Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość burzaburza

CZY TO CIĄŻA?!?!?!?!?!?!!?

Polecane posty

Gość burzaburza

Otóż czasemz moim chłopakiem uprawiamy seks bez. ale to dosłownie pare dosadnych ruchów i on wychodzi, czesto to robilismy i nigdy nie bylo takich akcji jak teraz. w tamtym miesiacu dostalam okres - hmm bardziej plamienie skąpe jasnoczerwone, trwało 5 dni (pod koniec tak jak dawniej normalny okres), mam obfite miesiaczki nieregularne... Teraz pobolewa mnie podbrzusza i czuje silne bóle promieniujace od jajnikow.... ???????

Gość burzaburza
jest tu ktos??

Gość lekarz pierwszego razu
całkiem możliwe ze to ciąża, myślisz że 5 ruchów nie może spowodować ciąży? skąd wy się bierzecie

Gość burzaburza
robimy tak od 4 lat i nigdy nie byłam w ciąży... :/ on nigdy ale to nigdy nie dokonczyl we mnie.. martwia mnie te bole podbrzusza....

Piszesz, że parę ruchów i wychodzi, więc moim zdaniem się nie martw;-) Z mojego doświadczenia wynika, że okres okresowi nie równy. Mogę mieć 3 dni, mogę mieć 6. Jeżeli mocniej się kocham, to też występuje u mnie wcześniejsze plamienie. Miałam przypadek, że okres mi się skończył, a podczas uprawiania seksu po dwóch dniach zaczęłam znów krwawić. Wracając do tematu - musisz się zastanowić, czy była możliwość dostania się plemników do Twojego środka;) Czy np uprawialiście seks któryś raz pod rząd i wtedy bez prezerwatywy on w Ciebie wszedł. Jeżeli nie, to osobiście wątpię, żeby mogło dojść do zapłodnienia. No ale jestem tylko kobietą, nie ekspertką:) Ja ze swoim ostatnio sporo walczymy bez i mam nadzieję, że mi również nic się teraz nie przytrafi;-) Pozdrawiam!

Gość burzaburza
dobra_kolezanka no wlasnie mysle ze nie moglo sie dostac nic bo robilismy tak nie pierwszy raz, ale wkręcanie sobie objaw ciązy i w ogole, bierze góre :p

Gość pysiulek911
ale w tym plynie (nie spermie) tez moga byc plemniki... a to, ze robicie to 4 lata i nic? moja kolezanka kocha sie ze swoim od 3 lat, bez zabezpieczenia on konczy w niej i dopiero po 3latach zaszla

Gość burzaburza
21 :) a Ty?

Gość burzaburza
no wlasnie, po gowniarsku to moje zachowanie ale tak wychodzi i po prostu teraz sie boje... a plamienia tlumacze sobie tym ze mialam naprawde duzo stresow wiec moze od tego mi sie rozregulowal

pysiulek911 - fakt, słyszałam o tym. Mam 23 lata. Generalnie to chyba nie można wszystkich do jednego worka wrzucić. Różnie to bywa. Jakieś dwa lata wstecz miałam okropne fazy z wkręcaniem sobie ciąży. Tyle, że wtedy mój partner seksualny nie był moim życiowym i to chyba z tego względu. Teraz jest zupełnie inaczej. Chociaż nie mam nigdy pewności ze strony mojego chłopaka, że weźmie odpowiedzialność w razie ciąży, to czuję się jakoś pewniej i mnie się obawiam. Może to wynikać również z tego, że teraz w zasadzie moja ciąża nie byłaby zdziwieniem dla wszystkich dookoła, bo wiedzą, że kogoś mam. A wcześniej wiedziałam o tym tylko ja. Także to też chyba duży udział naszej psychiki;) Nie myśl o tym i nie stresuj się. A jeżeli naprawdę nie daje Ci to spokoju, to może zrób test - chociaż ja osobiście nie robiłam nigdy ;)

Gość burzaburza
ja robiłam juz test raz ale w innym przypadku, ja juz jestem zareczona, planujemy slub w niedlugim czasie takze tez nie byloby problemu chociaz wiadomo... najpierw chce studia (chociaz lic.) zrobic... znalezc jakas prace i miec jakas pensyjke... no ale trudno juz co bedzie... do gina pojde chyba w nast. tyg. u siebie w miescie..

