Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość COOOOOOOOOOO?!!?!?

Kto kogo powinien przeprosic?

Polecane posty

Gość COOOOOOOOOOO?!!?!?

sluchajcie dzis poklocilam sie ostro z rodziami ,mieszkam juz na swoim mam dziecko i cale szczescie ze nie musze sie znimi meczyc . Dzis bylam na poczcie w ich poblizu i okazalo sie ze pcozta stukla perfum ktory wysylalam jakis miesiac temu do kolezanki ,juz bylam wkurzona...bo wart byl ok 150zl ,pomyslalam ze jesli jestem blisko domu rodzinnego wpadne zobacze co slychac i moze wyciagne mame na miasto na zakupy. Weszlam do domu ojciec nic nawet sie nie przywital no wiec poszlam do pokoju i mamie opowiadam co mi sie przytrafilo nagle dzwoni telefon patrze do trebki (nosze ze soba perfumy) a tam drugi zbity perfum no i sie rozryczalam ze mnie pech przesladuje,ojciec wpadl do pokoju i cytuje"wyierdalaj stad jak masz ryczec szmato" jestes debilka ...it epitety... ,ja mowie ze to stracilam wlasnie 300zl a on ze dobrze mi ..po ch*j kupuje tyle perfum ,ze jestem j**nieta itp ... ja powiedzialam ze juz sie ksonczylo obrazenie mnie bomieszkam na swoim i moze sobie krzyczec ale nie na mnie ,pozatym on mnie nie utrzymuje to co go obchodzi na co ja wydaje pieniadze? i jesli tak sprawia sprawe to urywam znim kontakt i nie chce go widziec u mnie w domu , powiedzial tylko nak oniec"i dobrze wypie**alaj stad" a matka do mnie" po co tu przyszlas wojne robic" oczywiscie jak zreszta cale zycie po stronie ojca .Narazie cisza nie dzwonia rozmawiam z bratem na gg(mieszka znimi) ojciec sie napil i trzaska drzwiami...czy ja powinnam ich przeprosic za co???????????co powinnam zrobic w tej sytulacji jeszcze brat dzwonil ze mama placze jest zalamana ale czemu nie zadzwoni ,juz mam noc z glowy nie bede spala takie mam poczucie win

Gość taka prawda ona
zrób ojcu loda

Gość cos ci powiem
Miałam właśnie deja vu, bo jestem pewna, że to już czytałam.

Nie chciałabym utrzymywać kontaktu z ojcem który się w taki sposob odzywa i nie ma szacunku do mnie . Wolałabym zapomnieć że ktoś taki istnieje niż spotykać się z nim i słuchac takich obelg. Ale to tylko moje zdanie co do tej sytuacji, nie znam Twoich rodziców więc nie bedę ich oceniać, bo nie jestem do tego upoważniona.

Gość tchibo podaj
To historia jenifer sprzed kilku lat:D

Gość najpierw zajrzyj do słownika
ortograficznego - te perfumy, kupuje się perfumy, a nie perfum!

Gość erbeke
po pierwsze- nie perfum, tylko perfumy!!! po drugie- też mam takich rodziców, całe życie tylko wyzwiska i nienawiść. Dzieki temu w chwili obecnej nie maja prawie w ogóle kontaktu ze swoimi dziecmi i rodzina. Ja tylko od czasu do czasu utrzymuję kontakt, ale taki z dystansem.

Wiele razy użyłaś sformułowania na swoim , najwidoczniej miałaś całe życie wielkie oczekiwania wobec rodziców i zalazłaś już im dobrze za skórę , normalnie rodzice nie mówią do córek wy.... a tym bardziej ojcowie . Problem widzę w tobie nie masz dla nich szacunku więc siedź na swoim i nie łaź wojny robić mam wrażenie że jesteś przesadnie rozdarta to nawet w twojej wypowiedzi widać .

Gość lola22zślaska
ehh tez sie dzisiaj poklocilam z ojcem. ale to z mojej winy ehh