Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ksvvvvv

przylapalem rodzicow ; l

Polecane posty

Gość ksvvvvv

witam, właśnie przed momentem przylapalem rodziców na sami wicie czym, było to tak : Nie mógłem spać, zachcialo mi się pić więc stwierdziłem że pójdę do sypialbi rodziców zapytać się czy nie mają wody, były pogaszone światła więc myślałem że śpią ale pomimo tego pstanowilem wejsc, wchodze a tam nagle energiczny ruch i tata goły siedzi a mama także nago tyle że leżała, udając że nic nie widziałemz racji tego że było ciemno zapytałem tylko czy mają wode i wyszedłem, czy słusznie postąpiłem ? Czy może miałem jakoś zareagować ? Prosze odpowiedzcie...

Gość ynnyyyy
Myśle że pwinieneś zareagować ...

Gość al kapone
powinieneś zareagować chłopcze, w taki sposób aby twoi rodzice mieli wyrzuty sumienia że pomimo tego że za ścianą jest dziecko to oni postanowili.....

Gość qwerty....
Al kapone ma racje, aż wstyd mi za nich że musiałes na to patrzeć ...

Gość al kapone
.....ja zawsze mam racje.....

Gość wody w sypialni rodzicow
szukałeś? a nie prościej w kuchni? :O

Gość luis de santhiago
na miejscu twoich rodziców bym sie zastrzelił, jakby mnie mój syn przylapał, pochodze z hiszpani ale jak znam polskie życie to wtoji rodzice nic z tego nie zrobią i dalej będą sie jakby to nazwać rżneli, idź tam i zrób porządek

Gość ksvvvvv
Nie prościej, sypialnia jest tuż obok o do kuchni bym musiał schodzić na dół

Gość al kapone
luis ma racje młody idź i pogadaj z nimi,niech gdębia ich wyżuty sumienia...

Gość al kapone
I nie dopuśc do tego aby to sie powtórzyło, ja pochodze z wloch z sycylii z palermo - miasto mafii, tam ludzie nie posuwją się w towarzystwie dzieci, nawet jeśli są za ścianą.....

Gość ksvvvvv
Dzięki al kapone ale wolałbym jeszcze posłuchać rad od osób z polski.....

Gość ksvvvvv
prosze pisać ; /....

Gość twoja mmm
powinieneś zapókać do ich sypialni

Gość orchid-e-a
hm, a ile Ty masz lat?

Gość prorok 20
Współczuje mały, mi taka sytuacja sie nie zdazyla więc sam bym nie wiem jakbym sie zachował

Gość ksvvvvv
13

Gość ksvvvvv
Do orchid-e-a no i co że 13 zmienia to coś ?

Gość twoja mmm
żeby uniknąć takich sytacji pukaj

Gość ksvvvvv
to kapa te forum są do dupy, znalazł sie jeden madry który nie pisze o seksie jaki to on nie jest cudny a nikt na ten temat nie chce pisać, widze że większość ludzi na tym forum nia ma poczucia winy za uprawianie codziennego stosunku, i większość pewnie nie wie że to cięzki grzech, znaleźli sie wielcy katolicy....... daje se z tym gownianym forum spokój, myślałem że naprawde usłysze jakieś dobre rady a tu.... ach szkda słów ....

Gość luis de santhiago
podobasz mi sie chłopcze, masz racje daj se spokój z tym gownem oni wszyscy tacy są jak napisałeś i nie chce tutaj nikogo negować ale taka prawda, katolicy, haha aż mnie to śmieszy ; )...

Gość twoja mmm
być może przerwałeś twoim rodzicom w tworzeniu twojego młodszego brata lub siostrzyczki

Gość tak to jest jak się jest
dzieckiem telewizji i reklam, woda butelkowana wcale nie jest na tyle lepsza od wodociągowej by tyle kosztowała czy wiesz że w nowym yorku w kranach mają lepszą wodę od wielu sklepowych a ludzie i tak kupują w butelkach, co za świat

Gość orchid-e-a
Myślę, że zachowałeś się odpowiednio do sytuacji, a jeśli już rozmawiać to lepiej jak opadną emocje. Na pewno ta sytuacja była również bardzo krępjąca dla Twoich rodziców. Myślę, że to oni powinni porozmawiać z Tobą, w końcu oni są dorośli i to od nich powinien wyjść ten temat. Myślę, że zachowałeś się stosownie do sytuacji i nie masz czym się przejmować (w sensie, że źle postąpiłeś:)). Na pewno im jest jeszcze trudniej niż Tobie. Mam nadzieję, że zdobędą się na odwagę i porozmawiają z Tobą, no chyba, że się nie odważą i przemilczą ten fakt, zachowując się jutro jakby nic się nie stało. Wiesz im też na pewno będzie ciężko rozmawiać z Tobą na ten temat, bo takie sprawy to raczej temat tabu i o sexie dzieci dowiadują się przeważnie do równieśników czy z innych źródeł, a nie od rodziców. Nie wiem jakie masz relacje z rodzicami, ale ja będąc na Twoim miejscu poczekałabym, aż sami zaczną rozmowę, a jeśli nie to bym nie poruszała tego tematu. Niezręczna sytuacja, ale nie możesz się obwiniać, bo skąd mogłeś wiedzieć, w końcu jesteś dorastających chłopakiem :), a rodzicie mogli przecież zamknąć drzwi .

Gość ja słyszę rodziców co 2 noc
masz coś nie tak z głową że widzis w tym coś złego

Gość ksvvvvv
Dzięki twoja mmm że wkońcu coś ktoś napisał.. Em napewno nie planowali robić drugiego dziecka, rozmawiałem z nimi na temat brata, siostry i ani oni ani ja nie chce mieć rodzeństwa, więc to odpada

Gość ksvvvvv
dobra spoko, lekko, dzięki za rade mam nadzieje że nie będą udawali jakby nigdy nic, a co tych tematów to też wiem od rówieśnikow zresztą teraz każde nawet 9 letnie dziecko wie o seksie.....

Gość ksvvvvv
Do - ja słyszę rodziców co 2 noc ja mam coś z głową ???? to raczej twoi rodzice mają coś z głową i ty jak nie porozmawiacie z sobą na ten temat, żal mi cie stary.......

Gość jestem dziewczyną i
wiem że seks jest normalny i nie ma tym nic złego, to co mają płacić za hotel czy mnie wysyłac do babci, albo bawić się bdsm i kneblować usta? seks jest naturalny i nie jest grzechem nawet codzienny, jesteś omamiony przez jakieś religijne bzdury

Gość ksvvvvv
O tej porze to ja leże z komórka w ręce i pisze z dziewczyną albo kolegami i zaufaj że nie tylko ja tak robie ...