Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość angelinajennifer

jak sie mscicie?

Polecane posty

Gość SSmannnn
oblewanie kwasem mordy, gwałty, odcinanie palców, zrywanie paznokci na żywca, wyrywanie zębów kombinerkami, odcinanie języka itp itd 🖐️

Gość tarirarirarira
ja tam się uśmiałam trochę z samej pomysłowości złośnicy- wydaje mi się, ze koloryzuje- jak pozyskuje muchy do kotleta- no proszę was.. Kto pożycza komu błyszczyk:))? No to pwoiedzmy , ze się nie mścicie wcale- a jakbyście to robili to jak? No i ta rozciągnięta czapka mnie rozwaliła, ha ha . Co do reszty- niesmaczne- ale... ja też umoczyłam komuś szczoteczkę do zębów w sraczu- ok, jeden jedyny raz... Sumienie mnie potem żarło, fakt. Nie wyobrażam sobie równeż jak niby sikasz do tego toniku. Moja koleżanka co prawda narzygaa komuś do kremu- ale to było po pijaku-nie pamięta- ponoć chciała tylko powąchać i nagle się niedobrze zrobiło.

Gość lilann86
Autorko jesteś bardzo zlym czlowiekiem,pamiętaj pileczka zawsze sie odbija

Gość a czy ludzkość kiedykolwiek
tarirarirarira ja tam się uśmiałam trochę z samej pomysłowości złośnicy- wydaje mi się, ze koloryzuje- jak pozyskuje muchy do kotleta- no proszę was no właśnie ja sobie wyobrażam taką dziwną osobę które tydzien czai się na muchę żeby potem upchnąć ją w kotlecie:P myślę że te jej zemsty to jej całe życie i jedyna rozrywka, więc pewnie poświęca się temu bez reszty:D