta. Do tego nie ma luksusu wyboru kariera czy rodzina. 🖐️

ale pieprzysz, ja byłam sama rok, t mnie traktowali jak stare prochno i słyszałam aluzje nt. kupna kota. w sumie mam to w d.., bo nie chcę mieć faceta na stałe, chodzi tylko o seks:)

Gość przestań pisać te pierdoły
obrażam się Wiara🖐️:P

Gość hjhhjhjhjhjhjhjhj
taa a kobieta niby ma taki luksus zwlaszcza ze gardzi sie takimi kobietami co sa na utrzymaniu i ze w przypadku gdy maz zdradzi,pobije nie maja dokad sie udac poza tym facet nie docenia tego co sie robi w domu i moglby upokarzac,poczuc sie panem i władcą co do uczuc to uogolnilam,ale faceci przewaznie traktuja kobiety przedmiotowo i to my cierpimy a co do zdrady to kobiety czesciej sa wierne i nie ma czemu zaprzeczac raczej watpie ze jest wielu wiernych facetow co chwile zdradzaja

"ale pieprzysz, ja byłam sama rok, t mnie traktowali jak stare prochno i słyszałam aluzje nt. kupna kota." Ja dalej będe utrzymywał, że to był Twój wybór. Równie dobrze mogłaś założyć konto na jakimś portalu, że szukasz faceta do seksu i zaraz masa wiadomości by się posypała. 🖐️ "obrażam się Wiara " a kto Ty? :O🖐️

Gość do zbanowane kciukiem
To Twoj kochas rzucil Cie po sylwestrze ze tak szalejesz z sexem?

Gość kciukiem miala starego
buhaja za kochasia podymal i rzucil :D:D

"taa a kobieta niby ma taki luksus zwlaszcza ze gardzi sie takimi kobietami co sa na utrzymaniu i ze w przypadku gdy maz zdradzi,pobije nie maja dokad sie udac poza tym facet nie docenia tego co sie robi w domu i moglby upokarzac,poczuc sie panem i władcą co do uczuc to uogolnilam,ale faceci przewaznie traktuja kobiety przedmiotowo i to my cierpimy a co do zdrady to kobiety czesciej sa wierne i nie ma czemu zaprzeczac raczej watpie ze jest wielu wiernych facetow co chwile zdradzaja" Gardzi to się facetami na utrzymaniu. 🖐️ Każda z tych scieżek ma swoje plusy i minusy, nie zmienia to jednak faktu, że kobieta może więcej w dzisiejszych czasach niż facet. 🖐️ Jak się marzy o facetach co mogą mieć każdą to taki będzie zdradzał. 🖐️

przybij piątkę, tak, zostawiłam go w sylwestra zeszłego roku o 4 nad ranem:) Prawiczek , powaga, żadna ze mnie top model, zeby latalo za mną stado:P nawet jak sie nadarzył, a było takich 2, z jednym nie wypaliło, a drugi ma legitymacje polsatu.

Gość zielloniutka
ktoś tu dobrze napisał, chyba milena20 kto umie traktować seks instrumentalnie - powodzenia, nie krytykuje innych za to, nie każdy jednak tak potrafi, ja bynajmniej nie.

Gość przestań pisać te pierdoły
co to się stało:D