Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość wrtwetwe

pytanie do dziewczyn, które znają cienie MAC

Polecane posty

Gość wrtwetwe

Czy cienie które sprzedają na Allegro, 0,5 g za ok. 1,50 zł to oryginalne cienie Mac? Na wizażu jakaś dziewczyna napisała że to na pewno nie są MAC. Kupiłam je kilka razy i faktycznie byłam zawiedziona - blade, niewyraziste, zwykłe cienie. Co sądzicie? A jesli to nie oryginały - co robić z takimi Sprzedawcami? Przecież na to nabierają się tysiące Polek.

Gość dyrektore
wystawić negatyw albo neutral

Gość ffffstyć siem
mac jest bardzo wyrazisty i intensywny, to raczej podróba

Gość rtyuikjhgfhj
kuupuj kupuuj na allegro! nie stac Cie na sklep oryginalny , tylko na tanie tander]ty z kradzieży?

Masa osób sama nie wie, że to są podróbki. Zazwyczaj opakowania są bardzo podobne, niewiele się różnią. Możesz oczywiście zgłosić, a tak na przyszłość: jeżeli coś ma podejrzanie niską cenę to istnieje niewielka szansa, że jest oryginalne. Poza tym to, że cień się nie trzyma i jest blady to potencjalnie najmniejszy problem.

Gość wrtwetwe
nie, ja nie uważam że to oryginalne cienie z kradzieży. To jakieś zwykłe, np polskie cienie sypkie. Negatyw ? Nie o to mi chodzi. Napisałam do tych którzy tanią sprzedają, żeby wysłali mi na maila zdjęcie paragonu zakupu oryginalnych cieni (tak radziła dziewczyna na wizażu). Jak odpowiedzą że nia mają, albo nie odpiszą, to zgłoszę, że sprzedają produkty nieoryginalne.

I tak zrób - podróbki mają to do siebie, że zwykle są nietestowane. Ktoś kto kupi i się nie zorientuje może mieć reakcje alergiczną.

Gość żółty chmurek
Oryginalna odsypka na Allegro kosztuje ok. 5 zł, a Sprzedawca będzie posiadał paragony zakupu.