Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość LoverDaancer

Dlaczego kobiety sa takie nudne ??

Polecane posty

Gość LoverDaancer

liczylem ze tu kogos poznam tu po 1 dniu nudze sie panienka i chce poznac nastepna dlaczego sie tak dzieje ?? czy jestescie tylko do sexu ??

Gość Fatalnieeeee_Ona
hehe nie jesteśmy :P ale Wy tylko do seźu chcecie :P a przez to takie wyjątki jak ja tracą na tym :P

Gość LoverDaancer
jestescie nie da sie z wami rozmawiac

Gość tducvv
wy natomiast potraficie tylko wkładać i wyjmować, wkładać i wyjmować a czasami nawet i to wam sprawia trudności.

Gość LoverDaancer
widocznie wiele z was nie potrafi do faceta trafic do jego wnetrza i odpowiednio podniecic w ogole sie nie staracie kontakt z wami przypomina uscisk z dretwa reka

widocznie wiele z was nie potrafi do faceta trafic do jego wnetrza To facet ma wnętrze? ŁAŁ!

Gość pssss:)
albo ty masz za maly intelekt albo szukasz takiej co "ino roz" jak wy to mowicie... jestem kobieta i jeszcze rzaden facet nie powiedzial ze jestem nudna:) baaa zazwyczaj nie moga sie ze mna nagadac:) albo szukasz nie tam gdzie trzeba albo ty jestes nudny i szkoda kobieta czasu na rozmowe z Toba:);)

Gość tducvv
Bo tylko prawdziwi mężczyźni potrafią być z kobietami

Gość babka taka jedna
bo baby to glupie cipy

Gość LoverDaancer
moze masz racje moze nie szukam tam gdzie trzeba

albo ty jestes nudny Toż napisałam, że nudzą się tylko ludzie nudni :) i szkoda kobieta czasu na rozmowe z Toba KOBIETOM a nie KOBIETĄ :P

Gość Fatalnieeeee_Ona
Da się z nami rozmawiać, i do wnętrza też potrafimy trafić, o ile sam facet jest zainteresowany czymś więcej niż tylko seksem ;)

Gość do babka taka jedna
----> babka taka jedna bo baby to glupie cipy a najgorsze sa takie,ktore maja wieksze jaja od was;) nie ma to jak kobieta z charakterem:)

Gość LoverDaancer
no nie szukam tam gdzie trzeba albo 99 procent kobiet to skonczone prostaczki i wiesniary chodza chwala sie wyksztalceniem wyzszym itp

Gość Fatalnieeeee_Ona
Hmmm no jakieś dziwne poglądy niektórzy mają :)

kobieta ktora potrafi rozmawiac z facetem nie musi miec wyzszego wyksztalcenia ale potrafic utrzymac rozmowe,zaintygowac, zazartowac, ogolem sprawic zeby rozmowa nie wygladala na taka z "musu" ale z przyjemnosci. napisz gdzie szukasz tych "pustakow"

Gość LoverDaancer
do babka taka jedna ----> babka taka jedna bo baby to glupie cipy a najgorsze sa takie,ktore maja wieksze jaja od was nie ma to jak kobieta z charakterem tak miec charakter tzn dawac dupska :]

Gość LoverDaancer
do pssss:) gdzie ja juz nie szukalem net real zawsze konczylo sie tak samo ze dawaly dupska ...(wiem brzydkie slowo) i nie zaluje ze to nie mi dawaly

Gość masz to na co zasługujesz
do babka taka jedna -- -- > babka taka jedna bo baby to glupie cipy a najgorsze sa takie,ktore maja wieksze jaja od was nie ma to jak kobieta z charakterem tak miec charakter tzn dawac dupska :] miec charakter to nie to samo co kurestwo. skoro nie rozrozniasz tych dwoch aspektow trafiasz na kobiety twojego pokroju= puste wiesniary jak to okreslasz:):D

Gość LoverDaancer
na szczescie znalem je krótko na poczatku robily wrazenie kobiet z klasa ale potem słoma

widzisz...nie kazda kobieta jest taka, ale przykro mi przyznac, ze teraz polowa dziewczyn jest taka...facet zabajerzy a ona myk do wyra i pozniej bek, ze ja wykorzystal... nie powiem cudem natury nie jestem, bo mam niska samoocene= wole sie nie docenic niz przecenic, ale nie istnieje facet z ktorym nie potrafilabym rozmawiac, bez wzgledu na wiek czy przekonania. moze to kwestia wychowania? mnie uczono, zeby sie szanowac, bo sama pracuje na swoja opinie i to jak postrzegaja mnie inni. mam sporo kolegow, co niektorzy nazywaja mnie "klub zlamanych serc" bo moga sie wygadac i szczerze...czesto jest mi wstyd, ze pochodze z gatunku, ktory teraz ma tak niewiele prawdziwych wartosci... Ale pamietaj jedno, nie mierz wszystkich jedna miara...czasem zdarzy sie porzadna.);)

"tak miec charakter tzn dawac dupska" Dobrze wiedzieć, bo wg niektórych mam charakter. Skoro sam tak prosto rozumujesz to czego wymagasz od swojej partnerki?

Gość LoverDaancer
nie robie mykow do wyra :(

Gość ida_kwietniowa
po 1 dniu i w dodatku na kafeterii ????? zła taktyka, złe miejsce

ty nie robisz, ale inni tak... wiesz co jest najgorsze? facet zraniony przez kobiete msci sie kolejno na kazdej nastepnej za to, ze po prostu jest kobieta... kobieta na facecie i zamyka sie to wszystko w jedno bledne kolo... przygladam sie temu z boku i zastanawiam sie gdzie tu sens? kobieta twierdzi, ze zalicza facetow jak chce a prawda jest taka "ze daje sie zaliczyc" nie zauwazajac tego ze tak prawde mowiac nieswiadonie sama robi z siebie ofiare... a facet zalicza i wychodzi na takiego co tylko "jedno mu w glowie" a tak na prawde kieruje nim zlosc... i gdzie tu logika? pozniej jest zdanie= baby sa latwe a facet mysli tylko przyrodzeniem...

Gość LoverDaancer
wiesz dawac dupska w szerokim slowa tego znaczeniu ale widac ze kobiety tylko o jednym

Gość LoverDaancer
chyba czas zaczac naprawde udawac przyglupa w tym pieprzonym kraju i to wsrod kobiet :D