Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

eskaeska

zakochać się w facecie ....

Polecane posty

Gość qweryukjs
ale z czasem może zacząc sie podobać i co wtedy?

tzn że co, na 1spotkaniu miałam coś z oczami a na 3 już będzie ładniejszy

Gość Czy ty
jesteś głupia z reguły czy masz za to pensję ??

Gość qweryukjs
aa tak oczywiście będzie modelem dla ciebie

jesli Cie chlop nie pociąga fizycznie, to doopa będzie z tego związku

a jeśli określił się Ze dla mnie zmieni sylwetkę ,zetnie włosy i chce się podobać

Gość artur879
odpowie ci facet. wyglad nie jest najwazniejszy, aczkolwiek nie potrafilbym byc z dziewczyna brzydka. wyglad co najmniej musi byc sredni to źle... wiem, ale taki jestem tym bardziej ze swoj wyglad nie oceniam nawet na sredni

Gość zakłopotana z problemami
Kochana tez swoje przeszłam i z własnego doświadczenia wiem ze taki facet to skarb wiec nie zniechęcaj się i nigdzie nie puszczaj.

hm chyba coś w tym jest Zwłaszcza że chce dla mnie dobrze i mi pomaga Choć boję sie że go zranię,bo chyba ma dobre serce

ale troszeczkę za późno ,bo się posprzeczaliśmy a ja napisałam mu aby dał mi święty spokój i to zrobił

Nie ma osób brzydkich, każda z nich dla Kogoś może być Kimś wyjątkowym.

tyle się teraz mówi o tym wyglądzie Ze musi być przystojny/ladna Charakter też istotny..A tak naprawdę i tak wygląd przeważa ...bo jak brzydka,to i charakter nie pomaga fajny A ja się tak zastanawiam czy rzeczywiście można się tak zakochać w kimś kto nie podoba sie ...a ma dobre serce ...

Gość zakłopotana z problemami
Ja tak zakochałam się w swoim partnerze. Gdy go poznałam nie podobał mi się był przeciętny nic specjalnego ale walczył o moje względy i dopiął swego. Dziś nie zamieniłabym go na żadnego innego faceta nawet gdyby był piękny niczym adonis.

Już Ci odpowiem, chcesz żeby Cię fizycznie pociągał, był inteligentny, czarujący a w domu bił Cię bo często tak się zdarza, że jak facet wie że kobieta za Nim szaleje to wtedy staje się Kimś bardzo nieobliczalnym. Generalnie każdy facet może być taki ładny, brzydki, według mnie najważniejsze jest wnętrze ale każdy ma swoje zdanie. I Ty sama musisz zdecydować co jest dla Ciebie najlepsze, co tak naprawdę się liczy; piękno czy być może dobroć. Jeśli los będzie dla Ciebie łaskawy to będziesz mieć jedno i drugie, tylko co los sprawi tego nie wie nikt.

Gość tak myślę.........
można. Byłam z takim przez kilka miesięcy, chociaż chyba przez cały czas przeszkadzało mi to, że nie podoba mi się jego twarz.. a mimo to pewne jego cechy pociągały mnie fizycznie, był wysoki, czułam się bezpiecznie w jego ramionach... ale teraz z perspektywy czasu powiem, że lepiej, żeby chociaż uważać swojego faceta za przeciętnego. Przystojniacy to ryzyko - korzystają ze swojej urody i porzucają kobiety.