Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

michał3

Pytanie do kobiet dających bez zobowiązań.

Polecane posty

Jakie stosujecie środki antykoncepcyjne? Jak to mniej więcej wygląda, rozumiem że nie ma caławania ani nic z tych rzeczy?

Gość cichafoda
Gumka.Jak to bez calowania?Daje bo chce a nie musze;P

Michale :) Po pierwsze prostytutka lub dziewczyna która umawia się na seks za sponsoring idzie z każdym który zapłaci, nawet takim który jej się nie podoba więc całować może się nie chcieć. Natomiast kobiety które umawiają się na seks bez zobowiązań mają po prostu wysokie libido i jak im ktoś się spodoba to idą zaspokoić swoją potrzebe.

wredna blondyna rozumiem że ty już takie coś praktykowałaś? Ja niby chce ale się boje tej sztuczności że wyjdzie z tego tylko żenada. Nawet sobie nie wyobrażam jakiejkolwiek gry wstępnej.

Gość kalina 11
A może pytanie do kobiet biorących bez zobowiązań. Kobiety biorą a mężczyźni dają :)

To jest sąsiadka z bloku. Znam ją 2 lata i sama to zaproponowała, normalnie szok.

uwazasz ze wszystkie kobiety ktore sobie "biora" (no wlasnie... haha) bez zobowiazan stsuja te same metody antykoncepcyjne? jedna bedzie chciala sie calowac a druga nie, jedna bedzie chciala na pieska i szybko a druga romantcyznie i w pozycji klasycznej. jakis dzieciak jestes ze sie takich rzeczy pytasz.

Że chętnie by się ze mną przespała. Była co prawda była wtedy mocno pijana ale sadze że jakbym teraz dalej pociągnął temat to poewnie by coś z tego wyszło. Jednak napewno się nie odważe, więc temat nie aktualny, choć pomarzyć dobra rzecz.

No przepraszam cię Zdesperowana Domowa Żono nie mam tak bujnego doświadczenia w dawaniu dupy na lewo i prawo jak ty.

buahahahahahhahahahaha :D :D :D :D Głupi jesteś. Pijana była i wyraziła opinie że podobasz jej się fizycznie. Jakbyś teraz do niej trzeźwej podszedł to by cię wyśmiała.

Zdesperowana Domowa Żona Pierdol opinię faceta który uważa że tekst pijanej laski o seksie to zaproszenie na seks bez zobowiązań :D :D :D

Co nie zmienia faktu że udzielasz się zawsze w tematach które dotyczą kurestwa. Był kiedyś temat o tobie i cytaty twoich wypowiedzi. Niezły mialem ubaw.

Zbanowana właśnie czekalem na twoją wypowiedz, czytałem chyba nawet wczoraj że też lubisz takie akcje. Napisz coś więcej.

byl kiedys temat o mnie , o jaaaaaa. kochanie, nie masz sie czym podniecac to sie podniecasz co ja pisze na kafe? nooooo.... hmmm... szkoda mi troszke ciebie w takim razie ;) DAJE NA PRAWO I LEWO BEZ GUMKI I MAM Z TEGO UCIECHE JAK RASOWA KURWA I MAM SWOJEGO ALFONSA I NA KONCIE 50 MURZYNSKICH PAL I AIDS. mozesz to zacytowac w nastepnym temacie o mnie :)

Ale naprawdę mam szczescie, zakłdając ten temat myślałem o ZDŻ i Zbanowanej i są obydwie. Hehe.