Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

technolozka

denerwują mnie ludzie

Polecane posty

denerwuja mnie ludzie małostkowi, zachłanni, nie widzący więcej niż koniec włąsnego nosa. denerwują mnie ludzie wywyzszający sie i poniżający tym samym innych. denerwują mnie ich miny, slowa, gesty. słabo mi gdy słucham jak to komuś ciężko wyżyc za 5 tysięcy na osobe gdy ja mam niecaly 1000 a odliczając koszty dojazdu to juz w ogole marnie... ale żyję nie marudze... denerwują mnie wieczni malkontenci, wiecznie niezadowoleni... denerwują mnie ludzie w nic nie wierzący , nie mający Boga w sercu i nie kierujący sie dobrem. wkurzają mnie ludzie krzywdzący innych i nie pomagający słabszym. Wkurze mnie tez to, że moi , nasi Przodkowie tyle walczyli za nasz kraj a nam coraz gorzej... tak bardzo denerwuja mnie Ci ludzie, że skłaonna jestem powiedzieć za rosyjskim filozofem ze im bardziej poznaję ludzi tym bardziej kocham zwierzęta... ale czasmi dostrzegę jakieś dobro i w obcym czlowieku i ugryzę sie w język, ale.... świat zmierza w złym kierunku

denerwuja mnie ludzie małostkowi, zachłanni, nie widzący więcej niż koniec włąsnego nosa. denerwują mnie ludzie wywyzszający sie i poniżający tym samym innych. denerwują mnie ich miny, slowa, gesty. O matko i córko! W takim razie siebie musisz baaardzo nienawidzić!

Gość bravoo
mnie też niektórzy z nich denerwuja :P

pracujesz jako technolog? Tak marnie placa ? Moze jestes taka niezadowolona i nastawiona do ludzi , jako wrogow ze wzgledy na rozczarowanie placa i walka o byt?

siebie nie nienawidzę, siebie pozdziwiam i kocham:) hehe, bo codziennie potrafię dostrzec i rozróżnic dobro od zła i za to dziękuję Bogu, i Wszystkiemu co mi sprzyja bym nie zmieniła sie na gorsze. ale przerażają mnie ludzkie rządze, zachowania...