Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Jo------anna

Termin lipiec - wrzesień 2012, jest ktoś?

Polecane posty

Megan a co ile czasu masz robione badania? Czujesz sie jakos specyficznie z ta anemia czy to tak bezobjawowo przechodzi? Moj lekarz zleca badania co trzy miesiace i ciekawa jestem co mi wyjdzie...

Gość Jo-------anna
Własnie - masz blade usta, jaśniejsze dziąsła, jasne płytki pazokciowe, cienie pod oczami, łamią Ci się włosy?

Ja kiedys zauwazylam, ze mam blade powieki od srodka i dziasla jasne. Poszlam na badania a tak wszystko w najlepszym porzadku :P Troche mnie wkurza, ze moj lekarz tak rzadko kaze robic badania. Gdybym miala np anemie miesiac po wizycie, to nastepne dwa miesiace bym z nia chodzila :/

Gość Jo-------anna
ja też robie badania co 3 miesiące. a anemia nie pozostaje bez objawów. Człowiek jest osłabiony, wypadają włosy, pod oczami robią się cienie.

Joanna myslalam, ze tylko moj lekarz tak zleca :P Wszystkie dziewczyny chodza co miesiac na krew i mocz...

Gość Jo-------anna
jak jestes niespokojna to idż do laboratorium prywatnie, to groszowe sprawy :)

No ja i tak robie prywatnie badania, bo do lekarza tez chodze prywatnie ;) Chyba jakos wytrzymam z tymi badaniami... Napewno zrobie od razu jak mi zleci, a nie dopiero przed wizyta nastepna :P

Joanna a masz tak, ze jak zjesz slodkie to dzidzius wiecej fika? Ja wlasnie zjadlam loda, serek czekoladowy i troche kamykow i Male podskakuje mocniej :) Ale sie obzeram tymi slodkosciami :P

Gość Jo-------anna
Kurcze, przydałoby się zjeśc jakiegoś owoca. :P Ale się nie chce. :P

Gość Jo-------anna
No zjadłam krówkę i po chwili dostałam kopniaka. :P Mi cięzko powiedziec, bo nie jem słodyczy, najdzie mnie faza, jeden dzień pojem i znowu miesiąc nic, ale fiknął,fiknął. :) Po urodzeniu dzieci karmione cukierkami też są jak nakręcone motorki :P Wiem to po moich w przedszkolu ;)

Ja mam zamiar nie dawac za wiele slodyczy dziecku, ale w ciazy nie moge sie opanowac... Na poczatku nie jadlam wcale a teraz moglabym caly dzien :)

Gość Jo-------anna
No ale ja jem za to miód lipowy dość często i płatki z miodem. :)

hej dziewczyny :) swietna sprawa z ta tabelka nowa!:) mega fajny pomysl ciekawe ilu nam sie sprawdza obieckej co do plci:D co do anemii to ja na poczatku ciazy takze mialam i tylko raz robilam te wyniki ogolne z krwi chyba w 7 tc teraz jestem w 15tc i czuje sie swietnie wiec chyba mi juz przeszlo....:) kurde tak sie teraz zastanawiam czy mnie moj maly w ogole bedzie kopac jak ja wcale nie jem slodyczy bo nie lubie....:P

Miod to zdrowa kaloria :) Ja lubie mleczko z miodem :) Albo bulke z serkiem bialym i miodem :)

Malentka bedzie, ale moze nie bedzie sie pobudzal :P Z reszta w ciazy mozesz polubic wszystko :) Moja mama w ciazy zaczela jesc znienawidzone sledzie :P

a ja wlasnie nie zauwazylam u siebie "jeszcze:P" nic takiego ze przezd ciaza czegos nie lubilam a teraz sie zajadam:P moze z czasem mi to przyjdzie;p w ogole bylam dzis na spacerku taka piekna pogoda, spotkalam kilkaznajomych i tak mi bylo milo jak mowily ze mam piekny brzuszek ze taka swietna pileczka sie robi....:) zakupilam tez kilka swietnych tuniczek...:) i bede smigala w balerinkach tunikach i leginsach :)

Malentka ja mam wlasnie odwrotnie. Nie moge jesc a nawet wachac pewnych potraw, ktorymi sie zajadalam przed ciaza :P Tez mam taki zamiar tuniczki wynosic bo mam ich sporo. Trzeba tylko leginsy odpowiednie dokupic :)

no:) na leginsy jeszcze nie polowalam ale jeszcze czas:P w ogole macie tak ze sie szybko meczycie? ja nawet podczas dluzszego gadania musze na chwile odpoczac bo sie mecze heh;p

Gość Jo-------anna
Matko, już 20 min jem gruszkę i dopiero polowa. :P Póxniej zagryzę w nagrodę, za dobre sprawowanie, arbuzem. :)

Gość Jo-------anna
Ja do lekarza chodzę piechotą, w celach dotlenienia, 30 min drogi a jestem taka zziajana jakbym maraton przebiegła :P

Ja mam pokoj na gorze i jak wejde po schodach to siadam na tapczanie i dysze piec minut :P Bardzo szybko sie mecze i pewnie do konca tak bedzie :P Wiecie co? Nasze dzidziusie chyba faktycznie czuja juz drgania jak mowimy do nich i muzyke puszczamy. Slucham wlasnie Mozarta i Dzidzius kopie :)

heeh no ja tez jestem szybko zmeczona a kiedys to potrafilam kilometry przejsc i nic:P kurcze ja uwielbiam Joanna owoce moglabym ciagle wcinac....:)

Hehe :) Dzidzius fika, a moj maz zasnal sluchajac "Mozart for my Baby" :)

niezle:D ale powiem Ci amefa ze tez ostatnio sluchalam pioseneczek dla dzieci z tej serii i tez przy nich zasnelam...:) mega uspokajaja...:) lece na spacerek u nas 20 stopni jest....:) do pozniej dziewczynki :)

Kasiulek bardzo tani ten wozek. Ciekawe jak to sie przeklada na jakosc?

Gość Jo-------anna
A tam wiadomo, róznych dziwnych rzeczy nie można jeść. :P Moja położna zabraniała nawet grejfrutów, ale ja opylam przynajmniej pół grejfruta dziennie i zyję :P