Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Cynamonówka

Jak jej to wytłumaczyc?!

Polecane posty

Gość Cynamonówka

Otóż, mam koleżankę, Paulinę. Uważa że ja jestem jej naj przyjaciółką. Spotykam się z nią czasami, ćwiczę na wuefach i wracam ze szkoły. Ale mam inną najlepszą przyjaciółkę! A ona cąły czas isę wtrąca! Raz mi powiedziała że dla niej ja jestem najleopszą przyjaciółką! Ciągle pyta czy idę z nią do szkoły i obraża się bo ja z moją najką chodzę do szkoły i ze szkoły! Kiedyś jak się z nią i drugą kolezanka spotkałam to ona ciągle z nią a ja sama. Kiedyś nawet ja siedziałam z Addą gdzie indziej, ale potem musiałyśmy siadnąć z Pauliną. Noż i ona cały czas siadał na środku by tylko ja z Adą nie siedziała :/ kur, mam dość!! Podobno tak ją wszyscy lubią, a teraz nie może sobie nikogo znaleźć, żadnej innej koleżanki, nigdy nie mówiłam jej by była moją najlepszą przyjaciółką!! --, tylko taka Weronika czasami z nią gada, w sumie Wera lubi bardziej mnie. Czasami uciekam jej i z Adą wracamy. Raz jej powiedzialam że mama mnie odwiezie do domu a poszłam z Adą a ona nas widziała (śledziła) zachowuje sie jakbym była jej najlepszą przyjaciółką! Co zrobić?

Gość gvuhbhb
Czy ona ma ładny tyłek ta Paulina?

Gość Cynamonówka
Ona jest chuda i nie za ładna ;/

Gość takasobiedzierlatka
bawcie sie we trzy, dziewczynki w czym problem??

Gość qqqqqqq
Ja też miałam taką koleżankę, unikałąm jej przez cały rok, a w końcu wyrzuciłam jej w twarz, że jej nie lubię i zwiałam.

Gość qqqqqqq
Całe szczęście, to było jeszcze w podstawówce, już nawet nie pamiętam twarzy tej dziewczyny.

Gość takasobiedzierlatka
dziewczynko!! baw sie z chlopakami oni sa fajniejsi. ja zaluje ze czasy szkolne spedzilam w towarzystwie takich wlansie pseudoprzyjaciolek zamiast latac z chlopakami. Nie mowie ze masz sie zadawac z lobuzami ale ze zwyklymi fajnymi chlopakami;)

Gość anonnim
ma też taką podobną sytuacje i boje się że stracę moją naj przyjaciółkę Ciągle Ewelina za nami łazi , w szkole siedzę z moją przyjaciółką , to ona ciągle przychodzi i się pyta nie wiadomo co ... mam jej Dosyć !!