Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość LoverDaancer

Dlaczego kobiety sa takie nudne ??

Polecane posty

Gość pssss:)
brak mi slow na Ciebie...eh...z tego wszystkiego co zostalo napisane Tobie zostaly w glowie tylko wzmianki o sexie... nigdy nie poznasz wartosciowej kobiety jezeli nie zaczniesz szukac innymi kryteriami...

----> Krwawa Wilczyca jestes the best:) po kazdym twoim watku, on musi sie namyslac:)

Gość LoverDaancer
krwawa wilczyca nie znam cie ale wydaje mi sie ze myslisz tylko o jedynym dac dupy to takze spieprzyc cos fajnego np

Gość LoverDaancer
nie musze sie namyslac --- nie baw sie w psychologa robie wiele rzeczy na raz

czego Ty tak faktycznie szukasz w kobiecie? dlaczego akurat po jednym dniu ci sie nudzi?

Ale autorze, my mamy coś takiego jak KONTEKST, że przytoczę pewne słowa "ze dawaly dupska ...(wiem brzydkie slowo) i nie zaluje ze to nie mi dawaly". To raczej brzmi jednoznacznie i w świetle tego interpretuję dane wyrażenie używane w tym temacie. A także "nie robie mykow do wyra" raczej z jednym się kojarzy...

Gość LoverDaancer
nie zachowuj sie jak kon górniczy z klapkami na oczach spojrz szerzej a nie tylko na waska dziórke przed toba

Gość LoverDaancer
nie zachowuj sie jak kon górniczy z klapkami na oczach spojrz szerzej a nie tylko na waska dziórke przed toba

a odpowiedzi jak nie dostalam tak nie ma...

Rozmawiamy o danej sprawie (o kobietach i ich postępowaniu) w danym temacie. Większość słów ma ileś znaczeń albo różne zakresy, lecz w konkretnej sytuacji nie są one istotne, filozofie. Gdyby Twoje słowa trzymały się kupy (tak! to słowo też ma wiele znaczeń, wow, co?) to nie było by problemu. Zatem wróć do narzekania na kobiety. Wpasujesz się z tym na kafe.

Gość LoverDaancer
widocznie jestes struta meskim spojrzeniem na kobiety i sexem .... coz moze czas isc na detox i spojrzec na siebie inaczej ide spac

Gość LoverDaancer
na swoje pytanie odpowiedz sobie sama i ty tez kw a w ogole to jak myslisz ??

teraz wiem dlaczego kobiety cie nudza:) prawda jest taka, ze jezeli ktoras nie nadskakuje Tobie albo nie mysli tak jak ty, jest w twoim mniemaniu gorsza...eh... zycze ci powodzenia bo tylko "te glupie" sa w stanie spelnic twoje kryteria i dlatego nie trafiasz na te wartosciowe... dobranoc, spij dobrze:)

Tak, kajam się w pokłonach za me strucie, w końcu tylu mężczyzn w moim życiu było... Też już się nie dziwię dlaczego trafiasz na takie a nie inne kobiety. Dobrej nocy 🖐️

Gość LoverDaancer
ehh musze sprostowac swoja wypowiedz z wczoraj nie chcialo mi sie juz i napisalem bardzo ogolnie KW jestes struta jakimis debilzmami nie wiem kto je wymyslil ale napewno nie facet a jakas swinia jestem facetem i dac dupy ni wiarze sie dla mnie wylacznie z jednym moze naprawde dla ciebie isc na jakis detoks i przestac patrzec tylko na jedna strone zycie tzn sex itp

Gość LoverDaancer
[zgłoś do usunięcia] pssss:) teraz wiem dlaczego kobiety cie nudza prawda jest taka, ze jezeli ktoras nie nadskakuje Tobie albo nie mysli tak jak ty, jest w twoim mniemaniu gorsza...eh... zycze ci powodzenia bo tylko "te glupie" sa w stanie spelnic twoje kryteria i dlatego nie trafiasz na te wartosciowe... dobranoc, spij dobrze tu sie bardzo mylisz :] nie oczekuje zeby ktos byl taki jak ja oczekuje tylko tego zeby ktos nadawal ze mna na jednej fali wazna jest nic porozumienie jesli tego jeszcze nie wiesz no to przykro mi moze poczytaj jakas ksiazke :D

Gość LoverDaancer
KW nie bede wnikal w twoje zycie :D ale cos sie musialo wydarzyc ze masz taki waski horyzont myslenia ze DD to kojarzy ci sie tylko z jednym to takie myslenie ze pomidor nadaje sie tylko do pomidorowej zupy:D

Gość ulllllla
Tak siedzę w pracy i czytam ... lubicie się kłócić jest tyle fajnych tematów do dyskusji a tu jazda na całego

Gość nie ma tematów z nimi
nawet o fizyce jądrowej z nimi nie porozmawia eee

Gość aczytowazne..
to nie rozmawiaj jak jestesmy nudne :) nikt Ci nie kaze.

