Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

graffitgirl

przedluzane wlosy ?

Polecane posty

zdecydowac sie czy nie ? mam mocne i geste wlosy ale boje sie moze ktos sie wypowie na ten temat co probowal ?

Idź do profesjonalistki to wszystko będzie w porządku. Nie mam tu na myśli drogich salonów ale osobe które sie na tym zna. Polcam metodę na microringi, broń boże keratyne czy klej, Bedziesz łysa. Przedłuzam wlosy sobie i innym od 7 lat i microringi są super. PODKREŚLAM - idź do profesjonalistki to skutków ubocznych nie bedzie:). I zdecyduj się na włosy naturalne najlepiej gatunek Europejski. Uważaj żeby nie wcisneli Ci syntetyków, bo też tak potrafią.

Oj ciezko powiedziec ja np za przedluzenie wlosami naturalnymi euroejskimi pobieram oplate 230 zl za dł. 45cm i 270 zł za dl.55 cm. ceny dot włosów (100 pasemek) i założenia. ale mniej wiecej trzeba liczyć 300-400 zł

Wszystkie klientki ktore do mnie przychodza i mialy zgrzewy powiedziały nigdy więcej, mają połamane włosy albo co gorsza łyse miejsca na głowie. Z reszta ten specjalny płyn do zdjęcia zgrzewow to nic innego jak aceton techniczny taki jak jest używany min. do malowania ścian. Powiedziano mi to juz w paru miejscach.

ja przedluzam od 4 lat kreatyna i jestem bardzo zadowolona ,mam produkty z niemiec.Nie kupuje gowna , takie sa skutki jak laski robia by zarobic a nie utrzymac klijenta.I malo tego skutki sa takie jak klijentki sugeruja sie zdaniem ludzi ktorzy nie maja zielonego pojecia o tym czym powinni doczepiac wlosy. Profesjonalne przedluzenie wlosow kosztuje 2000 zl . a nie 300,400 .. Nawet cena mowi swoje.Jak bys poszla do perfekcjonalistki to bys zrobila kretyna bo w mikroringi sie nie bawia. Nie mozna nazwac fachowcem osoby ktora zamawia wlosy na allegro i zgrzewa wlosy zgrzewarka za 100 zl

Gość KLIENTA analfabetko
:o 🖐️

Gość KLIENTKI analfabetko
:o 🖐️

Gość gfgfgfdfgdfgdfgrtrtrtrtrtr
chyba keratyną :D nie polecam ringów to jest mega gówno...widać przy podmuchach wiatru łączenia..

Nie zgodze sie, bo ceny 2000 to były kiedyś i dotycza tylko włosów słowiańskich albo robocizny ktora kosztuje 1500 zł. Keratyna czy klej to pierwsze dostępne metody, technika poszła do przodu i wymyślono właśnie microringi, ultradźwięki, clip in itd. Więc nie pisz że profesjonalistki które włosy kupują za 500 zł i zarabiaja na klientkach 1500 za samo założenie które trwa godzine sa w porządku. Mieszkam w Warszawie i już kwot jak 2000 zł nie znajdziesz. Chyba że się cofniemy pare ładnych lat wcześniej. Nie bez powodu słyszę jak dziewczyny się skarżą że poszły do salonu zapłaciły 1200 zł i pasemka im odpadły za tydzień. Wysoka kwota nie oznacza profesjonalizmu. Tak samo jest z tipsami, rzęsami itp. Ty lubisz zgrzewy - spoko, ja mam złe doświadczenia jesl chodzi o tą metodę.

Gość gfgfgfdfgdfgdfgrtrtrtrtrtr
ja nosiłam włosy ze 4 lata na keratynę :) osobiście mam słabe i mało włosów... nie mam nic łysego i nie mam połamanych włosów.. wszyscy się boją tego że to pod temperatura jest grzane.. to jest sekunda..taką sama temp prostujecie włosy : ] jeżeli ktoś wie jak doczepić włosy to nie obciążą się one broń boże włosy z allegro... nie ma znaczenia czy ktoś Ci zgrzeje zgrzewarką za 100 zł czy za 2000 zł :) takie samo ma ono działanie :D

Jasne, nie twierdzę że każdy źle przedłuża. Być może miałam pecha i trafiałam na takie przypadki. Ale nie wyglądało to dobrze.

Najważniejsze iść do osoby, która się na tym zna i nie sugerować się ceną. Drogo nie znaczy dobrze.

