Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ygygygygygyg

czy jest tu jaka mama która naraz karmiła dwójkę dzieci?

Polecane posty

Gość ygygygygygyg

mam rocznego synka i jestem w 6 mcu ciąży, karmię go wciąż piersią, po porodzie mam zamiar karmić dwójkę, czy jest jakaś mama która tak robiła?

Gość lokliskaaa
takich królic nie ma

Gość po pierwsze to jesli jesteś
w ciązy to powinnas przestać karmić pierwsze dziecko i dziwne , ze lekarz Ci tego nie powiedział, a po drugie to jak urodzisz drugie to skład mleka dla noworodka nie będzie odpowiedni dla tego starszego...

Gość a cycki bedziesz miala
po kolana i cale w rozstepach... porazka

Gość poalkjdjd
królice tak mają, cyce po kolana

Gość jsbiusif
krolice cyce po kolana? a od kiedy?

Gość ygygygygygyg
ciąża nie jest zagrożona, nie ma przeciwskazań do karmienia wg 3 ginekologów.. skład mleka będzie dostosowany dla noworodka, ale to nie znaczy, że dla starszego będzie trujące, a stanem moich cycków się nie martwię, jak będzie trzeba to zoperuję

ja jestem blizniaczka mama nas nie dala rady karmic jak jedna karmila to druga sie darla i na zmiane :o a takie obrazki ze dwojka dzieci przy piersiach podczas karmienia to tylko w telewizji :o jedna dziecko trzeba co chwile przekladac a jak z dwoma? bylysmy na butelce od razu i juz pomijajac pytania, nigdy nie bylam w szpitalu, raz jak zemdlalam nigdy nie mialam nic zlamanego, siosra tylko obojczyk bo jak byla mlodsza to chciala pokazac ze potrafi zrobic fikolka na trzepaku bez trzymanki :D zdrowie mam idealne

Gość jakatarina
mam znajomą mamę bliźniaków i bardzo chciała karmic je piersią, wytrzymała tylko 2 tyg- nie dała rady bo musiałaby tylko siedziec i karmic ja jestem mamą 4miesięcznej i 18miesięcznej córci i przyznam że mnie trochę zaskoczyło że w 6 mies nadal karmisz, to się może w przyszłosci odbic na twoim zdrowiu- osteoporoza itp z powodu braku wapnia, nie wspomnę o zębach..sama natura zwykle sprawia że dziecko odrzuca piers jak się jest w ciązy- u mnie tak było, wg mnie trochę przesadzasz z tym karmieniem starszaka, je pokarmy stałe i wcale nie potrzebuje twojego mleka

Gość dellicje
a po jakiego grzyba chcesz dalej karmic tego roczniaka ? za trzy miesiace zajmij sie moze noworodkiem, po cholere rozcniakowi Twoje mleko? Nic juz w nim dla niego nie ma, Chora jestes, ze chcesz to godzic. Taki typowy przykład glupiej matki polki

Gość nbmhjki
brawo dla autorki,typoowa królica,roczne dziecko ma i juz jest w 6 miesiącu ciązy,nie wiesz co to antykoncepcja,nie pisz mi ze tak planowałas bo nie uwierzę,zal :-O

Gość dddfff
ja mialam blizniaki i odrazu na butle ich przenioslam, bo nie dalabym rady cycem

Gość dddfff
ahaa, twoj synek bedzie mial juz ponad rok jak sie drugie urodzi?? wez go odtsaw od cycka jak najszybciej i postaraj sie to zrobic przed porodem ,im wczesniej tym lepiej,