Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mamama27

jakim masłem smarujecie kanapki roczniakom?

Polecane posty

Gość mamama27

masłem typu lurpak czy typu rama? jakiej firmy?

Gość mama trzylatka
Ja odkas zaczelam mu dawac z maslem to zawsze z naturalnym typu łaciate czy osełka. Musi miec min 82 % tłuszczu i żaden mix ani margaryna.

Gość Taka jedna Ola :)
a mój dostaje normalnie taką jaką my jemy- cieniutko posmarowane. A zazwyczaj kupuję w biedronce "solla" czy jakoś tak.

Gość ficomirrors
solla to margaryna, fuuuj dziecko nie powinno jesc utwardzonych tluszczow roslinnych

Gość olga.w
z Warlubia lub osełkowe częściej to drugie kupuje .

Gość do forumek:)
tylko maslo 82 procent tłuszczu, lurpak, oselkowe, z warlubia tez:) margaryny nie jadamy w ogole, to sam syf:(zadne ramy, solle ani nic:)

a ja czytałam ciekawy artykuł o tym że do 2 urodzin powinno się używać tylko masła a później już i masła i margaryny, oczywiście dobrej jakości o zawartości

Gość matryca
Rama jest margaryną. Tylko prawdziwym masłem. małe dziecko potrzebuje witaminy A.

ficomirrors a powiedz kto ekologicznie zywi dziecko ? wszyscy tylko mówią o tym ze zdrowa zywia dzieci,a gowno prawda Bo w necie wszystkie piszą o tym jakie to zdrowe produkty jedzą dzieci,a prawie kazde dziecko ktore widze wpindala chrupki w porze obiadu,batony itp.a matki dają soki z kartonu za 0,99-2,50 a nie coś lepszego

Gość kalitkamallla
masło ekstra 82% tł.

Gość larysa26
kanapki roczniakom???ja pierdziele,przecież moja mała by się zadławiła jakbym jej dała kanapkę....chyba,że sama jej urywam kawałeczki i daje i na pewno bez skórki..a u ciebie to brzmi jakby kilka kromek dziennie dziecko jadło.W domu używamy tylko masła śmietankowego dobrej jakości więc małej też bym samruje,ale bardzo rzadko dostaje chleb jak narazie.