Gość ja mam ....go
ja przedluzalam wlosy na kreatyne na poczatku wygladaly fajnie ale po 2-3 miesiacach zaczely sie strasznie platac i nie wygladaly juz ladnie po sciagniecu ich czulam sie jakbym byla lysa , duzo wlosow mi wypadlo i zniszcylo sie, polecam przedluzanie ale tylko na jakies specjalne okazje jak np slub itd w innym wypadku ja juz bym sie nie zdecydowala

Gość ja maiłam na micro ringi
ja miałam na micro-ringi sam dół i żałuję, bo od tamtej pory a minęło już 2,5 roku mam mało włosów u dołu, poprostu ubytki włosów :/ strzępki i nie chcą mi rosnąć a to dlatego że jak się myje włosy czy czesze to niestety mogą się plątać i haczyc o micro - ringi...po zdjęciu byłam przerażona ilością martwych włosów na micro - ringach

Gość a ja przedłużałam
i powiem tobie tak... na metode ringi i taśma ( na same ringi w zyciu !!! 3/4 włosów ci wypadnie jak bedzie trzeba za jakiś czas tzn około miesiąc je podciągać bo przecież czeszesz myjesz to się zsuwają) więc wypróbowałam ringi z taśmą, masz doczepioną taśmę z włosami tzn kilka i praktycznie ja miałam tylko na 5 ringów przy brzegach zeby sie tasma trzymala i 3 ringi w srodku. na poczatku fajnie, super efekt nie moglam sie napatrzec itd ale teraz w zyciu bym juz nie doczepiala zaplacilam za wlosy 50 cm - 180 zł nie duzo i gatunkowo byly dobre nawet pol roku wygladaly ladnie i kobitce za zrobienie 80 zł a po miesiącu jak tylko miała podciągać ringi 40-60 zl różnie. przedluzalam 2 lata temu wtedy swoje mialam do ramion fakt ze nie zbyt grube teraz juz rok nie doczepiam i urosly na taka dlugosc jak bym miala doczepione zainwestowalam te ponad 300zł w odzywki maseczki dobre szampony itd i chyba lepiej niz po raz kolejny przedluzac nie ma sensu to jest fajne ale tylko na poczatku potem problem bo wez je myj delikatnie nie mozna za duzo suszyc bo sie zrobi siano. Szczerze mowie efekt ladny ale przez pierwszy miesiąc gora dwa a potem już marzysz zeby je odczepić.

Gość dsddssds
a powiedzcie mi czy jak mam łysy czubek głowy to zagęszczenie to zatuszuje? bo jedna babka mi mówiła,że 'montuje się te włosy jakieś 5 cm od skóry głowy, czyli gówno to pomoże :/

Gość a ja przedłużałam
moze i fakt ze jak dasz 2000 zł to lepsze włosy ale nie znaczy ze za 300 masz syf ja mialam naprawde dobre wlosy i tak nowe doczepialm po prawie roku gdzie kobitka mi mowila ze najbardziej o nie dbam bo inne to juz po pol roku przychodzily zeby nowe zamowic bo te wygladaly jak siano. niby tylko moze dla inncyh az 300zl ale ja i tak zaluje obojetnie czy zaplacisz 200 zł czy 2 tys to twoj wlos zawsze sie zniszy a jak masz swoje ladne i geste to nie warto robic tej glupty.

polecam clip in, zakladasz kiedy chcesz, zdejmujesz kiedy chcesz - wlosy sie od tego nie niszcza chcesz czy nie po kazdym przedluzaniu wlosow czy to metoda microringu czy keratyna po jakims czasie wlosy nie bede juz takie same, moze byc tak ze z zewntarz nie bedzie widac roznicy ale uszkodzenie mechaniczne w srodku wlosa zostanie i z czasem moze wygladac to coraz gorzej - osobiscie bym sie na to nie zdecydowala

Gość dsddssds
bo ja mam ślub za pół roku i chciałam zagęścić. mam takie pióra od dziecka,że jak zrobię kucyk to w gumce będzie pół cm włosów :/ ale jak to łysych prześwitów nie tuszuje to bez sensu

Gość dsddssds
a co radzicie na ślub z tymi włosami zrobić? później wstawię wam fotkę moich piór. mam kompleksy okropne. Clip on widać jak cholera bo włosy cienkie. Chyba tylko peruka, ale boję się że spadnie w czasie ślubu no i kosztuje ok 4 tys złotych :/:/

TO CHYBA sie nie zdecyduje na to jest tyle kombinacji ja sie w tym gubie wszystkim .... chcialabym miec dlugie wlosy bo moje wogole nie chca rosnac a chcialam miec takie falowane wlosy nie proste

Gość dsddssds
ja to mam przesrane :/

nie potrafie sobie wyobrazic jak wygladaja Twoje wlosy ale skoro dalabys rade wydac na peruke 4 tysiaki to moze zainwestuj w przeszczep wlosow?

Gość dsddssds
przeszczep boli, z tyłu jest blizna i może się nie przyjąć i kosztuje ok. 15 tysiaków!!

idz do sklepu w ktorym spryedaja sentetyczne i zrob jakiegos koka lub jakies ladne upiecie nie a drogie a mozesz ladniej wygladac!