Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Martyna((((((

POMOCY! Nie jestem w ciąży...

Polecane posty

Gość Martyna((((((

a bolą mnie piersi tak bardzo że nie pamietam żeby mnie nawet w ciązy tak bolały! Co sie ze mną dzieje? Jakie są powody bulu piersi? Dodam że nie biorę żadnych leków nie łykam pigułek.

Gość Martyna((((((
Co się ze mną dzieje(((? Bolą mnie są tak tkliwe jak w ciązy x 30 nie wiem o co chodzi....((((((((((

Gość 17073731-1-1-1333
robiłaś test?

Gość Martyna((((((
Nie miałam sexu od kilku miesięcy.

Gość 17073731-1-1-1333
to moze okres??? troche zle forum wybralas

Gość Martyna((((((
Bolą mnie obie ale bardziejprawa od lewej i od prawej sie ból zaczoł. Dziwne bo boli mnie tak od 3dni po miesiączce i do miesiączki zostało jeszcze 18dni a mnie boli i boli coraz bardziej...

Gość Martyna((((((
Ale tutaj są wszyscy doświadczeni, a na ogólnym są sami żartujący gimnazjaliści,inne fora zaś świecą pustkami zwłaszcza o tej porze(((((((((((((

Gość Martyna((((((
Czasami zastanawiam się czy to nie kwestia diety jakieś bardziej zbilansowanej(pewnie moja jest do bani) Żałuje każdej połkniętej pigułki w swoim życiu bo zanim w ogóle poznałam co to piguły piersi nigdy mnie nie bolały-nigdy. Moje boleści powstały wraz z pierwszymi w życiu pigułami i są ze mną wiele wiele lat,choć od wielu lat już ich nie biorę a wogóle brałam ich stosunkowo mało bo przez całe życie może 7opakowań?

Gość Martyna((((((
Kiedyś posłuchałam rozmowę pewnego ginekologa ze swoją córką Mówił że pigułki to trucizna i największe zło jakie można kobiecie wyrządzić...

powodem braku okresu ? napiecia przedmiesiaczkowego ? mnie tez bolą i stwierdzenie,ze bolą a nie ejstes w ciazy jest smieszne,piersi nie bola tylko w ciązy!!!!!!!!