Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość dareck32

Jak się pozbyć gówniary?

Polecane posty

Gość dareck32

Taka jedna młoda się do mnie uczepiła po przygodnym seksie. Wydzwania, nachodzi mnie, nie wiem skąd, ale wie gdzie mieszkam, chociaż dzieli nas jakieś 100 km. Jak się pozbyć tej upierdliwej gówniary zanim żona się dowie o całej sprawie?

Gość banderas37
wspolczuje na przyszlosc dymaj tylko w hotelu daleko od domu ja tak robie.... sprobuj małą wziac na litosc, ze rujnuje Ci zycie itp ze zona sie zabije... jak to nie pomoze to zacznij byc ostry i ja straszyc.... zakochala sie czy ma nierowno pod deklem (agresja itp)

Gość banderas37
Coralick - jestes kobieta? kretynka z Ciebie, facet podyma czasem ale kocha zone po co ma sie zonka martwic.... lepiej rozbic rodzine? Ty tluku ty....

daj dareczku karoli numer telefonu to ci tak pomoze ze cie zona na butach wyniesie fagasie

Gość banderas37
a fajnie bylo chociaz? ladna i namietna? hehe

Gość banderas37
porady nie od parady ja dymam dupeczke mloda co 2 tyg :) do tego zonka dupeczka jest do bzykania zonka do kochania, ma wszystko, dalbym za nia sobie uciac....reke nawet wie ze cos tam kombinuje ale wie ze jstem pies wiec nie ma problemu

Gość banderas37
coralick tłuk jestes i to motto pod postami, po angielsku.... uwielbiam to....tłuk nie zna polskiego? :)))

no to banderas czuje ze zonka tez dyma az milo :) tylko sie syfem nie podmiencie :)

Gość nddhddddjdjdjdj
a ty banderas jestes zapewne podstarzalym lovelasem, ktore blachary daja doopy za hajs na nie wydany.. wspolcczuje tej zonce i gwarantuje, ze gdyby wiedziala co kombinujesz juz by cie tak bardzo nie kochala...

banderas wiem ze cie to boli ze nie rozumiesz... ale jest cos takiego jak translator... za free... w googlach :D

Daj namiar na zonę - powiem jej co i jak:P Jesteś dupkiem,robisz jak dupek to teraz ponoś konsekwencje!

Gość banderas37
zazdroscisz? kupie Ci baterie do wibratora, ja nie reflektuje, nie lubie zakonnic aha i napisz prosze czy ladne masz cycki ja lubie duze :))

powodow jest kilka: - bo zona kiepska - bo on kiepski i musi sie dowartosciowac - bo ma kryzys wieku sredniego (37 to jak nic ten moment) - bo chce sobie udowodnic ze jeszcze sie nim interesuja mlode laski.... final zawsze taki ze w portfelu pustki, syf na huju a zona dyma jakiegos z wiekszym kutasem i wieksza kasa :D

Gość banderas37
hehe kolejna desperatka... klasztor proponuje.... moja gowniara jest mezatka wiec pytanie Twoje nie ma racji bytu....

Zdradzają samcy niepewni własnej wartości lub zwykłe prostaki co im jeszcze jakieś odzwierzęce odruchy zostały:P

Gość banderas37
coralick - polaczenie psychoanalityczki z psycholożką ewolucyjną co Ty tu robisz, wracaj na uczelnie...

Gość banderas37
adalis a po co masz bachora? bo jestes zwierzakiem jak my instynkt Toba kierowal pewnie siedzisz w domu a Pan zapierdala siedzisz na czatach i randkach znam takie swiete oj znam :)

Gość dareck32
Widzę że niepotrzebnie się co niektórym emocje udzielają. Miałem przygodną znajomość, bardzo krótką. W zasadzie to ja nawet tego seksu z nią nie chciałem, ona wiedziała że mam żonę. No ale stało się. Miało być tylko raz i koniec znajomości. A ta się chyba zakochała i nie daje mi spokoju. Jest z innego miasta ale jakoś dotarła do mojego adresu. Obawiam się że będzie chciała mi teraz zrobić na złość i np. poinformować moją żonę o tym zajściu.

Gość enkaaaaaa
banderas37 boże jak czytam coś takiego to robi mi się niedobrze :o pisać to ty sobie możesz poematy miłosne, ale jakbyś naprawdę kochał swoją żonę, to byś jej nie zdradzał, proste.. albo dałbyś uciąć huja, wtedy byłbyś naprawdę wiarygodny :D jak hyś zareagował na to, że twoja żona sypia regularnie z jakimś przystojnym, młodym facetem?? ty robisz to w tej chwili, lepiej się rozstać niż żyć w obłudzie i 'szczęśliwym' związku, który jest tylko iluzją

Gość banderas37
idz na policje.... niech ja nastrasza wiedziala co i jak i teraz Cie meczy eh kobiety swiete sama dupe wystawiala bezinteresownosc w czystej postaci nie badz frajer i badz ostry

no bo jak by to ujac swoj do swego ciagnie... prostak swietnie sie dogada z taka galerianka prosto od pluga oderwana co to jej na jeansy brakuje albo na mp3... a potem idiota wraca do domu, do kochajacej zony i nawet sie nie zastanowi nad tym ze to nie on wydymal tylko JEGO wydymano :D

Gość banderas37
drogie kobiety, lubicie klamstwa wiekszosc facetow zdradza ale do Was do nie dociera a jak facet jest ciapa i siedzi w domu to Wy go zdradzacie.... buhhahah, szczerosc w czystej postaci - kobieca moja zona wie ze jestem banderas i musze czasem...rozumie to

Gość banderas37
my jestesmy psami niewiernymi a Wy interesownymi dziwkami ktore kombinuja jak tu sie rozmnozyc i do tego miec z czego zyc... kazdy kto mowi inaczej jest kretynem zaklamanym albo tlukiem

Gość banderas37
dareck32 - badz silny i ochron zone, bez wgledu na koszty kochaj ja i szanuj jesli jest dobra kobieta jesli juz musisz zdradzac to rob to tak aby nigdy jej nie skrzywdzic to trudniejsze i wymaga wiecej kombinowania ale coz cos za cos powodzenia i nie daj sie

Gość jjjjhhhhhhhhhhh
ciekawo jak by twoja zonka zdradziła to pewnie była by kurwa ale jak ty to jest ok ,przecież macho jesteś