Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kokietującamerry

Ja mam 18 on 43 lata -nie potrafi mi się oprzeć:D:D

Polecane posty

Gość kokietującamerry

On jest przyjacielem mojego ojca i jego 'podwładnym' zarazem a ja ukochaną , grzeczną córeczką tatusia i oczkiem w głowie całej rodziny. Uwielbiam go kokietować. Zawsze jak przychodzi to go w pewnym sensie 'molestuję' :P Łapię za tyłek jak nikt nie widzi , wkładam mu rękę pod koszulę albo całuję w policzek. On sie stara opierać i mówi 'uspokój się' albo ' przestań bo jeszcze ktoś zobaczy ' a ja mam niezły ubaw. On ma konkubinę i dziecko. Nie chcę mu niszczyć życia dlatego nie chcę z nim być , marzę jedynie żeby się z nim przespać bo jest meeega podniecający i słodki. Uwielbiam jak się stresuje kiedy go dotykam albo siedząc przy stole dotykam stopą jego krocza albo łapię go ręką za kolano bądź udo - zaczyna wtedy się wiercić , zawstydza się i wgl, widac że walczy ze sobą ale nieporadnie mu to wychodzi. Możecie pisać że jestem kurwą nie obchodzi mnie to. Mam świetną zabawę i uwielbiam go podniecać ;P

Gość stachowy linijek
widocznie obwach uje cię

Gość aura termorra
pusta idiotka

Gość kokietującamerry
jaasne .. nie pociągała by was taka gra ?? ja to uwielbiam i tylko czekam aż przyjdzie, mogę się wyżyć :D

Gość lunteki9
jesteś debilką :/

Gość kokietującamerry
nie wiem skąd w was tyle agresji? czy ja robię coś złego? niby co? :P

Gość 3252
prowo, 2/10 :classic_cool:

Gość kokietującamerry
kiedyś zostaliśmy sami i wsadził mi swojego drąga, potem przez dwa dni nie mogłam chodzić

Gość kokietującamerry
nie jest to żadne prowo bo niby po co miałabym wymyślać historyjkę ? :o :P nie, nie wsadził mi , chociaż bym chciała

Gość kokietującamerry
mówię wam , świetna zabawa :D te jego rozbiegane oczy , a jak go łapię tu i tam to czuje jak mu 'rośnie' :P niezła jaazda :D:D

Gość kokietującamerry
a najbardziej mnie podnieca myśl, że tatuś może mnie przyłapać jak robię jego pracownikowi loda

Gość kokietującamerry
podszyw :P

Gość kokietującamerry
nie macie nic do powiedzenia w tym temacie? :D

Gość oiuztfd
powinien cie przy wszystkich pierdolnac w ryj

Gość kokietującamerry
on jest za dobry żeby to zrobić, nigdy by kobiety nie uderzył ... poza tym dlaczego tak piszesz? czy ja robię coś złego?

Gość oiuztfd
skoro nic zlego nie robisz to po co na forum pytasz?

Gość kokietującamerry
chce wiedzieć co wy o tym sądzicie :P

Gość oiuztfd
nic

Gość ar
ja cie popieram badz soba i sie nie przejmuj krytyka debili

Gość kokietującamerry
najbardziej mnie śmieszy że jestem od niego młodsza o 25 lat a robię z nim co chcę , wystarczy ze ubiorę dekold , pomaluję usta na czerwono i złapię go za tyłek a on widać że walczy żeby się nie podniecić ale mój seksapil go przerasta :D:D j

Gość kokietującamerry
mam ochotę wyssać z niego spermę

Gość ar
rob dalej co chcesz i to jest super

Gość wiem co masz na mysli...
ja w liceum w ten sposob uwiodlam nauczyciela od w-f...teraz juz mam rodzine i wyroslam z takich rzeczy...ale jak sobie przypomne ten dreszczyk emocji i podniecenia to az mi sie goraco robi....ale tak szczerze to zle trafilas z tematem...tercjanie cie pozra zywcem;p

Gość kataKA
a ja Cię rozumiem! Takie igraszki są baaaaardzo podniecające . Sama mam znajomego rodziców,który od daaaawna mnie bardzo kręci. jestem juz dorosła kobieta,on jest starszy ale nadam mamy romans.to trwa juz kilka lat..nadal jest bardzo podniecajace..ale jak przypomne sobie te poczatki to..az mnie fala ciepla zalewa

Gość oiuztfd
kataKA a ja Cię rozumiem! Takie igraszki są baaaaardzo podniecające . Sama mam znajomego rodziców,który od daaaawna mnie bardzo kręci. jestem juz dorosła kobieta,on jest starszy ale nadam mamy romans.to trwa juz kilka lat..nadal jest bardzo podniecajace..ale jak przypomne sobie te poczatki to..az mnie fala ciepla zalewa D:DDD:D:D:D:D:DD:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D::NIC DODAC

Gość oiuztfd
Sama mam znajomego rodziców,który od daaaawna mnie bardzo kręci. jestem juz dorosła kobieta, .:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:

Gość kokietującamerry
dla mnie to zabawne , faceci sa tacy słabi, wystarczy poswiecić biustem albo złapać za krocze a już miękną i nie wiedzą co ze sobą zrobić :D:D

myślę, że troche przesadzasz :) pewnie każda zadbana i ładna kobieta, która w taki sposób zachowywałaby się w stosunku do faceta, który może znudzony dniem codziennym, widzi, że chętna - uzyskałaby aprobatę. Także widzę, ze chcesz podniesc swoje poczucie wartosci, ale wiedz, ze nie jestes wyjątkowa , pozdrawiam :)