Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość madziziiii

Błagam niech jakiś student mi to wytłumaczy...?

Polecane posty

Gość madziziiii

Mam w czwartek zaliczenie ćwiczeń z anatomii. Natomiast w następny wtorek mam egzamin z wykładów z anatomii. Czy jeżeli teraz nie zalicze tego zaliczenia z ćwiczeń i nie zostane dopuszczona do egzaminu to dostane z tego egzaminu z wykładów ocenę niedostateczną ? czy jak?

to zalezy od tego, ktory przeprowadza egzamin czasami jest tak, ze jakis profesor nie sprawdza zaliczenia przy podejsciu do egzaminu tylko przy wpisie, wiec do tego czasu mozna zaliczyc jezeli egzamin jest ustny to musisz miec zaliczone cwiczenia

Gość jeśli
jeśli to egz z wykładów to dostaniesz pewnie pierwsza dwóję, jeśli tylko wykłady na zal to nic nie będziesz miała, napiszesz w innym terminie

Gość jjjjjkjkjkjjkj
to najczęściej jest indywidualna sprawa wykładowcy jeden wpisze 2 za pierwszy termin inny nie, ale ten termin i tak przepada i nie ma to dla studenta szczególnego znaczenia, no chyba że na jakiejsc uczelni licza te 2 z pierwszych terminów do stypendiów albo do innych celów (u mnie np brali je pod uwage jak obliczali średnią do wyjazdów zagranicznych)

Gość Taki sobie student
u mnie np. termin przepada. bez ocen