Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ksvvvvv

przylapalem rodzicow ; l

Polecane posty

Gość orchid-e-a
Pytałam ile masz lat, bo myśle, że ze starszym dzieckiem jest łatwiej porozmawiać na takie tematy niż z młodszym. Skoro masz 13 lat to myślę, że rodzice są świadomi, że wiesz już co nieco na ten temat i zdobędą się na rozmowe. A tak poza tym to wydajesz się być mądrym chłopakiem i pomimo swojego jeszcze dość młodego wieku w porównaniu do innych forumowiczów to przewyższach ich rozumem wielokrotnie :) . Ja zmykam już spać, 3maj się jak coś to pisz.

Gość ksvvvvv
Wiem że to tylko relifgijne bzdury sam w nie werze w to że seks jest grzechem, ale poprostu wkurza mnie fakt że pomimo tego że ja jestem tuż obok oni sie jednak zdecydowali..... a do tego jeszcze odpowiedzi al kapone że powinni sie spalić ze wstydu.....

Gość ksvvvvv
Do orchid-e-a No lajt, napisze napewno ; ) , a że tak spytam z czystej ciekawości a ile ty masz lat że świadczysz o tym że jestem mądrzejszy od innych forumowiczów ;P ?

Gość ksvvvvv
do pijana mucha Po pierwsze dość jakby to nazwać dziwny pseudonim jak na matke ale ok ;P twój syn śpi od dwóch godzin bo widocznie nie ma dziewczy albo się z całym szacunkiem tylko wydaje sie pani że śpi, a co do rodziców to moim zdaniem także powinni spać, pozatym jutro do pracy...

Gość dorrrrr
Większość osób na tym forum w ogóle nie powinna się odzywać i dawać tak głupkowatych odpowiedzi. po 1 twój błąd, że nie zapukałeś, każdy ma swoja strefę prywatności którą należy uszanować ale nauczony dzisiejszym doświadczeniem to już wiesz. po 2 to normalne, że ludzie uprawiają seks i powinieneś się cieszyć, że twoi rodzice to robią. Domyślam się, że dla Ciebie sama taka myśl jest obrzydliwa, ale to oznacza że w ich małżeństwie się układa. po 3 zachowałeś się odpowiednio do już zaistniałej sytuacji. Najlepiej jest po prostu opuścić pokój. Jutro zachowaj się jakby ta sytuacja nie miała miejsca i pamiętaj aby zawsze pukać do sypialni innych osób czekając na pozwolenie wejścia.

Tu nick nie ma nic do rzeczy i co do tak dorosłej osoby jak ja . No i co z tego ze jutro ida do pracy , przecież oni sa dorosli i wiedza co robia , A na twoim miejscu to radziłabym ci na drugi raz pukac jak chcesz wejść do ich sypilni , to nie zastaniesz ich w takiej sytuacji. Sam piszesz że twoi rodzice nie wiedza co ty robis w nocy o tej porze na Forum Erotycznym . A tak w sumie to mi sie wydaje ze o wiele zanizyłes swój wiek .

Gość ksvvvvv
Do pijana mucha : wszedłem na to forum tylko dlatego że chciałem się dowiedzieć czy dobrze postąpiłem a nie dlatego że jestem jakimś zboczeńcem, a co do wieku to czemu pani twierdzi że go zanizyłem ?

Gość ksvvvvv
Do pijana mucha : I już pani zakladam że nie zanizylem..

eeee??yy,yyh w sypialni rodzicow szukałes wody???:o Wiesz,zachowales się moim zdaniem bardzo taktownie pod tym wzgledem ze nie chciales ich jeszce w wieksze zakłopotanie wpedzac, i udałeś ze nic nie widziałeś(bravo), ale najbardziej co mnie sie rzuciło w oczy to.: dlaczego nie pukasz do rodzicow sypialni? nawet moja najmlodsza córcia 3 letnia zawsze rano albo na wieczór puka i czeka na" Prosze",pozostałe starsze dzieci również,, i do tego kazdy sie stosuje.Pisze powaznie,przemysl to

ogólnie prawidlowo postapiłeś ,( oprócz tego ze nie zapukałes)Ale zatrzymaj to do siebie co widziałes i spoko ,nie mysl o tym :p

Gość ksvvvvv
Co pukania : Każda rodzina ma jakieś przyzwyczajenia, ja z racji tego że mieszkam w dwu piętrowym domu, sypialnia i mój pokój u na drugim kuchnia na parteże, to zawsze od małego dziecka bez pukania wchodziłem do sypialni rodziców aby sie napić i tyle na ten temat...

