Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gghe

Czy jestes za dymisja Tuska?-wpisywac

Polecane posty

Gość gghe

ja tak

Gość tak tak tak...........
bez dwóch zdań!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Jakoś szybko zmieniliście zdanie,jeszcze trzy miesiące temu był super i cacy.No cóż, za głupotę trzeba płacić,nieraz słono. Teraz kołki w zęby i do przodu.Jak dotrzymacie jeszcze cztery roczki będziecie mieli możliwość mu podziękować,no chyba że znowu obieca wam jakąś wyspę,czy coś w tym stylu.

Gość Miki Mouse 123
Wszyscy niech wypierdzielają, ja chcemmmm nowy rząd z nowych ludków. Madrych ludków i nie tak liczny bo po tych patalachów tam tylu ????

Gość doaj_do_ulubionych
OCZYWISCIE ; Tuska za jaj powiesiac i kolo niego komora i putina

Gość taka prawda 0na
tusek sobie nie strzeli w łeb bo jemu żyje się super i ma DARMOWE przeloty z gdanska do warszawy :)

Dobrze że marzenia nic nie kosztują. W tym kraju nie ma chyba człowieka który nadawałby się do rządzenia. Ci MĄDRZY chyba by się tego nie podjęli.

Gość gghe
widze ze moj temat wskrzeszyliscie z wczesniejszych godzin. Oczywiscie jestem za dymisja calego rzadu a z Tuskiem na czele. Niedopuszczalne jest ze gdy jest kryzys to sobie kancekaria prezydencka czy senatorzy kupowali tablety i komorki za pieniadze podatnikow i tojeszcze w najdrozszej cenie. Jakos na zdrowiu oszczedzaja a na tabletach nie.

oczywiście dla chorych na nerwice natręctw. .................................................................................................................. 18:35 [zgłoś do usunięcia] POdbijam bo ważne

Popieram w 100 % !!! Ale to przez głupotę ludzi,bo wystarczyło,że obiecał im drugą Irlandię i już wszyscy ślepo wierzą we wszystko co powie... a czy ktoś teraz sprawdza z których obietnic się wywiązał? w kampaniach wyborczych wszyscy pięknie mówią,a później... jeden wielki kryzys,ale przecież u nas nie ma "klyzysu". Mówili "będzie NAM się żyło lepiej" mieli racje żyje - IM sie lepiej...

Gość tak tak tak...........
do 07 "Jakoś szybko zmieniliście zdanie,jeszcze trzy miesiące temu był super i cacy.No cóż, za głupotę trzeba płacić,nieraz słono. Teraz kołki w zęby i do przodu.Jak dotrzymacie jeszcze cztery roczki będziecie mieli możliwość mu podziękować,no chyba że znowu obieca wam jakąś wyspę,czy coś w tym stylu." nigdy przenigdy nie głosowałam na Tuska, więc nie obrażaj ze zmieniłam zdanie!!!!!! na temat tego człowieka zdania nie mienię!

Nie - bo niby z jakiego powodu? No i kto po nim miałby zostać premierem?

dareios - świetne rozumowanie,tylko współczuć... i właśnie przez takich głąbów jak Ty w Polsce jest coraz gorzej.

dareios - świetne rozumowanie,tylko współczuć... i właśnie przez takich głąbów jak Ty w Polsce jest coraz gorzej.

Gość ptasiek nastroszony
motloch z gilem wiszącym u nosa i w gumakach to se może chcieć . już tak popadł w megalomanię , że nie trybi , że nie ma nic do gadania. za robote się niech motłoch weżmie by te kredyty komsumpcyjne na świeta spłacić

Gość ptasiek nastroszony
ale mnie zgasiles:(

Gość ptasiek nastroszony
hahahaha ja zadnych nigdy kredytow nie bralem i rat w zwiazku z tym nie mam.

Gość rewt
lepiej zrobić zrzutkę na płatnego, rosyjskiego zabójce :classic_cool:

Gość gość
Może za to ?"Komisja Europejska uznała, że Polska realizuje jej zalecenia dotyczące stabilizowania finansów publicznych - powiedział komisarz UE ds. budżetu Janusz Lewandowski. KE wydając tę ocenę, uwzględniła dobry stan gospodarki i ograniczenie wydatków przez polski rząd. "Dziś mamy z Brukseli dobrą wiadomość dla Polski i złą dla Węgier" - powiedział komisarz w środę polskim dziennikarzom. Dodał, że według KE, Polska realizuje jej zalecenia dotyczące stabilizowania finansów publicznych, a jej ocena będzie mieć pozytywny wpływ na postrzeganie Polski przez rynki finansowe. "W ocenie Komisji polski deficyt w tym roku osiągnie 3,3 proc. PKB, ale odliczając koszty reformy emerytalnej (...) Polska znalazła się na właściwej drodze do zrównoważonych finansów publicznych" - powiedział Lewandowski."

Gość ptasiek nastroszony
i tak trzymać! UE jest Wielka!

Gość gość
To nie Lewandowski tylko Komisja Europejska...

Gość ptasiek nastroszony
UE upadnie prędzej czy później podzieli los ZSRR

Gość ptasiek nastroszony
do tego Wysoka Komisja Europejska

Gość gość
Wszystko wcześniej czy póxniej upadnie... Takie są koleje rzeczy...:O

Gość sex and sex
A co to da dymisja czy inny bedzie lepszy?

Gość Komisja eurpoejska jeszcze
glupsza i na nasza szkode dziala:o