Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość weronikkkk

3 kieliszki

Polecane posty

Gość weronikkkk

w przyszłym tygodniu czeka mnie wygloszenie referatu przed całą grupa. bardzo źle znosze stress. Dużo osób radzi mi aby strzelić so bie 3 kieliszki przed zajęciami. Myślicie , żę to do dobry pomysł? jeśli pójde tam bez zadnych wspomagaczy to to się bardzo źle skończy, ponieważ zaczyna mi się trząść głos, nie moge się wysłowić, obraz mi się zamazuje i prawie mdleje. To dla mnie okropna sytuacja, ale musze sobie jakoś poradzić z tym wystąpieniem. proooooosze o rade weronik

Gość weronikkk
Oczywiście takie 3 kieliszki pół litrowe

Gość katamaran 25
wez lepiej środki ziołowe na uspokojenie, np. labofarm, alkohol spowoduje, ze będziesz bełkotać

Gość weronikkkk
ale to tylko na odwage, po 3 kieliszkach raczej mi sie nie plącze język. a normalnie ze stresu tak mnie sciska w gardle że drży mi głos, chce temu zapobiec

Gość marianna pe*
wszyscy zobaczą ,że jesteś nachlana gdybyś na mnie trafiła, wezwałabym policję...bo niestety referat głosi się na trzeźwo...czy wykład jak kto woli jest przepis ds trzeźwości w m-cu pracy...

Gość weronikkkk
nie chodzi o to żeby się nachlać! to ma być tylko na odwage.. to jest problem z którym sobie nie poradze.. albo zaliczone zadanie albo koniec z zajęciami... mdleje od razu po 2 minutach... a paroma kroplami alko się nie upije! ja nie potrafie sobie inaczej pomóc.. to nie jest problem który rozwiąze w 2 dni.. albo to albo nic

Gość weronikkkk
ja na prawde nie mam wyjscia