Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość dosaleminki

saleminka

Polecane posty

Gość dosaleminki
o moje dziecko się nie martw, jest w swietnych rekach, ja też nie bardzo przejmuję sie twoją osobą wirtualną, ale chciałąm ci zwrócić uwage na sposób bycia jeśli taka jesteś w rzeczywistości to współczuję otoczeniu i dla mnie to (bez urazy) patologia

Gość .P A U L I N A .
saleminka tak masz prawo wyrazic swoja opinie ale muszisz to robic w sposob chamski? widocznie musisz bo inaczej nie umiesz,bo taka jestes osoba ( w domysle niekulturalną). Twoje wypowiedzi swaidcza o tobie. Na zywo nigdy bys sie tak nie wypowiedziala, bo dostalabys w pysk i tyle a tu mozesz sobie pouzywac.

woje aluzje sa glupkowate,zal dupe sciska ze cie skrytykowalam za coś i to za rzecz o ktorej powinnas wiedziec jako matka ? oj rpzepraszam,moze nie powinnas byc matka w takim razie

Gość A powiedz mi
pisałaś że cały czas jesteś sama bo facet od 6;30 do 17 w pracy jest...Może ma dwóch tatusiów?

Gość dosaleminki
nieeee, po pierwsze miałabym gdzieś twoje czy innych osób uwagi, bo wiem, ze dobrze robię po drugie na czarno mnie nigdy jeszcze nie skrytykowałaś, ale jak napiasłam razi mnie twój wulgaryzm

PAULINA ty sie lepiej nie domyslaj,bo mózg ci odparuje :D hehe nie znasz mnie,wiec nie okreslaj jaka jestem osoba,bo udzielam sie przez neta i moge byc nawet facetem/dzieckiem czy staruszkiem,nie wiesz tego.jak juz wspomnialam jestem tu dla rozrywki :D udzielam sie od kilku lat na innych forach,gdzie matki maja pojecie i mozna porozmawiac normalnie :D a nie odpowiadac,czy negatywnych kilka testow i beta moga sie mylic haha

Gość A ja wypowiem się
do,, saleminkaa8,, faktycznie Cię pełno i jesteś strasznie złośliwa, rodzice Cię nie kochali, czy od mikołaja dostałaś rózgę i się mścisz??? Twoje zachowanie zakrawa o debilizm.

jak cioe razi to nie czytaj :D a mnei razi twoja tak ogromna niewiedza -po co ci dziecko skoro nic nie wiesz,kolejny przypadek "bo kolezanka ma"

Gość A ja wypowiem się
CD...poza tym są kobiety dla których bzdurne pytania są naprawdę ważne. Dla mnie dla Ciebie czarne jest czarne, dla niektórych nie koniecznie. I udzielenie komuś rady która uspokoi nie jest niczym wielkim.

Gość dosaleminki
dobra dobra nieomylna pani napewnoi pod pomarańczą nieraz o bzdury pyta a teraz udaje, ze taka wszechwiedząca moze juz z nia nie dyskutujmy, bo jak widać niewiele to daje, zresztą, czego można sie spodziewać

bzdurne są ważne-no tak jak ktoś nie wie co zrobic gdy dziecko prąd porazi :D masz rację powodzenia i sukcesów w wychowywaniu dziecka/dzieci

dosaleminki o moje dziecko się nie martw, jest w swietnych rekach, ja też nie bardzo przejmuję sie twoją osobą wirtualną, ale chciałąm ci zwrócić uwage na sposób bycia jeśli taka jesteś w rzeczywistości to współczuję otoczeniu i dla mnie to (bez urazy) patologia HEHE TAA U SASIADKI ALBO PIJANEGO FACETA :D ty nie współczuj lepiej tylko popatrz na siebie,ja wrogów nie mam,wszyscy mnie lubią :D ty tez neizla patologia bo wyrazasz swoje zdanie hehe

Gość A ja wypowiem się
saleminkaa8---masz dzieci??? jak tak, to dlaczego przesiadujesz na forum które Cię irytuje? Może wypierz im ciuchy i poprasuj, ugotuj obiad, albo poświęć im swój cenny czas który tracisz na bzdury na kafe. Jejku ca za matka, okropność.

Gość dosaleminki
nie mierz wszystkich swoją miarą nie wszystkie mamy muszą odstawiać maluszka do sąsiaski tak ja ty, zeby wyjść na bugi ługi

Gość dosaleminki
i co zabolało patologio? napisz jeszcze wiecej postów obronnych he he produkcja idzie ci najlepiej

A ja wypowiem się NAUCZ SIE CZYTAC bo pisałam ze mam,a pranko i prasowanie mam zrobione,cos jeszcze ? a obiadu nie jemy o 11 godzinie wiec co mam gotowac ? skoro dziecko na zakupach i spacezrze z tatą to komu mam poswiecac czas ? skoro mam czas wolny ?

Gość A ja wypowiem się
produkcja....głupoty

A ja wypowiem się A Z CIEBIE CO ZA MATKA ? SKORO NIE MASZ POJECIA O DZIECIACH I NAWET CZYTAC NIE POTRAFISZ ZE ZROZUMIENIEM ?

Gość dosaleminki
no tak tak: głupoty ale się broni he he chyba masz cos na sumieniu, ze tak dzielnie bronisz swojej osoby

Gość A ja wypowiem się
saleminkaa8----i wolisz kłócić się na forum zamiast, iść z rodziną na spacerek...gratulacje..i już nie mam więcej pytań. :(

A ja wypowiem się produkcja....głupoty DŁUGO SIĘ PRODUKOWAŁĄS,to doprodukuj sie bardziej bo smierdzi od ciebie nadal głupota,a moze tak powinno być ? :D

Gość dosaleminki
biedna, chyba nerw ja łapie powoli

Gość dosaleminki
to dziecko na wagarach jest, a myśli, ze uwierzymy, ze to matka łehehhehhe

A ja wypowiem się saleminkaa8----i wolisz kłócić się na forum zamiast, iść z rodziną na spacerek...gratulacje..i już nie mam więcej pytań. NIE MOGĘ BO piecze mi się ciasto :D a chyba mam prawo na chwilę dla siebie by pobyc sama :D a ty nei wolisz zajac sie edukowaniem i dzieckiem zamiast pisac tu,urazilam cie to tak jak PISALAM-EDUKUJ SIE DZIEWCZYNO BO DZIECK OROSNIE A TY MALO WIESZ

dosaleminki to dziecko na wagarach jest, a myśli, ze uwierzymy, ze to matka łehehhehhe HEHE NA WAGARACH DOBRE,DZIEWCZYNO GŁUPIA JA JUZ NIE MAM GDZIE SIE UCZYC,BO STUDIA SKOŃCZYŁAM

Gość dosaleminki
taaa, chyba łopatologię!!!