Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

anya_w

czy mogę być w ciąży - pomocy

Polecane posty

witam, Mam problem, kochałam się z facetem i on zakończył ze mnie, na drugi dzień dostałam okres. od tamtego dnia minęło 10 dni a dziś zaczęłam wymiotować. Odrzucają mnie papierosy i mam ochote na słodycze dodatkowo jestem troche płaczliwa. Wiem, że to za wcześnie na takie objawy ale czy to możliwe je zaszłam w ciążę? pomocy

tak tak, mineło 10 dni a Ty już jutro zacznij więcej sikac bo Ci dziecko na pęcherz uciska, masz już mdłości i zawroty głowy, w lutym poród...

Gość mozeeeeesz
tak to mozliwe, zrob test to bedziesz wiedziala zamiast wyszukiwac u siebie objawy na forach z 2 miesiaca ciazy ;/ Przeciez test kosztuje tylko 10 zl!

Gość mozeeeeesz
tak mozesz byc w ciazy, czesto jest tak ze jak sie zajdzie w ciaze dzien przed miesiaczka czy nawet w trakcie miesiaczki to przeciez ta miesiaczka jeszcze sie odbywa. zamiast wyszukiwac u siebie objawow z 2 miesiaca ciazy na forach to kup test ciazowy za 10 zl i go zrob, proste. Czemu jeszcze nie zrobilas testu?

a moze grypa jelitowa? bo jakby nie bylo niebywale rzadko sie zdaza zaplodnienie w ostatni dzien cyklu :) poza tym 10 dni od stosunku i objawy ? jak dla mnie raczej nie masz o co sie martwic..ale czekaj do @ i zrob test jesli @nnie przyjdzie

Gość teraz wiesz
ze choojem nie ma żartów