Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość rewrwtrtewwwtr

Czy jeżeli facetowi podoba się kobieta....

Polecane posty

Gość rewrwtrtewwwtr

Może być tak,że facetowi podoba się kobieta (daje to do zrozumienia) i nic z tym nie robi .. to znaczy,ze mu nie zależy ??

Gość aksdfniafas
Tak, sama sobie odpowiedziałaś :) Może zauważył, że masz kutasa? :D

to znaczy, że myśli że za wysokie progi jak dla niego i czeka co najwyżej na Twój ruch. tak poznałam swojego męża :P

Gość mąż abramy
czekalem aż zobacze czy ma włosy przy odbycie naszczęscie jako wielbicielka anala miała wygoloną

do debila powyżej- najpierw naucz się czytać, później przepisywać bez błędów a dopiero potem bierz się za komentowanie :)

Gość rewrwtrtewwwtr
ludzie,ze też Wam sie chce takie glupoty pisać o tej godzinie. Ja się pytam serio,przecież różnie w zyciu bywa a od tego jest forum! :) Nie jest raczej jakiś strasznie nieśmiaały..

Gość rewrwtrtewwwtr
ambrama - no nie wiem czy myśli,że za wysokie progi.. :O Jednego dnia chodzi za mną,patrzy na mnie,zagaduje... innego jest zupełnie obcy i hmmm nic nie chce. Dziwne.

Gość lokalna żuleria
to znaczy ze mu juz nie staje

Gość rewrwtrtewwwtr
nawet jeżeli to co to ma do rzeczy , nie rozumiem ?? :O ja pierdole,Wy tylko o jednym .

a Ty co, zrobiłaś coś w związku z tym? czy tylko obserwujesz i ewentualnie odpowiadasz na pytania? może nie czuje się pewny i dlatego stopuje?

Gość lokalna żuleria
a nie prosciej napisac pier­dole niz jakies gwiazdki?

Gość rewrwtrtewwwtr
nie mądruj się,nie będę pisać jakiś gównianych kodów żeby się popisywać ,że umiem pisać bez cenzury,żenua 🖐️ :O Ale jak niepewny? Wie,że mi sie podoba...nie jestem nachalna,nic nie robię...nie biegam za nim :( nie wiem już sama.

Gość lokalna żuleria
no widzisz ty w ogole madrymi radami gardzisz wiec na ch­uj sie pytasz?

Gość rewrwtrtewwwtr
te Twoje rady z doopy wyjęte w ogóle nie dotyczą tematu więc wsadź je sobie tam z powrotem :) 🖐️ :classic_cool:

Gość lokalna żuleria
ale to ty z problemem przyszlas ze nie ma ci kto i co wsadzic:D

Gość rewrwtrtewwwtr
chcesz być fajna/y ?? :O to Tobie brakuje kootacha w doopie skoro cały czas włazisz na ten temat,głodnemu chleb na myśli - pamiętaj o tym :D 🖐️

Gość ekhekheeeem
moze dajesz mu sprzeczne sygnały?????czasem tak bywa,ze facet nie jest pewien swojej pozycji

Gość fgfdsgsfshgtrrtqagfargftse
tak tez moze byc

Gość lokalna żuleria
czyli juz nas dwoje mysli o bochenie tak?:D

Gość rewrwtrtewwwtr
eej weź sie pierddoolnij patelnią w łeb ,co ????? :D:D tak Ci sie nudzi? współczuję Ci facet.

Gość rewrwtrtewwwtr
😡

Gość lokalna żuleria
juz ci nerwy puszczaja i pokrzykujesz z takiej pierdoly?: a potem sie dziwisz czemu mu nie staje:D

Gość może wie, że Ci się
podoba, ale mimo to nie do końca wierzy w to, że mogłabyś chcieć z nim być??? Może po prostu wyjdź czasem z inicjatywą zamiast czekać aż inna dziewczyna/ kobieta okaże mu dość dobitnie, że jest nim zainteresowana!

Gość rewrwtrtewwwtr
spiżdżaj frustracie!! 😠 :D ciałko ; *

Gość malinaaaa0
Powiem krótko Jak facetowi zależy to robi bardzo wiele i jeszcze więcej a facet który nie robi nic ma cie głęboko w d. a taki który tylko gada chce cie wykorzystać. Trzeba coś poświęcic że by coś poczuć-taki mechanizm rządzi ludzkimi emocjami Jak cos łatwo przyjdzie to szacunek sie nie narodzi i nie będzie istniał nigdy. Jak coś przyjdzie z trudem będzie szanowane,kochane,jedyne,wychwalane pod niebiosy. Taki to jest mechanizm który rządzi nie tylko miłościa i nie tylko mężczyzny do kobiety ale też matki do dziecka itd. Jedno jest pewne nie mamy na to wpływu -tak jest i tyle!

Gość rewrwtrtewwwtr
tylko jest jeszcze jeden problem : jego była , mowi,ze nic do niej nie czuje...ale kto to wie..:O Poza tym no kurcze dałam mu do zrozumienia,że jestem zainteresowana...On niby też był i obawiam się właśnie,że z naciskiem na BYŁ ... niby dalej sie gapi i coś tam zagaduje..:(

Gość rewrwtrtewwwtr
Jak cos łatwo przyjdzie to szacunek sie nie narodzi i nie będzie istniał nigdy. '' W takim razie chyba nie mam się juz czego spodziewać ... ( nie, nie spałam z nim gwoli wyjaśnienia ) on nawet nie naciska na seks i tego nie chce. :) ... tego moge byc pewna ( więcej nie mogę napisać ,pozniej mogę załować ) :)

Gość malinaaaa0
A no to nie wiem To zależy w jaki jesteś wieku... Jak ja miałam 14 lat to wydawało mi sie że zaden chłopak sie za mną nie ugania... A któregos dnia ktos przybiegł do mnie do domu i powiedział że kilku gości bije sie o mnie na oiedlowym boisku-poszłam zobaczyć którzy to i byłam mega zaskoczona że mam tylu wielbicieli))))

Gość rewrwtrtewwwtr
haha,14stu nie mam już od 7 lat.. problem banalny,aczkolwiek nie wiem co zrobić,chyba jestem tak zdesperowana..dlatego tu piszę! :D:D