Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Pani Czkawka

Dałam mu jak jakaś pierwsza lepsza :(

Polecane posty

w czwartek, w piatek mial odwiedzic babcie w szpitalu a tak w ogole to teraz ma boze narodzenie, wiec to dlatego (tak mi sie wydaje) albo pracuje jak jutro sie nie odezwie to zaczne sie martwic ja mam pelna lodowke, ale nie chce mi sie ruszac

ale jednak mi tu kurfde nie daje spokoju...jak mogłam być taka glupia?! zawsze sie smialam z lasek co mają jakies oczekiwania względem typow poznanych na imprezach i teraz sama mam babo platzek 😭

Boże narodzenie teraz? w sensie on prawosławny? a śnieg ma? ej jak czwartek to nie tak źle ;) chociaz to i tak długo dla stesknionej osoby ;)

Gość lampka pokojowa
miej nadzieję, że nie nakręcisz się tak jak ja, bo ze mnie to naiwniak do potęgi n-tej :D no i dziękuję za kanapkę ;) i lecę spać, bo znowu siedzieć będę pół nocy, dobranoc :)

ano masz platzek, nie przejmuj sie - za ktoryms tam razem przestaniesz sie przejmowac :D za cieplo jest na snieg, tak jak i u nas gdzies tam w gorach mowil, ze troche jest

rzecz w tym, że już dawno sie nie przejmowalam...a teraz znowu :o jak podlotek jakiś...(tzn przejmowałam sie tylko facetami z neta :D ) a dobranoc lampka 🖐️ ja też mam takie marzenie by zasnąć wreszcie przed 3 albo przed 4 :o

tak se poczytałam forumy o podrywach:O "a powiedz mi, jeśli chciałeś sie z nią bawić to po co braleś nr tel od razu? wg. mnie podryw to nie jest tylko otwarcie laski i wzięcie od niej nr (ja ostatnio opisałem taką moją akcje, ale było to spowodowane tym że musiałem opuścić klub, a jedna dupa mi sie zajebiście spodobała) - trzeba było ją otworzyć, zbudować attraction, troche rapportu, pobawić sie z nią i dopier wziąść nr (większe prawdopodobieństwo że sie umówi), chyba że chciałeś ją od razu domknąć KC lub FC to głębszy rapport " dupa raport... fc kc hwdfacetom :O

Gość lampka pokojowa
I co, nie pisze do Ciebie? :o

Gość borys28
Pani Czkawka hej,dlaczego uwazasz ze jestes dzivką?

a jestem dzivką? fajna sprawa sex and money, ale niestety nie jestem:( nie odezwał się. z jednej strony powiedział, że może kiedys sie spotkamy no to w sumie taki nieokreslony termin...a z drugiej wiem, że trzeba kuć żelazo póki gorące, jak facet sie nie odzywa to szlus.

Gość lampka pokojowa
Zawsze tak mówią, a potem choy :o