Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jadwiga46

GENERAŁ PRZYBYŁ STRZELIŁ DO SIEBIE W TELEWIZJI

Polecane posty

ty predzisz matole, mam włączony tv i widziałem telekspres od początku obesrańcu pisowski.

Gość gość
"Shatyn- faktów poszukaj sobie w necie. Katastralny podatek a nie kastralny !!!"Fakt. Sorry. W necie nic nie ma na tem,at wprowadzenia w Polsce podatku katastralnego

Gość Miki Mouse 123
JAk to nie ma ???? przecież pisze jak byk !!!

Gość kulkaWróżki
żeby sie nie powiesił w szpitalu :(

Gość palak mądrego w ziemię wdepcze
dla ciebie Cejrowski to głupi bo pedałów nie cierpi,bo jest przeciw aborcji i jężor ma niewyparzony ale Tusk,Kwach,Komorowski i ten Bolek to sa prawdomówni i czysci jak łza. No i za pedałami stoja murem

Gość gość
"shatyn jesteś chory jakiś no on udaje, że wszystko jest ok jakby nigdy nic. "Nie wszystko jest w porządku.Jest normalnie.

Gość Miki Mouse 123
Tutaj sobie poczytaj o naszym cudownym rzadzie i ich fanastycznych wyczynachnowyekran.pl albo nowaprawica.pl

Generał? A mnie się wydawało że miał pułkownika na pagonach.. no ale dwa paski oczy łatwo ze szlaczkiem pomylić. :o' Shtayn opozycjonista. :D🖐️))

ty predzisz matole, mam włączony tv i widziałem telekspres od początku obesrańcu pisowski. ale kogo to obchodzi ze ty widziales teleexpres wiec tez widziales o tej autostradzie pajacu pierdolony synu kurwy szmato jebana szambo kurwo obsrana niech cie wydyma stado murzynow i arabow ty kurwo komusnistyczna

Gość gość
"żeby sie nie powiesił w szpitalu"Myślisz że pisiory mogą mu pomóc ?

Gość w.a.c.e.k
ignorować 1. ptasiek 2. master (ten od przemówień na youtube he he) 3. shatyn płatne posty propagandowe

Gość gość
Jakies dowody ?

Gość Generał Przybyła
Za te pudło zdegradują mnie do kaprala:(

Gość taka prawda ona
Tylko niech go żandarmeria dobrze pilnuje, bo się chłop POwiesi. Tak jak Grzegorz Michniewicz, szyfrant Stefan Zielonka, operator Krzysztof Knyż, biskup Cieślar, archeolog Marek Dulinicz, Andrzej Lepper, zabójcy Olewnika.

Gość gość
"Shatyn- faktów poszukaj sobie w necie. Katastralny podatek a nie kastralny !!!" Fakt. Sorry. W necie nic nie ma na tem,at wprowadzenia w Polsce podatku katastralnego

Gość markiz de avinion
dlaczego tvn?

Gość gość
"Tylko niech go żandarmeria dobrze pilnuje, bo się chłop POwiesi. Tak jak Grzegorz Michniewicz, szyfrant Stefan Zielonka, operator Krzysztof Knyż, biskup Cieślar, archeolog Marek Dulinicz, Andrzej Lepper, zabójcy Olewnika."Oni wszyscy się powiesili ?

Gość gość
Wystarczyło parę faktów i... Cisza...:D:D:D:D

09.01.2012] 17:25 [zgłoś do usunięcia] palak mądrego w ziemię wdepcze dla ciebie Cejrowski to głupi bo pedałów nie cierpi,bo jest przeciw aborcji i jężor ma niewyparzony ale Tusk,Kwach,Komorowski i ten Bolek to sa prawdomówni i czysci jak łza. No i za pedałami stoja murem oglądałem Cejrowskiego, jeszcze jak prowadził WCkwadrans i potem jego programy podróżnicze, owszem dobre ale za bardzo z punktu widzenia katolika. A tak poza tym, wstyd mi że jest Kaszebe, tak jak ja.

Gość w.a.c.e.k
masz shatyn Od kilku lat w Polsce trwają intensywne prace nad wprowadzeniem podatku katastralnego. Prace te nie są prowadzone bynajmniej w świetle reflektorów i na mównicach sejmowych co nie zmienia faktu że postępują planowo.... W tym celu uruchomiono już kilka lat temu potężne projekty informatyczne mające na celu wdrożenie elektronicznej obsługi ksiąg wieczystych i ewidencji nieruchomości w ramach przygotowania do wprowadzenia podatku katastralnego. System ma być czymś w rodzaju szczegółowej bazy wiedzy o zarejestrowanych w nim nieruchomościach (lokalizacja, mapy terenu, prawa własności w KW, wyceny, itp)......... Bez usunięcia niedociągnięć nikt nie waży się (jak na razie) wysłać wezwania do Kowalskiego by zapłacił np. 50 tyś rocznie podatku katastralnego bo może się okazać że podatek powinien zapłacić Malinowski a Kowalski w międzyczasie pozwał by urzędników do sądu w sprawie o bezprawne wyłudzenie mienia lub próbę zuchwałej kradzieży.........

Gość gość
Wystarczyło parę faktów i... Cisza...:D:D:D:D

z tym podatkiem to pewnie przypierdola z niecacka co by mniej bylo czasu na lament potem znowu ktos zginie i przykryje sie kolejna afere tak samo jak ta z lekami teraz:)

Gość tak sobie mysle i
ciekawe jak Tusek dobije Przybyła skoro ten przezyl jednak.. :)

Gość Głupi jak Bóg
Naprawdę nie macie się o co kłócić...zarówno Po jak i PiS to skurwysyny, fałszywy cwaniak Donald i Chory psychicznie Jarosław.

Gość Miki Mouse 123
dokładnie bóg dokladnie