Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

fiku mikuuu

czy gdy kobiety mówią mi że dobrze wyglądam znaczy to że dobrze wyglądam

Polecane posty

krwawa ciesz się , że mogę czasem tu jeszcze zaglądnąć , bo w każdej chwili mnie wciągnie odkurzacz astralny i lipa :classic_cool:

Gość Nie mówią prawdy
też jestem szczera jak ktoś ładnie wygląda to czemu mam mu tego nie powiedzieć , gorzej jak troche nie najlepiej trezba albo nic nie mówić albo być delikatnym że by kogośc nie zranić

w stosunku do swojej też? nie będę Ci tłumaczył teraz jak dziecku odpowiedniego rozumienia tekstu...:classic_cool:

abu mam nadzieję, że babcia prawdę mówi, inaczej burbon będziemy musieli wypić w krzakach, bo jak to będzie wyglądało ja taka ładna, elegancka i Ty..:D

Nie przesadzajcie z tą delikatnością. Moja znajoma jakiś czas temu przefarbowała włosy i wyglądała koszmarnie. Powiedziałem jej, że wygląda chujowo. Mimo, że wszyscy inni też tak myśleli, to od nich słyszała pierdoły w stylu "ważne, że dobrze się w tym kolorze czujesz" itd. Jak ktoś źle w czymś wygląda, to trzeba go/ją uświadomić, żeby sobie obciachu nie robił/a

oj rev, to było pytanie retoryczne, które miało pokazać, że jestes tylko facetem cieszę się , ze pokazało...:P Rev, mam się cieszyć? To wiesz co możesz zrobić by tak było odejść lub się zamknąć? luzik :P

refforma_... no dobra, to niech będą te krzaki, ale bourbow w krzakach, jakos mi nie pasi, jabol będzie tam lepiej wyglądał... wyobraz sobie Ty, ja, krzaki i jabol, bedzie romantycznie :classic_cool:

z refformą napiję się wszystkiego :D, szkoda tylko, że "okęcia" już nie mozna kupić

Oj to nie będzie Ci dane zobaczyć mnie w sukience i szpilkach, żałuj:P Ale widziałam ładne zielone trampki, już ma, pretekst żeby je kupić :D 🖐️

Gość hehe widac ze to dzieciak
jeszcze: jak wyglądasz zle-np po nieudanej wizycie u fryzjera, to kolezaneczki sie zachwycaja, w duchu cieszac sie,ze fatalnie wygladasz jak zrobisz sie na bostwo-nie skomentują, albo powiedzą coś złośliwie, z zazdrości Tak to zazwyczaj działa:D

Gość hehe widac ze to dzieciak
mało wiesz o kobietach:D