Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość OLGA__YYY

Lubię to robić

Polecane posty

Gość OLGA__YYY

Lubię od czasu do czasu wylizywać rowka swojego faceta. Sprawia mu to przyjemność. Wiem, że zaraz któraś napisze, że to obrzydliwe, ale jak zachowa się higienę to jest fajne. Lubię to robić jak on leży na łóżku, a ja mu robię laskę później liżę jajka i on podciąga nogi do góry a ja bawię się jego dziurką.

Gość Milusi73
Cześć . To zrób tak i mi

Gość do olgi
moja pani też mi tak robi, to jest megarozkoszne

Gość oooooo fuccoooooo
ochyda ble ja jem śniadanie do cholery!

Gość dinek67
a ja lubię lizać oczko mojej lasce i wcale nie uważam ,że to obrzydliwe. wiem że jej się to podoba i lubi to.jak się kogoś kocha,to nie ma żadnych zachamowań :-P

Gość OLGA__YYY
Dokładnie, ja kocham swojego facet dla tego zgadzam się na różne zabawy. Za to on klepie mnie po pupie i mówi jesteś najlepsza.

Gość lubiacy
witam ja tez to uwielbia kiedy moja partnerka wylizuje mi kazda czesc ciała. zajebiste uczucie, a podczas samego spuszczania to juz prawdziwy odlot gdy wklada mi jezyczek ............mmmmmmmmmmmmm

Gość panic - ready to go
OLGA no i bardzo fajnei sie bawicie. ja tez z dziewczyna tak sie bawie. Nie sluchaj innych co tutaj wypisuja bzdury. Robcie to co lubicie i miejscie wyjebane na zdanie innych.

Gość OLGA__YYY
Robię to, bo go kocham. Nie przejmuje się wpisami innych, bo złośliwy wredni katolicy, którzy robią to po ciemku.

Gość Gumowy Joe
Pisze sie Oleg nie Olga...

Gość bp33
A ja jakos sie krepuje nastawic mojej dziurki za to swojej bylej robilem pelen przeglad?)

Gość bp33
wsumie to lubila bardzo przeszlfowac moj sprzeik zeby blyszczal jak nowka, teraz milalem laske ktora totalnie w lozku nie spelnia moich oczekiwan ,o ktorych jej powiedzialem i to jest tragedia jak tu sie przestawic z codziennego strzalu do buzi na jego brak:(

Gość OLGA__YYY
Natomiast jak mój facet zapusci swoj obfity i gęsty zarost na kakale to tworzą mu się wyrąbiaste rodzyny ktore uwielbiam wyciągać paznokciami lub zębami i pochłaniam je jak wygłodniały lampart :classic_cool:

Gość namiętnalola
jestes obrzydliwa

Gość OLGA__YYY
bp33 bardzo ci współczuje bo to ważne, aby być zadowolonym z seksu. Jak ktoś nie spełnia naszych oczekiwań, to też powoduje że chcemy szukać czegoś innego. Słowa, że sex nie jest ważny są kłamliwe, gdyż sex to dopełnienie miłości i związku. To postawienie kropki nad i. Np ja mam pewne fantazje mężczyźni widzą moje duże piersi i nie tylko u mnie, ale też u innych kobiet, czemu my kobiety nie mamy widzieć ich przyrodzenia???? Kobiety jak np. moje koleżanki mówią ach lecę na szerokie ramiona! a na co mi szerokie ramiona??? jak liczy się zupełnie co innego ;-)

Gość co z tego
Zgadzam się z OLGA. Seks to dopełnienie zwiazku. Moja eks wstydzila się mnie. Bała się pokazać cipki. Nie mowie juz o tym żeby zaproponować coś innego niz pod kocem. totalna porażka.

Gość OLGA__YYY
No właśnie jak się jest z partnerem długo to można sobie pozwalać. Ja nigdy nie patrzyłam aż tak na wygląd faceta. Nie powiem bardziej podobają mi trochę zarośnięci z lekkim brzuszkiem. Uważam, że nie ma czego się wstydzić w sypialni. Nie każdy jest idealny i wolę osobiście ja naturalność niż plastik. Sex jest czymś wspaniałym dla mnie, ma wtedy zero depresji i mniej wydaję kasy.

Gość co z tego
Najgorsze jest jak poza seksem jest całkiem dobrze, bo wtedy trudno sie zdecydować czy byc z nią czy odejśc. Seks jest ważny tak samo jak miłość. Szkoda że ja nie wiedzialem o tym wcześniej. zmarnowalem pare ładnych lat pod kocykiem.

Gość fer
Mocne, ale takie naturalne ;)

Gość fer
Dlatego przed każdym seksem oralno-analnym i/lub analnym należy się porządnie wypróżnić, i zrobić (chociaż) płytką lewatywę. Oczywiście jeśli nie lubimy takich akcji jak na filmach ;) Przygotowania do seksu analnego odbierają trochę spontaniczności w seksie, ale na prawdę warto zainwestować w to trochę energii i czasu, bo okolice odbytu to bardzo erogenne miejsca. Nie dziwmy się więc, że lubimy być tam lizani :) Facetów to bardzo podnieca. Większość z nich bardzo też lubi, gdy wsadza się im tam palec, ale nie wszyscy się przyznają, bo uznają to za "pedalskie".

Gość OLGA__YYY
Dziewczyna, która robi mu dobrze jakoś za bardzo nie chce tego robić, jest trochę drętwa. Więcej życia w zaspakajaniu partnera. Dziękuje taki mój lost w łóżku, widzę, że ci gól chodzi. Ja to robię z miłości,a ty musisz niestety zainteresować się tylko pustymi filmami, gdzie aktorstwo jest płytkie. Nie którzy by chcieli, ale macie jeszcze kafeterie i filmy;-);-)