Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jadwiga46

GENERAŁ PRZYBYŁ STRZELIŁ DO SIEBIE W TELEWIZJI

Polecane posty

Gość Miki Mouse 123
kulkaWróżki- no masz uszkodzony skoro nie potrafisz racjonalnie myslec.

Gość jankar31
Już mamy efekty Warszawskie.Prokuratura Generalna zapowiada rozwiązanie Poznańskiej Prokuratury! Czyli ucięcie łba hydrze aby ZAGŁASKAĆ sprawę a kolosalne afery zamieść pod dywan! Warszawka zrobi swoje bez względu na ilość trupów przy akompaniamencie medialnych kłamstw!

Gość gość
"O stanie wojjennnym a o czym ? z reszta nadchodzi to samo to moze nie czytaj zobaczysz na wąłsne oczy."Przezyłem to dziecko działajac w opozycji...:O

Gość Miki Mouse 123
Zakazy, podateki katastralne i niby kryzys, zacisnac pasa trzeba bo tak mowi tusk. Rozkradli polske i tyle.

Gość taka prawda ona
Nikt nic nie zrobi a sprawie korupcji ukręci się łeb.W całym okresie III Rzeczypospolitej,niezależnie czy rządzą ci którzy mienią się lewicą czy ci którzy uważają się za prawicę,kręci się lody a bohaterami są ci którzy z tego kręcenia wyciągną największą kasę dla siebie.Ktoś tutaj zwrócił uwagę na bardzo szybkie awanse w wojsku,policji,prokuraturze.Te awanse nie są efektem wytężonej pracy dla dobra Polski a umiejętnościom bronienia wielkich malwersantów ze sfer rządowych przed odpowiedzialnością karną.Lizusostwo,nepotyzm,wazeliniarstwo,karierowiczostwo to cechy najbardziej pożądane i wyceniane.Taka jest Polska

Gość Miki Mouse 123
Shatyn- to co pleciesz ze nic nie wiesz o stanie wojennym ? skad wniosek ze jestem mlodsza od ciebie ?

Gość -jaro-
prokurator stwierdził, pewnie na podstawie dochodzenia prokuratorskiego, że żołnierze "otrzymują sprzęt wadliwy i niesprawny" !! Ja nie sugeruje, że wcześniej ten sprzęt był idealny. Ale zapewnienia Tuska i jego ekipy o najwyższej klasie sprzętu jaki posiadają polscy żołnierze, to jedna wielka bujda !!!

Gość Miki Mouse 123
taka prawda ona- jak to nikt nic nie zrobi ? tak jest napisac najłatwiej. A mozna zrobic wiele trzeba wyjsc na ulice ale do tego trzeba konkretnych ludzi a nie narzekjacacyh w papciach przed komuterem.

Gość PROWADŹ DONALDZIE!
Tak panie Tusk afery hazardowej nie było a w Smoleńsku piloci nie wiedzieli na jaki mają patrzeć wysokościomierz....Kilku facetów siedziało w kokpicie i wszyscy patrzyli na niewłaściwy wskażnik...Tradycyjnie POzdrawiam POważnie wykształconych PO szkołach POdstawowych...Czytających GW słuchających TOK FN i oglądających TVN...Rząd "fahofcóf"....Białoruś przy rządach PO to oaza demokracji.....

Gość Miki Mouse 123
JUz nie długo nawet internet ma być ograniczony. Zeby tylko czlowiek do prawdy nie dotrał żeby tylko sie ludzie nie zjednoczyli, wszytsko robia zeby nas podzielic. A ide mam to w dupie tez narzekajcie i siedzccie w papciach i płaczcie ze zle. Nie wiem ko wam ma pomoc Tusk ??? sami sobie pomorzcie.

Gość polityczka!!!
ja wole PO niż tego chorego kaczora, a najlepiej to żeby RYDZYK rządził a nie kaczuszka

Gość przezył?
Podobno strzelił sobie od dołu, w szczękę, a kula przeszła przez szczękę i wyszła policzkiem, Farta miał po prostu

Gość Miki Mouse 123
PO banda złodziei, PIS banda złodziei.

Gość gość
"Zakazy, podateki katastralne i niby kryzys, zacisnac pasa trzeba bo tak mowi tusk."Jakie podatki kastralne ????"Shatyn- to co pleciesz ze nic nie wiesz o stanie wojennym ? skad wniosek ze jestem mlodsza od ciebie ?"Gdzie cos takiego napisałem ?

Gość gość
"JUz nie długo nawet internet ma być ograniczony. "Może jakies fakty na ten temat ?

Gość shatyn chcesz tylko na wszystk
" ja wole PO" to se wol buhaha:D

w telexpresie pokazywali jakas autostrade miala byc za darmo dla mieszkancow regionu bo obiecal to tusk oczywiscie nie bedize bo oni nic takiego nie obiecywali:D

a ten tu jeszcze z tym idiotą cejrowskim, sie wychyla, tak głupiego kaszebe jak ten ćwok, to nawet na Kaszubach niema

shatyn jesteś chory jakiś :) no on udaje, że wszystko jest ok jakby nigdy nic. Gdzie można zobaczyć przemówienie Przybyła ? mąż oglądał i opowiadał a teraz mówi, że pokazują okrojoną wersję bez najważniejszych wypowiedzi

Gość Miki Mouse 123
Shatyn- faktów poszukaj sobie w necie. Katastralny podatek a nie kastralny !!!