Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

25-latek

tatuaże

Polecane posty

Macie jakieś tatuaże? Jeżeli tak, to gdzie i co Was skłoniło do tego, żeby sobie zrobić go akurat w tym miejscu?

ja mam 3 pierwszy zrobilam jak mialam 17lat to znak zodiaku na prawym rameniu, nad lokciem drugi to kwiat lilii na calej lewej stopie, 20lat mialam jak zrobilam cala stope zakrywa a jak mam skarpete nalozona to jeszcze wystaje a trzeci to takie pioro z ktorego wylatuja z boku ptaki, to na prawej lopatce, zrobilam jak mialam 21lat marzy mi sie jeszcze na calych plecach sie sie zastanawiam ;) co mnie sklonilo? tata ktory ma 10tatuazy, zawsze mi sie podobaly :)

Gość taka prawda ona
autorze, masz tatuaż na ptaszku ?

agnieszka: zawsze podobały mi się tatuaż na stopach u dziewczyn. Możesz napisać, dlaczego akurat takie miejsca?

dlatego ze jak jestem ubrana to ich nie widac robilam je jak mieszkalam w uk, od poltora roku jestem w polsce i wiadomo, wole miec je w takich miejscach w ktorych nie widac bo robilam je dla siebie mi tez sie podobaja na stopie :P zastanawialm sie czy na prawej sobie czegos nie walnac ale w sumie to by byla przesada

agnieszka: ale latem jak założysz odkryte buty, to ten na stopie akurat widać...

ja lubie robic tatuaz, lubie ten specyficzny bol, ale bardziej mnie przeraza ta brzeczaca maszynka :o ale jak mialam robiony na prawej lopatce to myslalam ze wysiade ale jak juz zaczelam to trzeba skonczyc a jaka pozniej satysfakcja:D

ja nigdy nie zapomnę jak chyba 2 lata temu widziałem na plaży dziewczynę w stringach, która miała tatuaż na pośladku. Wiesz co to było? USTA. Cudowny pomysł.