Gość ksvvvvv
no lajtowo, nie mam zamiaru myślec o nagich rodzicach ;P...

Po twoich wypowiedziach. Ja nie mówie że jestes zboczeńcem , bo niue tylko sa takjie tematy , ale równiez mozna normalnie porozmawiac na rózne tematy sfery erotycznej.Mówisz ze rodzice musą iść rano do pracy , a Ty pewnie do szkoly na 8 rano i pomysl czy rano wstaniesz wypoczety . Ja Ciebie nie wyganiam , a le taka jest prawda . Co do rodziców tak jak Dorrrrrrr napisała i ja w podobny sposób napisałam tak rób . To nic nie jest takiego. Niedługo to sam będziesz robił jak juz nie robisz , tylko Ciebie akurat rodzice nie przyłapali

No i co z tego że byli nadzy , to własnegoi Ciała nie widziałes czy kogos innego. Nie rozumiem Cię w ogóle

Gość provo 1 na 10
A wy sie jaracie...

Gość ksvvvvv
do pijana mucha : Moge ci przysiądz w dwóch kwestiach : 1.nie zanizylem wieku 2. To że mam w dość młodym wieku dziewczyne to nie znaczy ze w wieku 13 lat uprawialem już seks ! szczerze to nawet (jeszcze) nie myślę o tym aby z dziewczyną to robić ...a co do wypowiedzi to dalej nie rozumiem czemu sądzi pani że zanizylem swoj wiek ??

Gość ksvvvvv
LAJT, dzięki monotonia 12 ale nie zamierzam już dalej drażyć tematu, nara i miłej nocy rzycze....

Gość ammerykę...
autor jak na 13-tka za dojrzale pisze

Juz nie wazne , teraz popatrz na zegarek która jest godzina Ja już ide spac . To co miałam Ci do przekazania to już napisałam . Dobranoc wszystkim Tobie autorze zyczę Ci rano dobrego humoru w szkole i nie przejmuj sie tym tak ze nagich rodziców widziałes i stosuj sie do naszych rad Pa

i zasypia normalnie czy ty go przymusem w bety "wrzucasz" ? :D ? nie no tak mnie zaciekawiło bo mam pasierbice ,ktora rowniez ma 13 lat i wlasnie o tej porze kladzie sie spac,(tak o 1 w nocy)a czasami nawet o drugiej w nocy.. Moja 3 latka chodzi po 10 lulu ,a 7 latka ok 11. i wlasnie tak mnie zdziwiło ze nastolatek wczesnie kladzie sie spac, no chyba ze wczesniej lekcjie konczy odrabiac wraz z nauką i tak mu pasuje.

Nie wrzeszczy nic z tych rzeczy sam wie ze musi rano iśc do szkoły i kładzie sie spac bez niczego. Nigdy nie musiałam go gonic do łóżka

Gość markizz
bylo sie przylaczyc.kto w nosy uprawia sex? starzy tylko bo wstydza sie swoich zmarszczonych cial

Gość ksvvvvv
Em dobra jeszcze jakieś rady czy temat zamknięty ?

Gość styczniowy przyjaciel
Nie przejmuj się, postąpiłeś bardzo dobrze. Też mnie spotkała podobna sytuacja jeszcze mieszkałem w blokach. Czułem się okropnie, nie wiem czułem niesmak, jednak zapomniałem. Nie wracaj do tego, nie dawaj po sobie poznać, że cały czas o tym myślisz. Twoim rodzicom też pewnie do śmiechu nie było. To są twoi rodzice i to, że nawet przez ścianę uprawiają sex to normalne. Przecież kochają się, zapomnij o tym, bardzo dobrze postąpiłeś.