Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

samotnick

Czy 16 latek ma szanse u 20-22 latek?

Polecane posty

Proste pytanie. Podchodzi takie chłopach do dziewczyny i chce się zapoznać. Ma szanse czy nie?

Gość Armataaaaa
dziecko, do ksiazek! jutro klasowka z matematyki!

Gość hhuewiufhcdsweuf
16-latek jest na poziomie rozwoju 13-latki. Dla 20-latki to przepaść, pedofilia w zasadzie :P

dlatego że: - nie wyglada męsko tylko jak chłopiec - nie miałabym o czym z nim rozmwaic - nie budzi mojgo zainteresowania jako facet

Gość ania3456
To nie ma znaczenia przeciez

Biorąc pod uwagę przeciętnego 16latka i przeciętną 20-22latkę są po prostu niedopasowani do siebie pod kątem dojrzałości a także mają inne cele. Jeśli mamy na myśli związek z prawdziwego zdarzenia a nie chodzenie za łapkę.

Gość mjdshakjdn
a ja mam 25 lat i chetnie bym sie umowila z 16latkiem

A jeśli w rzeczywistości taki chłopak ma 22 lata tylko wygląda na 16? Przecież nikt na dzień dobry nie legitymuje się dowodem.

Gość ewwwwwa222
o czym miałabym z takim rozmawiac? Przeciez to umysłowo i fizycznie dziecko. Przeciez to wrecz chore czuc pożądanie do dzieciaczka ktory dopiero co gimnazjum skonczył

a znacie takich, czy tylko uogolniacie? bo ja np. widze zajebistą różnicę między szwagrem , a jego kumplami. chodzi mi o dojrzałość, wyglad nie jest taki ważny, choć dałabym mu i tak góra 20

samotnick, musi zauroczyć kobietę osobowością, umysłem, duszą i charakterem :) i jest to możliwe.

"Krwawa Wilczyca Czyli chodzi Ci o to czy chłopak wyglądający młodziej jest na starcie skreślany przez swoje rówieśniczki?" Tak, właśnie o takie coś mi chodzi.

Gość pim pam pam
Jeśli komuś dajemy szanse... to chcemy wiedzieć ile ma lat. Dla mnie 16-latek byłby skreślony. Żarty, żartami, że młody to można go sobie wychować, ale to różnica celów w życiu. Nie chciałabym tuląc się do niego słuchać o niezapowiedzianej kartkówce.

Gość mjdshakjdn
Pierdzielicie farmazony Nawet nie wiecie jak dobrze potrafi zrobic taki 16latek Nieraz sie o tym przekonalam i stare zgredy nie siegaja im do stop Mlodzi,niedoswiadczeni...wiec i mega napaleni zrobia dla starszej wszystko....zaruchaja na smierc :D mnie takie cos odpowiada

Gość Karolyne...
a dlaczego taki 16 chciałby sie umówić z 22 latką? jeśli on chce sie umówic z osoba w tym wikeu to sam chce pokazac że wiek sie nie liczy i mozna byc dojrzałym itd w wieku 16 lat wiec dlaczego przekreśla młodsze dziewczyny? dla mnie takie z góry pytanie o 22 latki to poprostu hipokryzja lekka. a odpowiadajac juz ścisle na twoje pytanie to jest bardzo indywidualna sprawa i moze być że tak a moze byc ze nie... ale czy szcerze chłopiec w 2 klasie liceum chce sie związać ze studentką 4 roku?

Gość ewwwwwa222
nie znam zadnego ZDROWEGO 22 letniego faceta ktory wygladałby na 16. A nawet jesli to tylko wyglad. Mentalnie byłby jednak 6 lat starszy a to w mysleniu i postrzganiu swiata robi kolosalną roznice

Jak widzisz nie napisałam słowa o wyglądzie, więc to sprawa drugorzędna o ile nie będzie mnie jakoś odrzucał. Sama wyglądam na 16,17 ;)

Ja mam na roku 23latka, który wygląda dużo młodziej, a to fajny chłopak, ale prawda jest taka, że dziewczyna musiałaby go poznać jak jest, bo tego na pierwszy rzut oka nei widać

punkt widzenia zależy od punktu siedzenia, 22 latka też może byc gówniarą...

Gość 16 latek .
jasne