Gość gajowy_ruchala
KW itp i inne kobiety nie wiem na twoj temat nic wiec te temat tyczy sie ogolnie wszystkich kobiet chodz was nie oceniam ... opisuje moj przyklad z mojego zycia i nie wiem jaki procent kobiet ten temat obejmuje moze nawet 90-99 % nigdy nie zaciagalem kobiet do lozka chociaz mialem ku temu okazje nie jestem gejem takze mysle ze chyba zaczne to robic zaciagac kobiety do lozka moze wtedy bede mial lepsze zycie bo jak narazie dwoje sie i troje i jakos nie widze aktywnosci ze strony kobiet niczego nie widze procz atakow na moja osoba i zlosliwych dogryzien ze strony KW chodz szczerze mnie nie ruszaja :D

Gość gajowy_ruchala
wszak jestem tez mezczyzna

Gość psss:)
LoverDaancer [zgłoś do usunięcia] pssss teraz wiem dlaczego kobiety cie nudza prawda jest taka, ze jezeli ktoras nie nadskakuje Tobie albo nie mysli tak jak ty, jest w twoim mniemaniu gorsza.. .eh. .. zycze ci powodzenia bo tylko "te glupie" sa w stanie spelnic twoje kryteria i dlatego nie trafiasz na te wartosciowe... dobranoc, spij dobrze tu sie bardzo mylisz :] nie oczekuje zeby ktos byl taki jak ja oczekuje tylko tego zeby ktos nadawal ze mna na jednej fali wazna jest nic porozumienie jesli tego jeszcze nie wiesz no to przykro mi moze poczytaj jakas ksiazke ksiazek przeczytalam stosy, ale nie mylic tego z fanatycznym pozeraniem wzrokiem ramansidel, bo ten typ akurat mnie nie interesuje. do czego zmierzam...po wczorajszej rozmowie zauwazylam, ze kiedy KW napisala cos, co nie bardzo ci odpowiadalo zaczales ja atakowac i w zasadzie zrobil sie kociol. Nie dostales dobrej odpowiedzi ani nie probowales jej uzyskac,bo byliscie zajeci atakowaniem siebie. Po tym stwierdzilam " ze jezeli ktoras nie nadskakuje Tobie albo nie mysli tak jak ty, jest w twoim mniemaniu gorsza". Wystarczylo po prostu odpuscic albo nie odpowiadac. Czasami lepiej zamilknac niz dac sie sprowokowac... jezeli zle cie zinterpretowalam to sorry, po prostu takie odnioslam wrazenie.

Gość LoverDaancer
nie atakowalem nikogo to po 1 po 2 milo mi ze sie odezwala w koncu chyba ma podobny problem bo jak czytalem w zeszlym roku narzekala ze jest sama itp napisala co chciala swoje zdanie a ja swoje

mam nadzieje, ze w koncu uda Ci sie znalezc ta "pokrewna dusze" i zmienisz zdanie. dopiero pojawilam sie na forum, wiec nie znam stalych bywalcow, ani tego z jakimi problemami sie borykaja.

Gość kobieta potrzebuje faceta
głównie do zaspokojenia potrzeb cielesnych bo do gadania o tym co ją akurat interesuje moze sobie znalezc kogoś chocby w necie ..... widocznie jesteś kiepskim kochankiem dlatego kobiety cie nudzą

Gość DaanceLover
wlascwie to pytanie powinno byc inne dlaczego jestescie takie przewidywalne albo ja mam jakies paranormalne zdolnosci :D np kiedys bylem w kwiaciarni i cos pomyslalem a zdziwilem sie gdy kwiaciarka odezwala sie do mnie wlasnie tymi slowami o czym myslalem

w takim razie polowa a przynajmniej pewna czesc osob tez ma "te paranormalne" zdolnosci. niektore osoby maja takie same wzorce zachowan wzgledem kazdego rozmowcy. wystarczylo, ze kiedys spotkales ta kobiete albo byles przez nia obsluzony i juz wiedziales co bedzie chciala powiedziec. moze tez byc tak, ze to ta kobiecinka wyczula co chodzilo ci po glowie i po prostu wyrazila to glosno. mozna by tak analizowac dlugo... zgodzic sie musze, ze czesc osob-nie pisze tylko o kobietach, jest strasznie przewidywalna, ale co to za problem zakomunikowac w czasie poszukiwan kogos ciekawego, ze interesuja cie osoby spontaniczne.