Zawsze są jakieś tabletki na poronienie, możesz zapytać lekarza - ale to też kwestia każdego, jaki ma do tego stosunek ;-) Ja w chwili obecnej bym ich nie użyła, ale gdy miałam 19 lat i zaczynałam współżyć, to kto wie.

Gość burzaburza
nie nie to nie wchodzi w gre jesli bede w ciazy rzeczywiscie. no nie wiem czy wstrzymac sie z testem do nastepnej miesiaczki, czy wykonac go teraz ... ?

Gość burzaburza
rentajo - do czego bijesz w ogole ?? nie masz ochoty sie wypowiadac to won .. :/

Gość ____24Kobieta24____Ona
Zrób test od razu, kup w aptece (nie pamiętam nazwy), ale - całe różowe pudełko i kobieta z brzuszkiem :) Kosztuje równe 11 zł. Najlepszy jaki może być, wskazuje już od 3 dnia zapłodnienia ciążę. Jeśli minęło ponad tydzień od stosunku, test możesz zrobić nawet i w dzień, niekoniecznie z rana "na czczo" :)

Gość burzaburza
chyba tak zrobie. Moj chlopak cały czas mnie uspokaja ze nic nie moglo dojsc tam, a schizuje co miesiac i sie jeszcze nie oduczyłam haha :P

Na pewno tak jest, wydaje mi się niemożliwością, skoro nie zakończył w Tobie :) Mnie i mojemu mężowi zsunęła się gumka dokłdnie przed tym, jak doszedł, na szczęście zrobił to poza mną. Też miałam dużo stresów i panikowałam. Narzeczony (jeszcze wtedy) uspokajał mnie, że przecież do niczego nie doszło. Jak doszedł sres przed niechcianą ciążą, to dopiero zaczął mnie boleć brzuch i okresu nie miałam miesiąc. Jak słowo daję, nawet mdłości mnie dopadły. Jak 4 z rzędu test wyszedł negatywny, uspokoiłam się i jak ręką odjął - wszystko wróciło do normy :D Dodam, że wtedy dla nas ciąża też nie byłaby końcem świata. On się cieszył, że nawet jeśli to zostanie ojcem i damy sobie radę, ja panikowałam. Piszę to po to, żebyś zrozumiała, że czasem stres na prawdę takie objawy może dać... Trzymaj się:)

Gość co za bajki!!!
____24Kobieta24____Ona dziewczyno, ale Ty bzdury wypisujesz!!! od stosunku do zagnieżdżenia się zapłodnionego jaja mija co najmniej tydzień, a nawet dwa. i dopiero wtedy zaczyna być produkowany hormon, dzięki któremu można stwierdzić ciążę. żaden test nie wykaże ciąży tydzień po stosunku!!! po tak krótkim czasie nawet test z krwi może jeszcze nie dać wyniku, a co dopiero taki domowy test "sikany".

Gość burzaburza
____24Kobieta24____Ona dzięki za wsparcie. Mi też wydaje się, że nie moge być, a jednak zaniepokoiły mnie te ostatnie plamienia zamiast okresu. No i dochodzi mały stresik i ciągłe myślenie o tym :)

Co za bajki - to poczytaj sobie instrukcję testów :P

Gość burzaburza
hej to znów ja, testu nie robiłam, zrobie jutro rano, ale przez cały czas nie odczuwałam bólów podbrzusza, a teraz masakra nasila sie wieczorem i zaraz musze siku a pozniej przechodzi... co jest ??

Gość hfytyrr5yu
ja pierdole uwielbiam takie kretynki zadajace pytanie na forum czy to ciaza :D a co w cipke ci nie zajrzymy i nie powiemy, wrozek tu pelno ale wrozby sie nie spelniaja ogarnij sie laska, co? :D

Gość burzaburza
dobra, ale moze ktoras tak miala?!!??!?!?! nie musisz sie wpi er*dala c

Gość burzaburza
hej to znow ja, testu nie robiłam, zrobie jutro rano, ale przez cały czas nie odczuwałam bólów podbrzusza, a teraz masakra nasila sie wieczorem i zaraz musze siku a pozniej przechodzi... co jest ??