Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Jo------anna

Termin lipiec - wrzesień 2012, jest ktoś?

Polecane posty

ja tak samo:P w ogole ostatnio zaczelam se chrupac chipsy chrupki krakersy chyba nie bardzo sie trzymam ciazowych regul...

malentka-nic sie takiego nie stanie jak zjesz sobie chipsy ja tez jem...bo mam ochote...nic nie bedzie dziecku

Gość Jo-------anna
Dziecku nic,ale sadełku już tak ;)

oby...:) ostatnio w ogole czesto sikam juz mnie to denerwuje:P na poczatku ciazy gdyby nie to ze brak okresu mialam to w ogole bym nie wiedziala ze jestem w ciazy, ani nie chodzilam czesciej siku ani zadnych dolegliwosci typowo ciazowych, dzis zaczelam 13 tydzien i zaczelam sikac:P:P bo tak to do wczoraj nawet w nocy mi sie nie zdarzalo wstawac a w ciagu dnia moze ze trzy razy chodzilam:)

sadelko szybciutko strace bede miec motywacje za 1,5 roku wesele musze pieknie wygladac:D

Gość Jo-------anna
No ja też pewnie z 1.5 roku po porodzie. :) Co do sikania, ja co godzinęwciągu dnia i co 2 lub 3 w nocy, zależy ile piłam :P Rafał się śmieje,że się wczuwam na karmienie z tymi pobudkami. ;)

hehe dobre:P ja doopiero teraz tak zaczelam siusiac;p;p a pije w sumie tyle samo co wczesniej;p

Gość Jo-------anna
No ja właśnie przed ciążą prawie nie piłam, teraz piję niewiele, ale to zawsze 1.5 - 2 litry, I organizm w szoku:P

Gość Jo-------anna
Za mnie od 1.5 tygodnia chodzi pizza. ;) ja właśnie jem krówki :)

ja tez czasem pozwole sobie na chipsy:p wstaje siku w nocy 3-4 razy masakra bo po schodach chodze i sie rozbudze a jak wchodze na gore to sie juz udysze ;p a w ciagu dnia to nie zlicze tye razy chodze :/

Gość MamciaJ
wlasnie wrocilam od lekarza... uffff:) cudowny maluszek:) mareszowalo nozkami jakby sie juz do wyjscia szykowalo:D

mamcia mowilam ze bedzie ok:) ciesze sie bardzo zdjecie masz? pochwal sie:) co powiedzal na ta twoja wage?

heh zbieg okolicznosci :) mamcia opowiadaj ile ma cm masz jakies fotki ?:)

Megan ja mam to samo... Zejde na dol po schodach, to sie rozbudze, a jak wroce to troche potrwa zanim zlapie oddech :P Ciezko sie po schodach teraz chodzi... Mamcia i bedzie Jasiek? Pewnie jeszcze nie pokazal :P

Amefa a co bedzie pozniej jak nam brzusie urosna to chyba na dole bedziemy spac bo sie na gore nie wkulamy :p Mamcia cudownie ze z maluszkiem wszystko ok :D

Gość MamciaJ
na moja wage...ze zna takie przypadki i jesli jem i sie nie odchudzam to nie mam co panikowac:) ma 6,7 :) nie za ladnie sie ulozylo ale troszke udalo nam sie podgladnac:)

no mow MamciaJ co na to wage powiedzial :) ciesze sie ze z malenkim wszystko oki:))

ja na szczescie nie musze chodzic po schodach ale za nim wroce do lozka to ciezko zasnac pozniej bo jeszcze za nim sie na pije i wogole

no to nie ma co sie bac :) waga jest jaka jest i moim zdaniem jeszcze zdazysz przytyc duuuzo do konca ciazy :P:)

Gość Jo-------anna
Ja też piję przed położeniem się znowu do łózka, później nie dziwne, że tak sikamy. :P Mamcia, super, że wszystko dobrze. :) To genetyczne było czy już kolejne?