Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jhfytdr

mam 18lat i oto moj bagaz....doswiadczen..

Polecane posty

Gość jhfytdr

niewszystkich oczewiscie niebede tu wymieniac wszystkiego pierwsza prace znalazlam w wieku 14 lat pilnowalam dziecka na noc, sprzatalam, robilam jako kelnerka, nawet kiblow pilnowalam, pracowalam w sklepach, obecnie pracuje w salonie kosmetycznym, w zyciu bardzo duzo przezylam i to zlego nie dobrego, niewyjezdzalam na wycieczki za granice , niemialam najlepszych ciuchow , wyprowadzilam sie z domu majac 16 lat od tamtego czasu mieszkam sama... mozna??? mozna!!! niepoddawajcie sie ludzie!

Gość Don Oskaro
gdzie przyjmujesz klientow?

Gość ottto
a no można.. ciesz się, że pracę umiesz znaleść, szkoda, że ja takiego szczęścia nie mam i pracodawcy omijają mnie szerokiom łukiem pomimo tego, że chcę pracować :(

Gość pomaranczkapomaranczowa
ja mam 15lat i tez bagaz doswiadczen: tez juz pracuje jako kelnerka, mam chlopaka i przespalam sie z jego bratem:( na sylwka jak bylam pijana ,zaluje a jednak chyba sie w nim zakochalam no i co niby ja mam poradzic na to ???? a na wycieczki zagraniczne tez malo co wyjezdzam

Gość jhfytdr
don oskaro niejestem dziwka jesli oto ci chodzi nieposzlam na latwizne bo dupa to zarobic mozna wszedzie a prace latwiej bo mieszkam w uk w polsce pewnie niemialabym takiego szczescia

Gość majkaja jamajka..
za nauke bys się wzieła bo błąd na błędzie!!!!!!!

Gość ottto
też bym wyjechała za granicę ale w ślepo nie chce się pchać.. :O

Gość jhfytdr
sorki, ale niemieszkam w polsce od 6 lat wyjechalam do uk majac 12 wiec polszczyzna niestety mi sie lamie;/ musze sie wybrac do polskiej ksiegarni zeby polski poprawic bo niestety tu na polska szkole niebylo mnie stac

boże dzieci!!!!!! wezcie sie naprawde za nauke a nie seks w glowie i teksty typu "bagaz doswiadczen"!! Wy pojecia nie macie czym to jest a praca.. no coż jak musicie to ok ale nie ma sie naprawde czym chwalic....

Gość jhfytdr
marka czy jak ci tam napisalam ze niebede wszystkiego opisywac ze swojego zycia bo tymbardziej by tu powiedzieli ze to prowo...moj chlopak niedokonca chcial wierzyc ze to co przezylam w domu bylo prawda dopoki na wlasne oczy niezobaczyl jakie pieklo w domu mialam

Gość ale bagaż doświadczeń
nie wiesz o czym mówisz...

ok to akurat rozumiem Moja wypowiedz tyczyla sie tej dziecinki pod nickiem " pomaranczkapomaranczowa " ----> Dziecko drogie! Ogarnij sie!