Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Nei

Seksapil - to nasza broń kobieca? - Czyli słów kilka o manipulowaniu mężczyznami

Polecane posty

Gość
QbQ nie chodzę tak ubrana , ale wiem co to jest gwałt przez bliska osobę. Z tym co piszę to tylko daje przykłady i nic wiecej. Bo taka mozliwość jest zawsze

Gość Perfidny manipulator
v34. Myślę, że kobiety po 40 są łatwiejsze. Tak jak młode chłopaki - bardziej myślą c*pką niż głową. a ponieważ my przez to przeszliśmy, więc wiemy jak to działa i jakie guziki naciskać.

JakasMadam za gwałt nie odpowiada ofiara ale gwałciciel. Nikt nie ma prawa ci ublizac bić scie poniewierac i gwałcic nawet jak bedziesz pyskata wulgarna i pół naga kumate??:P

Perfidny manipulator v34. Myślę, że kobiety po 40 są łatwiejsze. Tak jak młode chłopaki - bardziej myślą c*pką niż głową. a ponieważ my przez to przeszliśmy, więc wiemy jak to działa i jakie guziki naciskać. Perfidny kolejny podgatunek spotykasz :D:d podstarzałe desperatki :D:D

mysliciel999 dokładnie masz rację. I absolutnie się z Tobą zgadzam. Miło jest dla jednej i drugiej strony porozmawiać się, pośmiac delikatnie poflirtować z piękna kobieta/jak i przystojnym mezczyzna;)

Gość
V34 ale ofiara do konca zycia ma traumę

v34. Żadne desperatki, tylko pełnowartościowe, świadome swoich potrzeb kobiety :)

JakasMadam wberw temu co mówisz kobiety w spodniach golfach i okularach na nosie tez sas gwałcone seksapil i ubiór ma tu niewiele wspolnego :P

v43 jeśli dobiję do tego wieku to opowiem jak to jest:)

Perfidny manipulator v34. Żadne desperatki, tylko pełnowartościowe, świadome swoich potrzeb kobiety Nooo chyba ze jestes dla nich zywym wibratorkiem :classic_cool: ale wtedy po co manipulacja ?? to sie kupy nie trzyma :P

Gość
V34 niech Ci będzie Miłego dnia Wam zycze 🖐️

v34 są gwałcone bo niektórzy lubują się w siostrach zakonnych:)

perfidny swiadoma dojrzała kobieta mówi ci wprost czego chce i nie łączy tego z emocjami :P ale czy to cie kreci?:classic_cool:

Gość Wiedźmak Plugawiec
I tak chyba kobiety najcięższe armaty wytaczają przeciw innym kobietom. Odbijając tego, czy tamtego faceta.

[zgłoś do usunięcia] QbQ v34 są gwałcone bo niektórzy lubują się w siostrach zakonnych z psychologicznego punktu to są własnie kobiety mało pewne siebie, które według oceny gwałciciela są za słabe by coś z tym zrobic[ np zgłosic na policje lub wrzeszczec co sił podczas gwałtu] tak samo czesciej kradną złodzieje torebki kobietom które raczej nie zaczną ich nawet gonic czy wołac o pomoc :classic_cool:

Gość
QbQ nigdz nie ubieralam sie jak siostra zakonna i ne ubieram do tej pory i takie myslenie wcale nikomu nie pomagasz wysmiewając sie z kogos :o

v34 coś w tym jest, ale to nie jest miejsce na wyciąganie takich spraw, bo jak widać niektórzy mogą poczuć się urażeni:)

JakasMadam i potem przezywajaca traumę kobieta idzie do psychologa aby podniesc swoją nadwątloną samoocenę :P bo takie kobiety z wysoką samooceną są mniej narazone na skrzywdzenie ;)

Gość
Tak V34 muslisz że to idzie tak szybko wyrzuc z siebie i zapomnieć po tygodniu, to się mylisz

domniemam ze nie łatwo ale generalnie na tym cykl polega ;) seksapil czy jego brak nie ma tu nic wspolnego ;) nie twoja mini przyciagła gwałciciela a łatwosc dostepu i pewnosc ze uniknie kary :classic_cool:

v34 :Dz wysoką samooceną (czyt. gruboskórne:D)

Q pewnosc siebie nie likwiduje kobiecości ;)

v34 > perfidny swiadoma dojrzała kobieta mówi ci wprost czego chce i nie łączy tego z emocjami ale czy to cie kreci? Chyba każdego faceta kręci, jak kobieta leci na niego i jawnie to pokazuje. I to IMO jest właśnie seksapil. Kobiety tego nie rozumieją i kombinują grając w jakieś gierki typu "a może chcę, a może nie chcę", myśląc, że tym podgrzeją faceta. A nuż się samiec domyśli o co jej chodzi naprawdę. A my jesteśmy prości i lubimy, jak się nam powie "chcę się z tobą bzykać". Oczywiście to na marginesie głównego wątku o manipulacji, bo to chyba inna działka.

Perfidny :classic_cool: naprawde? :D:D wiesz kobieta to tez ludz ;) i my lubimy miec czasem powiedziane wprost ;) tymbardziej ze działamy na emocjach i czesto nasza wyobraznia podsuwa nam pomysł wyobrazac sobie co wy myslicie :D:D wiec to działa w obie strony ;)

No tak, ale przypominam, że mi nie chodziło w wykorzystywaniu seksapilu do zaciagniecia kogoś do łóżka, tylko na wykorzystaniu go do załatwienia czegoś poza seksem z całkowitym wyrachowaniem i premedytacją :D Późniejsze uczucia "ofiary" nie maja tu żadnego znaczenia :D

Gość Piotrek33
> czesto nasza wyobraznia podsuwa nam pomysł wyobrazac sobie co wy myslicie O tego nie wiedziałem. napisz coś więcej, jak to działa.

Nei nigdy nie robiłam tego perfidnie z premedytacją :P samo sie tak dzieje :D🖐️